User
Pass
2FA

Blezer- Alive !
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies
Author Message18374
Blezer1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-12-2011 13:10)

Votes: 2

Post Posted: 03-09-2011, 23:10:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pewbear sa iti dau o veste noua ?
sunday wrote : atata nesimtire nu am mai vazut de mult timp. bleezer, esti descalificat.
Accum intelegi si tu ce vrei

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Deadlybugaddictbrew

[Bug Happens INC.]

(since 22-06-2015 11:22)

Votes: 20

Post Posted: 04-09-2011, 10:48:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blezer1 wrote:
Deadlybugaddictbrew wrote:
si primul intro si al 2-lea sunt copiate ;o incerci sa pari la fel de skilled ca un chinez? ;o
EDIT: Si numele e copiat..

Deadly daca si numele e copiat atunci alcv nu am ce sa iti mai zic decat duce si culcate.Dai un search pe google si imi zici daca gasesti cv cu numele BLEZER nu BLAZER ca toti fani din tales of the past.[stiu ca creierasul tau ala mic la asta sa gandit ] dar sa iti demonstrez ca nu e asa uitate pe acc meu si vei vedea primu film dupa tbc in ce an a fost postat si o sa vezi de cat timp folosesc acest nume " copiat"
creierashul ala mic al tau de copil .. oh wait i haz 4 warns... nu s-a gandit ca ma refer la NUMELE CLIPULUI ADICA "ALIVE" care e copiat, nu numele tau de caracter care e si idiot pe deasupra. Am mai vazut si eu nume gen Merceder, Swiftey, Ghostcrawlar... deci daca tu crezi ca ai un nume original pt ca ai schimbat o litera.. nu ma mai mir cum de ai postat un video copiat din mai multe clipuri...

EDIT: ADICA ASTA https://youtube.com/watch?v=ARmjys3IMkU:

0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 04-09-2011, 11:15:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doamne jumate din video cu cs e luat de tn -
si cu 2 healeri in AB , fac si eu ceea ce ai facut tu -

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Spyner

[Mentally Stable]

(since 12-12-2012 12:37)

Votes: 5

Post Posted: 04-09-2011, 13:04:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wow .. nu ma asteptam sa fie chiar atat de mult din intro copiat .. credeam ca macar fazele cu iubitii aia 2 cu sarutul cu rasaritul etc sunt facute de tn ... dar nici alea .. urat .. pacat ca vad ca te pricepi ai putea fi mai original ...

0 0

Back to top
Deortinoo

[Archmage]

(since 19-12-2015 18:03)

Votes: 17

Post Posted: 04-09-2011, 13:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa lucrezi in programele astea de editing stii....chiar f bine...pacat ca nu ai imaginatie...idei proprii...numa sa copiezi stii..pacat 3/5

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 04-09-2011, 16:34:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cate laude cat chin pt astea..voi oameni buni chiar va plictisiti rau - furat nefurat nu mai conteaza..important e ca a lucrat ceva timp la el si gg pt munca...cat despre idei..numai pvp..pvp in sus pvp in jos..mi-am facut rog sa vad si eu cum e si warr la fel de la atatea filmulete...si adevarul e ca rogul e amuzant in pvp pe cand waru...ditamai caramida sare de colo colo si vine un dk si da dmg tare si el da executu...e naspa...maine poimaine va vad la protv rogii au talent sau ceva de genul...pe un alt server care acum nu mai exista s-a facut un event cam la fel cu asta..doar ca era cu lovestorie..eventul asta nu se refera doar la pvp movie sa aratati fiecare care e rogul alpha sau masculul alpha sau mascula alpha...eu unul sunt suuuuuuper plictisit...mereu vad acelasi lucru arene bguri duele...nici nu stiu de ce ma mai uit la ele...poate pt muzica..dar nici muzica nu prea mai imi place..aveti toti acelasi gen de muzica(nu aceleasi melodii dar acelasi gen) sincer sunteti plictisitori...credetima ca daca faceti un filmulet cu sinucideri(sarituri in gol de pe mount) o sa fiti mult mai interesanti decat prostiile astea cu pvp...adica bun am inteles esti bun frate stii sa te bati..o sa te intalnesc in arena poate o sa ma bati poate o sa te bat...eu va sfatuiesc sa va deschideti mintea si sa o folositi cum trebuie..la gradinita copiii sunt pusi sa isi imagineze si sa picteze...si fiecare picteaza o casa o masina un pom...nu toti acelasi lucru cum faceti voi numai pvp movie...am vazut 2-3 playeri care au ceva diferit..era ala cu murloci mia ramas in minte si inca vreo 2...si filmul meu e tot pvp dar muzica e originala:))nu a mai pus nimeni genul ala de muzica in vreun filmulet...trebuie sa va ganditi la ceva original si voi...altfel plictisiti si tindeti spre penibil...btw gg pt munca depusa..si sfat prietenesc..e degeaba

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Blezer1

[Mentally Stable]

(since 28-12-2011 13:10)

Post Posted: 04-09-2011, 20:39:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel am stiut de la inceput ca e degeaba .Dar stii dc totusi am continuat? ca sa incerc unele lucruri noi si 2 pentru ca imi place sa editez.Oricum de majoritatea oamenilor nu te poti astepta decat de un criticism de 2 lei si atat.[ Stii cum e efectu ala de turma : unu zice ba hai sa ne aruncam in balta.Restu dupa el dar nu se gandesc dc...a pai ca a zis ala]
0 0

Back to top
cypyy
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2011 15:01)

Votes: 29

Post Posted: 04-09-2011, 20:47:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blezer1 wrote:
gandacel am stiut de la inceput ca e degeaba .Dar stii dc totusi am continuat? ca sa incerc unele lucruri noi si 2 pentru ca imi place sa editez.Oricum de majoritatea oamenilor nu te poti astepta decat de un criticism de 2 lei si atat.[ Stii cum e efectu ala de turma : unu zice ba hai sa ne aruncam in balta.Restu dupa el dar nu se gandesc dc...a pai ca a zis ala]

si totusi tu ai fost cel care a copiat nu unul ci 2 introuri
mai bine faceai filmu fara intro si era toata lumea fericita , nu erai descalificat de la event , poate il si castigai

http://www.youtube.com/user/cypyy2 <- o hy

http://www.freakz.ro/forum/Cel-mai-shaman-imba-t96651.html - win.
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 04-09-2011, 21:40:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

originalitatea e un lucru important..dar nu esential...poti trai si ca plagiator doar ca la un nivel mediu..dar asta e alta discutie mult prea filosofica..cum am zis mai sus gg pt munca...intr-un fel te inteleg a fost un test..sa vezi ce poti efectele si toate chestiile alea te-au costat prea mult timp pt a gandi ceva special..acum ca vad ca pregatesti un video nou..zic sa faci ceva special si sa vezi ca toti cei care te-au criticat iti vor spune gg frate esti bun..pt ca ti-ar spune asta daca chiar ai avea ceva special..si daca nu ti-ar spune inseamna ca sunt prosti..nici eu nu ii inteleg..unii poate nici nu stiau de filmul ala(din cei care au comentat)si toti in sus si in jos cu gura..eu unu stiu cat de greu e sa faci un film praf...dar unu bun..la filmuletul meu cu pcul meu amarat...m-am chinuit si am fost cat pe ce sa ma dau batut..asta e ma bate tehnologia ce sa fac..nu ma adaptez asa repede ca toti priceputii..e o munca ma copii filmul asta..si deaia l-am si certat ca e o munca inutila atatea zile sa faci ceva atat de inutil..adica dupa zile de munca singurul lucru pe care il auzi sa fie: esti un copiator jalnic..haha uite xeroxu sau alte chestii...uite plagiaza o poveste dintr-o carte sau un pasaj sau ceva fa-ti o poveste si fa un film dupa poveste si daca esti asa mandru de cat de bine stii sa bati bagi si cateva faze pvp..chestia cu doctorii care iti fac operatie pe creier nu zic ca e rea..dar in filmul tau se termina repede..iti fac aia acolo ce fac si apoi scapi si te bati cu toti..si daca am observat bine ai si o pica pe undezi..e prea putin..trebuie ceva mai mult..stiu ca in 10 minute trebuie sa ai prea multe..dar axeazate mai mult pe story si mai putin pe intro si pe pvp ...bafta in continuare o sa iti urmaresc si urmatorul film..nu de alta dar ma plictisesc teribil...btw cineva din brasov? caut cazare si nu gasesc

sunt nab.
0 0

Back to top
niard
[Banned user]

Banned

(since 05-09-2011 18:55)

Post Posted: 04-09-2011, 23:40:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gandacel esti prost, mai rau ca genu' ala captain obvious de prost.

Filmu asta a fost de rahat si fara intro plagiat, efecte de 2 bani, gen ala de la frostbite, un sepia in ab care navea nici o legatura cu nimic, inalbirea ecranului in org (toate numa asa ca sa fie). Chat bubbles erau atata de penibile ca puteau fi bagate in walker politist texan sau ceva film retardat cu stevan segal (sau cum dracu' s'o scrie).

Si sincer puteai baga editing de nivelul lui Haero, ca tot se vedea ca era fusarit filmu', gen cum sa bagi clipuri in care ai 2 healeri in spate si omori prin bgs? Asta arata cat de putin iti pasa ce footage bagi, ai crezut ca poc bag acolo ceva coloring, il bag pe ingineru in film, il duc intrun loc unde nu merge blinku, il bat si e gata 5/5 toti ma adora.

go die

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 04-09-2011, 23:51:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

alt hater:(

sunt nab.
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 05-09-2011, 02:03:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
cate laude cat chin pt astea..voi oameni buni chiar va plictisiti rau -

E un forum, fiecare are dreptul la o opinie, chiar daca acea opinie e una de lesinat.

gandacel wrote:
a lucrat ceva timp la el si gg pt munca

Asta e echivalentul a "framant rahat ceva timp, gg pentru munca".

gandacel wrote:
cat despre idei..numai pvp..pvp in sus pvp in jos

Jocul iti ofera 4 optiuni: PvE, PvP , RP, si RP-PvP. Cum prima presupune o rotatie banala, care poate fi facuta de o drona morbida, sau pana si de un simplu bot, iar pentru ultimele 2 trebuie sa-ti lipseasca vreo 2 piulite sa zici ca te cheama "Colonelul Ciocan-Salbatic, si esti Gnom Paladin tragandu-te din linia descendenta a Minerilor din Arathor", PvP ramane ultima optiune. Si e practic ca meciul de fotbal, rar gasesti 2 chestii identice.

gandacel wrote:
daca faceti un filmulet cu sinucideri(sarituri in gol de pe mount) o sa fiti mult mai interesanti decat prostiile astea cu pvp

Ma numesc Cristian Andrei de la 9595, ia vino stai aici putin pe canapea, langa mine, sa discutam.

gandacel wrote:
am vazut 2-3 playeri care au ceva diferit..era ala cu murloci mia ramas in minte si inca vreo 2

A, deci sa omori murloci cu voiceovers din Unreal Tournament si muzica de Mario ti se pare interesant? Hipstere. PVP? TOO MAINSTREAM.

gandacel wrote:
gg pt munca depusa..si sfat prietenesc..e degeaba

At least you got this one right.

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 05-09-2011, 02:28:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum ai zis si tu..e un forum fiecare are dreptul la o parere..parerea mea e ca m-am plictisit de atatea filme pvp..si crezi tu ca fiecare are ceva diferit?ce numele la char? rog prist rog prist..war smecher in bg cu healer in spate..rog mag mag prist aceleasi combinatii...joaca un mag fire vezi apoi alte filmulete cu magi fire..poate imi lipsesc niste piulite dar am privit filmul cu murloci cu sufletul la gura:))..poate nu am eu un ochi superdezvoltat..poate ca in arta trebuie sa ai anumite studii sau ceva sa intelegi "arta" sa intelegi picturile..poate asa e si cu filmuletele astea..eu nu am ochiul ala..ca nu am jucat asa mult incat sa il am si sa imi iau o punga de floricele si sa ma uit la ele ca la meciuri de fotbal...nu va mai certati cu mine..e parerea mea..ma plictisesc filmele pvp macar de ar fi o clasa diferita...de ce nu am vazut film pvp cu hunter..sau shaman enha..sau boomkin..daca o fi vreunu ascuns pe forum ma bucur pt el dar..atatia rogi si pristi si wari si magi pro ca eu nici nu mai stiu de ce joc pe alte clase inafar de astea..da probabil sunt frustrat ca am luat bataie de la ei..dar poate doar plictisit de atatia PRO..

sunt nab.
0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 05-09-2011, 02:30:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma cert cu tine, si sunt de acord cu ce-ai zis, exceptand

Quote:
in arta trebuie sa ai anumite studii sau ceva sa intelegi "arta" sa intelegi picturile

Pentru asta iti las alt articol de trollaj, insa care zice adevarul, si subscriu la ceea ce zice.

http://futezatorii.ro/discursuri/de-ce-sunt-eu-filistin-in-relatia-cu-arta-3878

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 05-09-2011, 02:50:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai el isi da cu parerea despre arta cum imi dau eu despre filme pvp..si tipu generalizeaza mult..desi are dreptate..dar sunt cativa chiar buni..si pana la urma daca iti place te uiti daca nu nu...si mai e si efectu de turma...daca unu zice ca e misto si ala care e,e un om mai important..toti fraierii spun ca e misto..asa e..si ce am zis eu poate fi considerat si un mit..arta e pt toti..la muzeu intrarea e pt oricine plateste intrarea nu doar pt cei cu bac luat peste 9 sau studii in arta..din pacate nu doar ideile sunt plagiate ci si parerile..aici suferim noi..ca plagiatorul ideii e unu pe cand plagiatorii parerilor sunt multi..si asa mai departe..cat despre film ca tipul ala eu miam spus parerea mea ca ala cu hainele imparatului am zis filmu pvp e gol wtf? nu ti se pare ca am dreptate? poate sunt unii care apreciaza cu adevarat si chiar pasionati de asta dar eu nu sunt asa

sunt nab.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> WoW Movies  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

The time now is 06-02-2025, 03:50:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x