User
Pass
2FA

[rezolva]Adminul Nighmare mi-a dat destroy degeaba!Am dovada

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3162
Coco22

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-07-2012 15:08)

Votes: 2

Post Posted: 09-09-2011, 00:19:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E a doua oara in ultima saptmana asta cand fac reclamatie.Prima rezolvata....m-i s-a dat unban...pe legends.freakz.ro.Si atunci am avut dovezi ca sunt nevinovat...ca si acum.
Acum adminul Nightmare mi-a dat destroy fara sa fac nimic pe sid.freakz.ro....fara....sa-mi ceara poze sau altceva....Nu se face asa ceva!!!!!
Joc pe server de mai bine de doua saptamani....m-i s-au cerut poze de multe ori si le-am dat...
Nici macar nu stiu ce trebuie sa-i fac acum la cs ca sa mearga....
Ei cum vad un jucator bun imediat spun ca e codat...dupa ei si logica lor nu exista jucator mai bun ca ei...joc counter strike de 12 ani.....m-am saturat sa fac reclamatii...nu mai puneti admini pe cine nu trebuie.

Nickul adminului pe care il reclami: N1gHtMaR3
Harta | Data | Ora: 9/9/2011 ora: 12:55
Motivul | Regula pe care a incalcat-o: Mi-a dat destroy fara ca eu sa fac ceva...nu mi-a cerut poze...nimic
Dovada: [screenshot,consola nu convorbiri pe mess] nu am putut sa salvez consola din moment ce mi-a dat destroy si imediat mi-a iesit din joc automat.
poe:
http://i.imgur.com/6h810.jpg
http://imgur.com/Bk4Xs.jpg
Ip-ul[ip-ul tau]: 188.26.149.96

Cer sa m-i se repare cs-ul si sa se ia masurile adecvate!!
Va multumesc anticipat!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 09-09-2011, 00:33:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1)cs-ul se reapara usor
2)dece faci atata zarva pentru cs oare ca este plin de CFG care te ajuta sa iei mai usor adversarul
3)sunt sigur100% ca tu ai ceva care te face mai bun fata de altii no recoil no spread vreun aim care nu arata cati tremura tinta
Apropo eu nu am nimic cu tine dar prea esti de tot am vazut o faza nu sunt sigur am apucat sa o prind in demo dar ai avut tinta pe unu si ai dat in altul dak nici asta nu e cod ma las!!!
Cum frate nici bulan asa mare sa ai pentru a lua pe unu de la 3 metri distanta de celalalt deci ce sati spun aim sau ce cfg NU STIU ce ai tu dar este cod orice ar fi

P.S sa nu crezi ca fiind owner fac ce vreau si dau destroy asa degeaba, eu incerc sa fac serverul full si unii ca tine intra si strica jocul altora
Multi playeri miau zis prin U@ de tine sa mah uit sa nuj ce si ghici tu ai ceva ori nu stii tu si ai un cs cu ceva in el cum am acut si eu ori tu ai vreun hack ceva

0 0

Back to top
Coco22

[Mentally Stable]

(since 17-07-2012 15:08)

Votes: 2

Post Posted: 09-09-2011, 00:47:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fac atat zarva pentru ca nu e drept nu pt un joc!
Cum vrei sa-ti demonstrez ca nu am absolut nimic.Spune-mi si iti trimit iti arat tot.
Crede-ma ca nu am absolut nimic.
Iti dau si torrentul de pe care l-am downloadat daca vrei.
Ti-am mai spus si nu imi place sa ma repet....Joc cs de 12 ani....Ce ar trebui sa fac eu sa incerc sa-i las pe aia sa ma omoare sau ce?
Cere-mi poze....cere-mi configul....cere-mi ce vrei tu...dar nu imi dai destroy fara motiv.
Ca ti-a zis unu si altu....iti zic toti copiii prosti(scuza-mi expresia dar asa sunt)...pt ca au 8 ani si se joaca si ei cs.
Sa inteleg deci ca dupa tine nu se poate juca cs la modul cum joc eu nu?Exista doar codati nu exista jucatori buni.
Am jucat atat de mult incat trag din instinct....nici macar nu mai stau sa ma gandesc.
Ca sa intelegi spune-mi si mie te rog de cat timp joci tu cs.
Ti-am zis spune-mi cum vrei sa-ti dovedesc ca nu am nici un cod.

Te rog pt ultima oara....bine inteles daca e posibil asa ceva...pt ca nu stiu daca se poate....repara-mi cs-ul

***Edit: daca stii vreun server de cs 1.5( pe cs 1.5 stiu ca nu poti sa ai coduri) spunemi-l, imi iau si eu cs 1.5 si jucam amandoi ca sa vz ca la fel joc si acolo.

0 0

Back to top
danut cep'

[Mentally Stable]

(since 03-07-2019 18:26)

Votes: 18

Post Posted: 09-09-2011, 08:50:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dar nu poti si u sa-ti bagi alt cs ? dezinstaleaza-l pe acela si bagati altu de exemplu:merdiso ,trizen,extreme,bestyal etc trebuie neaparat cs-ul asta?
0 0

Back to top
**YouAndMe**

[Account disabled]

(since 24-07-2012 10:49)

Votes: 63

Post Posted: 09-09-2011, 08:51:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am uitat si eu la demo`ul facut de N1gHtMaR3 si am vzt ca te-ai oprit putin dupa care ai inceput sa dai si hs sa joci foarte bine.

Deci dupa mine sigur ai ceva.

0 0

Back to top
AcT!V3#L1V3

[^g0d^| AcT!V3#L1V3 |]

(since 05-03-2012 12:24)

Votes: 7

Post Posted: 09-09-2011, 09:18:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba coco dupa cum joci nu cred k ai 12 ani in spate..sa fim seriosi la cum joci......si nu are nici un cod..e din cfg setat cv pt o arma anume....eu zik k nu are cod..da nici nu are 12 ani in spate de cs...:-J...

AcT!V3#L1V3
~RrUuLlZz~

0 0

Back to top
Faydwer

[Licensed to kill]

(since 17-11-2019 19:30)

Votes: 410

Post Posted: 09-09-2011, 09:26:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mah coco treaba ta tu poti sa te crezi ca esti curat si joci ca un "ZEU"
Am remarcat ca tu joci numai cu ak47 foarte mult si...am cautat pe net modalitati cum sa tragi bine cu ak47...si ghici am gasit un cod cu asa ceva cu tinta ffoarte buna la ak47
Deci este clar k ai ceva
Practic nu cred ca este vreunul care sa controleze ak47 in halul ala sau mai bine de atat

UITE SA ZICEM CA TU NU AI COD DA???
APOI DECE NAIBA TII TINTA PE UNU SI TRAGI IN ALTUL...ASTA NU-MI POT EXPLICA -
DECI DACA ASTA NU ESTE AIM EU MA LAS DE CS

0 0

Back to top
**YouAndMe**

[Account disabled]

(since 24-07-2012 10:49)

Votes: 63

Post Posted: 09-09-2011, 09:28:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul ramane

TC!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by **YouAndMe**, 09 September 2011 07:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 08:25:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password