User
Pass
2FA

Robotzei
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1935
AT GoD

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-10-2011 07:44)

Votes: 4

Post Posted: 09-09-2011, 21:26:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici voi posta robotzeii de pe sv
Nick : Andu. ( frustrat ca deobicei ) Dosent Matter
Ip : 86.126.118.0
Motiv : 2 defapt ... 1 - folosea arma pe awp_map .. 2 - injura cu nesimtire o fata care il tot umilea la cs.. cat de ...... sa fii sa faci asa cv.... e problema lui ..
Dovada :

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Petraskov

[Russian Warrior]

(since 14-10-2012 14:13)

Votes: 5

Post Posted: 09-09-2011, 22:00:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban 1 zi conform Regulamentului alineatul 6.
0 0

Back to top
L1LD3v1l666

[Mentally Stable]

(since 15-10-2011 11:49)

Post Posted: 09-09-2011, 22:36:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai asa petra ii la o a doua abatere parka cu limbajul acesta,iar doar ban o zi?dupa iara intra si vorbeste neadecvat?asta nu ii treaba...
0 0

Back to top
Petraskov

[Russian Warrior]

Post Posted: 10-09-2011, 07:02:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da primeste ban 1 zi chiar daca e la a doua abatere, la a treia abatere o sa primeasca permanent si mi se pare ca nu o sa treaca mult si o sa faca din nou dar ma rog...
P.S: Nu mai fi invidios ca nici u nu esti usa de Biserica -

0 0

Back to top
AT GoD

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-09-2011, 20:49:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu puteati sa voi sa vb in pm-uri ?? imi stricati ordinea ( viitoarea ordine care o sa fie aici ) dak ma gandesc bn angajez si menajera sa aiba grija sa arate frumos pagina asta ..si pun si o piscina chiar in coltz -

Extream
109.98.206.94
He de orc pe fun_allinone -> batalia grenazilor
http://up2share.net/245316

0 0

Back to top
AnDu.

[Mentally Stable]

(since 12-09-2011 13:12)

Votes: 2

Post Posted: 11-09-2011, 11:35:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A facut acest post pentru ca il apucase frustrarea ca nu mai putea sa faca si el un frag.
Foloseam arma deoarece foloseau tp si scroll cat ii tineau puterile.
Fata aceea incepuse sa ma injure deoarece ea credea ca am cod ,aim. parca . Am lasat`o mai bn de 7 runde sa tot vorbeasca , am vazut ca nu se mai opreste si a trebuit sa reactionez cumva.
Nu m`am mai obosit sa o postez pe forum , pentru ca necesita timp si nu sunt genul de om care paraste orice incalcare a regurilor sau doar din placere cum face AT GOD.
AT god a inceput sa`mi reproseze ca ma posteaza pe forum , ca o sa vad eu , chiar daca nu`i facusem nimic ( cred ca era suparat pe raspunsul meu fata de tp-u si scroll-u lor) .
Din partea mea de acum in colo poti sa postezi cate poze, demo-uri vrea sufletzelu tau, doar ca sa se simta el bine.
Joc acest joc din placere , nu ca sa imi fac dusmani sau sa stau sa postez pe forumuri. Cand cineva ma injura nu pot sa stau sa ma prefac ca nu vad sau sa il ignor.
Multa sanatate. -

0 0

Back to top
Petraskov

[Russian Warrior]

Post Posted: 11-09-2011, 11:38:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Andu daca nu stai sa postezi pe forum atunci nu te apuca sa injuri, incearca sa te controlezi..la urmatoarea abatere ai permanent asa ca ai grija mare.
0 0

Back to top
AnDu.

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-09-2011, 13:33:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu postez pe forum , inseamna ca trebuie sa accept injuraturile oricarui frustrat?
Recunosc ca alte solutii nu exista , dar pana il postez eu , individu poate sa iasa si chiar daca il banati il doare pe el la basca pentru ca in cele mai multe cazuri joaca pe server de maxim 5 minute.

0 0

Back to top
AT GoD

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-09-2011, 00:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yo sunt ala frustrat ? -) din cate imi amintesc eram pe locu unu cu peste 40 de killuri ..tu erai undeva pe la 10-15 ... cand ati inceput TU CU AK47 si BUTII AIA CU TELEPORT .. m-am infuriat.. paia nu i-am mai postat pt ca am vaz recent ca au fost prinsi cu cod si chiar n-are rost sa-i mai reclam..dar la tn nu e prima data ?? si ai tupeul sa imi zici mie frustrat ? -) il loc sa-mi zici ms ca ti-am tinut partea de o gramada de ori tu incepeai sa dai vina pe aia ca se teleporteaza ..cand ti-am zis "Dak trisezi si tu le dovedesti ca nu esti cu nimik mai presus de ei si o sa creada ca e voie si cu arme " tu mi-ai repetat intr-una " dak termina aia cu teleport termin si eu cu armele " OMULE .. DAK VREI SA DOVEDESTI CV CUIVA...ARATA-I C TB SA FACA.. NU TE LUA DUPA EL ..ASTA INSEAMNA CA ESTI LA ACELASI NIVEL CU EL ..si din cate imi amintesc nu mai faceam kiluri pt ca m-am pus spect ca sa le FAC LA AIA DEMO CUM SE TP ( repet .. nu i-am mai pus pt ca au luat ban pe motiv de wall si unu cu aim pe alte mape )
In legatura cu fata ?? cate de prost crescut ... cretin si alte chestii sa fii sa reactionezi asa ?? in loc sa-i explici frumos ca probabil joci bn datorita unei experiente in cs de nush cati ani ..tu incepi sa te cobori la nivelu tuturor si sa injuri .. te credeam mai destept..
In legatura cu "Daca nu postez pe forum , inseamna ca trebuie sa accept injuraturile oricarui frustrat? " cand te-am injurat ma ? -) iti spun o chestie...dak vezi ca toata ziua pe sv stau sa glumesc ( ca sa mai radeti si voi ca vad ca inafara de jucat excesiv mai stiti doar sa va injurati ) nu inseamna ca va permit sa aveti un cuvant de spus impotriva mea cand sunt 100% sigur ca am dreptate.. si nici dak nu-s sigur sigur ca am dreptate nu va las sa faceti c vreti ..deci gura mica dak nu stii c si cum sa vb.. dak ai intelege CA VORBIND FRUMOS OBTII MAI MULT DECAT FACAND SCANDAL poate nu s-ar mai ajunge sa te injure cineva .

0 0

Back to top
BlackDev1l

[Mentally Stable]

(since 29-12-2011 15:08)

Post Posted: 12-09-2011, 01:29:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AnDu. eu mai am o poza cu tine injurad pe d2x2,inca 2 si le pun pe forum... 3 ca sa nu zici ca ti-ai luat ban permanent din cauza unei poze (nu ca ar fi doar una dar mnoh) deci ai grija,esti cu un picior in prapastie si o sa fie greu sa iesi

Russian Hip Hop

http://www.youtube.com/watch?v=gk4rFk5KdMA
0 0

Back to top
AnDu.

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-09-2011, 15:05:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

***AT GOD: Te iei prea mult dupa maicata , cica sa`i arat cum e bine, pai daca as sta sa`i explic la orice retardat , tampit ce e bine si ce nu , atunci nu ma`s mai juca deloc si pentru ce? Cica stau sa glumesc ca sa mai radeti , tu pari asa un mascarici a da cand colo esti un terminator -. Dupa chestiile pe care le spui si le faci imi pare ca esti un fel de baiat al mamei , care crede ca toata lumea are intentii bune -. Maturizeaza`te si scuteste`ma pe mine de prostiile tale.
TP iti spun 100% sigur ca nu am dat pentru ca jucam pe undead sa`l fac lvl 10:)
La inceput , normal ca aveai scoru mai mare decat mine , da pana a se schimba mapa nu cred ca am avut mai mult de 10 Dead-uri si scorul mai mare ca al tau . Oricum nu vad rostul discutiei.
Recunosc ca o solutie nu este sa`i injuri , dar vine cate un noob din asta care nici nu stie ce e ala wall , aim sau war3ft si incepe sa ma injure ca am cod. Sa zicem ca ii fac poze il postez pe forum , pana iau admini la cunostinta persoana respectiva iese de mult de pe server si chiar daca ii dau ban nu`l doare pe el , 60-70% dintre jucatori au fibra , dau un restart la calculator ,isi iau alt nume si se apuca din nou .

***Blackdevil: Nu am ce sa zic de tine, esti admin degeaba, iti zicea tot serveru ca Jerky ala are wall si sa ii faci poze , ti`am zis si eu de nenumarate ori sa faci ceva( pe say_team@); si asta in prima ta zi ca admin.
Apoi l`am intrebat pe Jerky de ce joaca cu wall si a inceput sa ma injure.Cred ca ti`am spus de cel putin 6-7 ori pe say_team@ ca ma injurat fara nici un motiv si sa iei masuri . Dupa ma injurat iar si am ripostat , dupa 30 de secunde mi`ai dat tot mie gag. Am dat retry , ti`am aratat ce mi`a zis si dupa mi`ai dat iar gag. I`am spus lui bobina pe steam ,dar parca era away si nu stiu daca a citit.

Din partea ,puteti sa`mi dati ban . Salut!

0 0

Back to top
AT GoD

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-09-2011, 20:00:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai Einshtein nu ma lua pe mn cu "smecheriile" tale .. te-am prins nerespectand regulile ?? c mai vrei ?? in loc sa taci sa pari "filozov" ai deshis gura si ti s-a dus si ultimul strop de mandrie - ai avut mai mult de 10 deaduri stai linistit ..numa fata aia pe care o injurai te-a omorat de 10 ori - esti asa ofticat ca te iei si de fete Dosent Matter SI N-AI INJURAT-O PT CA TE-A INJURAT EA ...CI PT CA ZICEAI CA ARE WALL DECI NU MAI INCERCA SA DAI TU DREPT BAIATU BUN.
Mane yo am incercat sa-ti explic cu vb buna..dak vad ca n-am cu cn vb cedez..deci n-am c sa-ti mai zic ..decat sa inveti c e ala mascarici si c e ala glumetz..
Si nu mai incerca sa faci tu pe victima.. cel suparat..Din partea ,puteti sa`mi dati ban . Salut!

0 0

Back to top
AT GoD

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-09-2011, 22:17:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda...de 3 ore nici-un admin pe sv...playerii isi fac de cap.. c mai urmeaza ??
http://up2share.net/418277
Chinezu 92.85.255.240
Foca 89.44.36.107
Revo 92.113.217.128
Sunteti multi admini si degeaba:-j deja mi se face sila sa joc cu inaptii de pe sv.. nu-i baneaza nimeni sa se invete minte..

0 0

Back to top
b0bina

[Creep]

(since 15-02-2014 08:09)

Votes: 6

Post Posted: 14-09-2011, 23:34:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am intrat azi dar nu pot sa stau 24/24 pe sv si asa in ultimile zile nu au mai intrat multi admini

0 0

Back to top
BlackDev1l

[Mentally Stable]

(since 29-12-2011 15:08)

Post Posted: 15-09-2011, 05:38:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am avut chef de cs,eram obosit cand am venit de pe'afara... am jucat si eu putin,dar am iesit...

Russian Hip Hop

http://www.youtube.com/watch?v=gk4rFk5KdMA
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 16-01-2025, 19:46:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x