User
Pass
2FA

CERERE UNBAN IAR !!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message573
Beyond Divinity

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-09-2011 09:13)

Votes: 2

Post Posted: 11-09-2011, 19:39:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : de data asta pe nick DAXONEMDX
IP : 86.106.81.134
Harta : fy_snow
Data&Ora : 11 sept , 20.30
Motivul : Black nu mai stiu cum mi-a dat ban .... e imposibil e a doua oara cand iau ban aiurea pe svru asta .. Nomad te rog sa iei masuri cu adminii astia de balta care nu stiu ce e aia skill si sunet ... si cum vad unu bun pe svr gata ban cod ...
Admini : black nu mai stiu cum ... mario ...
Dovada cu care sa contesti banul(poza): nam asa cva , black statea spectator ..mi-am dat seama ca facea demo ... vreau sa vad si eu demoul si vreau sa vad in ce a vazut el cod ... prima data cu devil ala acum cu black .. boti admini ... va rog frumos sa luati masuri .... multumesc
Alte mentiuni : nu am ... cer scoaterea adminului pentru ca nici asta nu stie ce e ala cs ... va multumesc ...

DIN NOU CER UNBAN FORMAL ... pentru ca nu am ban ... apropo cand dati destroy nu faceti mare smecherie ... se schimba cfg si gata ....

Black nu esti in stare sa dai nici un ban calumea .... mai am pretentii sa iei decizii corect ...

vreau demoul pe forum rpd ..sa rezolvam problema ....

Ma gasesti in continuare pe svr .... pe nick DAXONEMDX ....

Salut !

i'm VMD , i'M Happy when i play Cs , i'M Happy WheN i pLay WAR3FT MOD
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MrO

[Mentally Stable]

(since 08-01-2012 18:49)

Post Posted: 11-09-2011, 20:30:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa sti si u nu ai primit ban ai primit doar destroy pt calmare si lai primit de la mine
incearca data viiroare sa te controlezi ca primesti ban

0 0

Back to top
BlackDev1l

[Mentally Stable]

(since 29-12-2011 15:08)

Post Posted: 11-09-2011, 21:31:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bun,in primul rand,ai grija cu limbajul la adresa adminilor,in al doilea rand,mario ti-a dat destroy pentru ca nu stii sa te calmezi!in al treilea rand,nu stiu la cine e problema,la noi sau la tine -

Russian Hip Hop

http://www.youtube.com/watch?v=gk4rFk5KdMA

Last edited by BlackDev1l on 11-09-2011, 21:41:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Beyond Divinity

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-09-2011, 21:39:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa ma calmez ? ... ce v-am jingnit injurat sau cva ? >..... ti-am zis sa nu te mai urci pe harta mario ... chiar daca esti owner asta nu inseamna ca poti sa incalci regulile ... black ai stat spectator si ma asteptam sa fi facut un demo si sa urmeze ban ... aiurea dat destroyu da ma rog .. ...Topic Closed ...

0 0

Back to top
MrO

[Mentally Stable]

(since 08-01-2012 18:49)

Post Posted: 11-09-2011, 21:44:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu din cauza ca miai spus sa nu ma urc pe harta la 1 faza tiam dat destroy...
si nu u decizi cand sa se inchida acest topic

0 0

Back to top
BlackDev1l

[Mentally Stable]

(since 29-12-2011 15:08)

Post Posted: 11-09-2011, 21:47:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Beyond Divinity wrote:
Nomad te rog sa iei masuri cu adminii astia de balta
boti admini ... va rog frumos sa luati masuri .... multumesc
Alte mentiuni : nu am ... cer scoaterea adminului pentru ca nici asta nu stie ce e ala cs ... va multumesc ...
Black nu esti in stare sa dai nici un ban calumea

deci noi suntem admini boti care nu stim sa jucam cs,mai presus eu nu sunt in stare sa dau un ban,ai dreptate nu am dat ban,si nici mario nu a dat dar poate vrei sa vezi ca eu sunt in stare si mario garantez ca e!

EDIT: (scuzati postul dar deja m-am enervat - )

Russian Hip Hop

http://www.youtube.com/watch?v=gk4rFk5KdMA
0 0

Back to top
Beyond Divinity

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-09-2011, 22:37:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

banurile se dau cu un motiv ... si atitudinea ta lasa de dorit ... ai niste reguli ... nu conteaza ca esti nervos sau nu ... astea sunt asa le aplici.... daca nu am luat destroy pt ca ti-am zis sa nu te urci pe harta nush dc am luat nu cred ca am facut nimic ... - ... oricum decizia ta ... svrul tau ... poti sa inchizi topicul cand vrei tu ... scz ca am cerut asta ...

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-01-2025, 18:59:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x