User
Pass
2FA

UNBAN AXEL

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message543
axellllllllll

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-02-2012 18:15)

Votes: 2

Post Posted: 09-09-2011, 23:50:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume jucator: axel
Nume admin: Cobra
Motiv: ma suspecta de wall ... apoi de aim... si direct ban
Dovada/Argument:
Data, ora banului: 00:35 10 septembrie
IP-ul dumneavoastra: 89.121.9.108

Mi-am luat destroy pe server pe fy_snow ca trageam prin pereti ( helau .. e snow oricine stie unde sa traga prin perete la inceputul rundei ).. bun am intrat iar pe server i-am spus adminului ca a gresit si ca mi-a dat destroy aiurea el tot sustinea ca am cod. Apoi m-a lasat sa joc s-a pus spectator si ma asteptam iar la un destroy sau ceva. Prin urmare am primit BAN PERMANENT direct ma asteptam si la asa ceva si mi-am facut 2 demo-uri sa vedeti cum trag si de ce am luat ban.
Mentionez ca demo-urile sunt facute de mine... daca aveam cod se vedea pe demo.

LINk download: http://www.girlshare.ro/2599149.3 ( dezarhivati si plasati cele 2 demo in cstrike)

Doresc prin aceasta cerere de unban sa se ia masuri in privinta adminului Cobra care da dovada ca nu are nici un pic de experienta in domeniu. Serverul vostru nu are nevoie de admini care da destroy aiurea.

Pe alte servere pentru asemenea greseli simultane ADMINUL VINOVAT primea REMOVE direct. STIMA!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sOulRipp3r

[Owner ON <rKo>]

(since 23-11-2013 23:00)

Votes: 12

Post Posted: 10-09-2011, 00:27:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asteptam sa posteze ban-ul "Cobra" - din demo-ul tau nu ai coduri! parere mea.

b^iker b^oy

0 0

Back to top
-[Rq]-Foxx

[Armadillo]

(since 10-10-2014 16:39)

Votes: 16

Post Posted: 10-09-2011, 09:13:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu nu vreu demourile tale. eu le vreu pe cele ale lui Cobra, si sa vedem ce are de zis si el..
Pai si normal ca din demoul lui nu are coduri doar nu era un NOOB sa isi posteze singur demo cu cod,,

BAN SCOS

Sunt perfect sanatos...Mi-au spus vocile...
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -[Rq]-Foxx, 10 September 2011 07:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-02-2025, 16:05:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x