User
Pass
2FA

Reputaþii din Cataclysm.
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10982
CryMaker
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-10-2011 18:33)

Votes: 6

Post Posted: 09-09-2011, 14:57:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce îþi pot aduce noile reputaþii din Cataclysm

• Cataclysm nu aduce numai zone, catacombe, raiduri sau niveluri noi ci ºi opt noi reputaþii (dintre care patru sunt doar pentru o tabãrã), fiecare dintre grupuri oferind recompense la diferite niveluri de reputaþie.

• Pentru a obþine reputaþie în faþa acestor grupuri puteþi fie sã faceþi questuri, fie sã cumpãraþi un tabar (tabard) ºi sã luptaþi în catacombe punându-l peste armurã.

• Gardienii Hyjalului

• Zonã Hyjal

• Tabard Da

• Aflaþi într-una din noile zone de start din Cataclysm, Gardienii Hyjalului sunt un grup format mai ales din druizi care îi servesc pe Strãbunii Hyjalului. Reputaþia cu acest grup se obþine destul de repede prin questuri în zona Hyjalului, nivelul friendly putând fi atins în doar 20 de minute de questing.

• De asemenea, dupã obþinerea de reputaþie friendly, se poate cumpãra un tabar ce poate fi pus peste armurã pentru mãrirea reputaþiei în catacombe.

• Earthen Ring

• Zonã Vashj'ir

• Tabard Da

• Earthen Ring este un grup de ºamani al cãror þel este pãstrarea echilibrului forþelor elementale din lume. Thrall s-a alãturat acestui grup pentur a ajuta la stabilizarea Maelstromului.

• Reputaþia pentru Earthen Ring se obþine în principal prin questing în noua zonã subacvaticã Vashj'ir zone, cea mai importantã recompensã fiind un enchant pentru casca celor care vor sã fie tank.

• Ramkahen

• Zonã Uldum

• Tabard Da

• Ramkahen sunt oamenii pisicã ai Uldumului, descendenþi ai lui Tol'vir. Reputaþia cu Ramkahen este obþinutã prin questing în Uldum ºi poate sã creascã prin purtarea tabarului. Ramkahen oferã un enchant pentru DPS fizic ºi cãmile.

• Therazane

• Zonã Deepholm

• Tabard Da

• Therazane se aflã în Deepholm, începutul de reputaþie fiind hated.

• Therazane oferã enchanturi pentru armura de umeri. La nivelul honored, se obþine o versiune mai slabã a enchantului, urmând ca la nivelul exalted, enchantul sã fie la putere maximã.

• Dragonmaw Clan (Horde)

• Zonã Twilight Highlands

• Tabard Da

• Cândva supuºi ai lui Illidan, orcii din clanul Dragonmaw s-au alãturat Hoardei pentru a lupta cu Wildhammer. Reputaþia cu aceºtia oferã enchanturi pentru cascã.

• Wildhammer (Alliance)

• Zonã Twilight Highlands

• Tabard Da

• Clanul piticilor lui Wildhammer se luptã cu clanul Dragonmaw. Aceºtia oferã versiunile pentru Alianþã ale enchanturilor oferite de Dragonmaw.

• Hellscream's Reach (Horde) ºi Baradin's Wardens (Alliance)

• Zonã Tol Barad

• Tabard Nu

• Tol Barad este "noul" Wintergrasp, o zonã de PVP care respectã aceleaºi reguli cu Wintergraspul. Cele douã facþiuni oferã recompense asemãnãtoare.

• Pe lângã obþinerea de reputaþie prin participarea la lupte, Tol Barad oferã ºi questuri zilnice pentru creºterea reputaþiei. Printre recompense se regãsesc elemente foarte utile pentru PVP ºi PVE, dar ºi Drake of the West Wind ºi Spectral Steed.

Last edited by CryMaker on 09-09-2011, 18:13:59; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Westy

[Tom&Jerry Fan]

(since 26-05-2019 09:28)

Votes: 38

Post Posted: 09-09-2011, 15:16:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai da edit la post imi freci casuta vocala cu drake of the west wind

0 0

Back to top
CryMaker
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-09-2011, 15:18:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Westy wrote:
Nu mai da edit la post imi freci casuta vocala cu drake of the west wind

• Gata l-am terminat e ready....ii dadeam edit deoarece tr sa tot pun aplicati/color/listare ce mai uitasem .....dar e gata -

0 0

Back to top
Westy

[Tom&Jerry Fan]

(since 26-05-2019 09:28)

Votes: 38

Post Posted: 09-09-2011, 15:19:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa nu fiu pe langa topic complet , puteai sa-l faci putin mai inghesuit parca ocupa prea mult spatiu -

0 0

Back to top
CryMaker
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-09-2011, 15:21:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Westy wrote:
Ca sa nu fiu pe langa topic complet , puteai sa-l faci putin mai inghesuit parca ocupa prea mult spatiu -

Am vrut sa arate bine....si mi se pare ca arata bine asa plus ca se inelege foarte bine ce am scris nu avea rost sa le inghesui akol gramda....nu mai editez nimik are toate informatiile,Daca e ceva ce nu am scris voi reveni cu edit -

0 0

Back to top
Drik

[Debil]

(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 09-09-2011, 17:41:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte bun chear nu stiam chestia cu tabardurile -

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 09-09-2011, 18:10:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu nu stiam de TABAR-uri
0 0

Back to top
CryMaker
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-09-2011, 18:13:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
eu nu stiam de TABAR-uri

Akuma si de greseliile cele mai mici te iei?sincer....

0 0

Back to top
Jason

[��A]

(since 02-01-2017 09:36)

Votes: 17

Post Posted: 09-09-2011, 20:10:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
eu nu stiam de TABAR-uri

..si pun pariu pe toti banii tai ca nu ai citit nici 10% din tutorial.

"Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor."

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 09-09-2011, 20:56:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jason wrote:
Zohlomg wrote:
eu nu stiam de TABAR-uri

Adica..mai putin de un rand? Atat ar fi 10%. Toate 3 guide-urile lui sunt copy-pastate.

Ramkahen sunt oamenii pisicã ai Uldumului, descendenþi ai lui Tol'vir. Reputaþia cu Ramkahen este obþinutã prin questing în Uldum ºi poate sã creascã prin purtarea tabarului. Ramkahen oferã un enchant pentru DPS fizic ºi cãmile.

OAMENI PISICA FRATE! PISICA!

PI-SI-CA.

Nu inteleg cum poti fi atat de nesimtit sa faci 3 guide-uri cu copy-paste si google translate si sa sustii tare-n piept ca nu ai facut-o.

0 0

Back to top
CryMaker
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-09-2011, 21:40:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oky zohl parerea ta ca nu ajuta cu nimik si c asunt gresite asta e poate sunt gresite makar poate intentia de a ajuta conteaza - asa ca laso moarta nu mai fa un subiect de cearta intre noi din prostiile astea.....cum zici u copy paste sau cum vrei tu sa-i zici ....nu ma intereseaza parerea altora,eu am postat poate ajuta pe cineva...nu am nici-o intentie sa fac din topicu asta subiect de discutie la infinit....soo TOATE 3 TOPIC SUNT DIN PARTEA MEA INCHISE!

0 0

Back to top
PinkBunny

[O dau iepureste^^]

(since 27-01-2013 20:58)

Votes: 7

Post Posted: 09-09-2011, 21:56:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regula :
Quote:
In cazul in care postati un tutorial care nu va apartine, este obligatoriu sa precizati autorul in semn de respect fata de cei care s-au chinuit sa il scrie (1 - 4 Warning-uri, ban permanent)

Zimi si mie de la cine le-ai luat... macar in engleza le inteleg mai bine...

Dar... puteam sa rad si mai tare... daca puneai cele 3 guide-uri in concurs -... pentru ca tu esti tare puneai 3 guiduri in concurs in 5 min...

Azi cat am stat vreo 10 minute pe forum ... parca apareau ca prin magie.. in topic..

Chargeee Exit Game PinkBunny Win

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Jason

[��A]

(since 02-01-2017 09:36)

Votes: 17

Post Posted: 09-09-2011, 23:59:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Jason wrote:
Zohlomg wrote:
eu nu stiam de TABAR-uri

Adica..mai putin de un rand? Atat ar fi 10%. Toate 3 guide-urile lui sunt copy-pastate.

copy-pastate? si tu locuiesti in Inglãnd?

tu, zohll, cum i-ai caracteriza pe circarii aia cu cap de pisica? Bastet's sons? (Bastet = zeita pisica la egipteni)

btw, check ur math..

"Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor."

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 10-09-2011, 00:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Jason wrote:
Zohlomg wrote:
eu nu stiam de TABAR-uri

Ramkahen sunt oamenii pisicã ai Uldumului, descendenþi ai lui Tol'vir. Reputaþia cu Ramkahen este obþinutã prin questing în Uldum ºi poate sã creascã prin purtarea tabarului. Ramkahen oferã un enchant pentru DPS fizic ºi cãmile.

OAMENI PISICA FRATE! PISICA!

PI-SI-CA.

Nu inteleg cum poti fi atat de nesimtit sa faci 3 guide-uri cu copy-paste si google translate si sa sustii tare-n piept ca nu ai facut-o.

Stii tu CEN-TA-URI!!!Un fel de matzo centaur feminino blanos...Daca mai aveau si coarne ii numea Scaraoskisty...a.k.a. draci.

Posturi unite automat, 10-09-2011, 01:26:34

Cum ma Hellscream's Reach si Baradin Wardens nu au Tabard? Da astea http://www.wowhead.com/item=63378 http://www.wowhead.com/item=63379 ce sunt?

0 0

Back to top
Anca

[Bad Kitty]

(since 12-12-2021 05:06)

Votes: 308

Post Posted: 10-09-2011, 00:26:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Teoria pisicii, sa imi spuneti ce rasa sunt si daca au Pedigree Rolling Eyes

Jason daca vrei sa te iei de scrisul cuiva, citeste postul asta:

CryMaker wrote:
Oky zohl parerea ta ca nu ajuta cu nimik si c asunt gresite asta e poate sunt gresite makar poate intentia de a ajuta conteaza - asa ca laso moarta nu mai fa un subiect de cearta intre noi din prostiile astea.....cum zici u copy paste sau cum vrei tu sa-i zici ....nu ma intereseaza parerea altora,eu am postat poate ajuta pe cineva...nu am nici-o intentie sa fac din topicu asta subiect de discutie la infinit....soo TOATE 3 TOPIC SUNT DIN PARTEA MEA INCHISE!

Ai auzit de virgula, tipu`?

---

Ceea ce voiam eu sa intreb defapt e ... de ce peste tot, dar peste tot ai folosit termenu` 'Tabar' in loc de 'Tabard'? ... clar nu a fost "din greseala" Raised eyebrow ... si de ce n-ai zis la Head, head, ci 'casca'?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 24 January 2016 15:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 05-02-2025, 19:48:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x