User
Pass
2FA

Reclamaþie DrJekyll
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3755
Ratra

[BAN-KAI]

Status: Offline
(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 16-09-2011, 17:05:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: ratra
Admin reclamat: DrJekyll
Regula încãlcatã:
Code:
4. Nu abuzati de privilegiile de care dispuneti. Folositi-le pentru a asigura jucatorilor un joc linistit, fara turbulente.
Daca beneficiati de anumite privilegii, asta nu inseamna ca vi se si cuvin, in consecinta daca ai admin nu esti nici ZEU si nici nu ai lumea la picioare.
+limbaj urâþ

Dovada:
Code:
ADMIN DrJekyll: Gag player 'ratra' for 20 minutes. Reason: 'marslumata'
Mikey killed [Gag] ratra with ak47
*** aL33X killed xvqIONUT with a headshot from m4a1 ***
The Admin DrJekyll has gaged you for 20 minutes. Reason: 'marslumata'

Înþeleg cã meritam un gag chiar dacã "marº" nu e ceva extraordinar de jignitor, dar totuºi ãsta îmi dã 20 de minute ceea ce exagerat, iar motivul "marslumata". Ãsta e motiv? Adicã înþeleg conflictul dintre noi, dar oare ce o avea cu mama? Thinking Nu cred cã se comparã un "marº" aruncat de mine la plesnealã cu ce mi-a zis el. -

P.S. Îmi cer scuze pentru ieºirea pe care am avut-o.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 16-09-2011, 17:08:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrJekyll, tu ce parere ai despre asta ? Ala e motiv de gag ? Chiar astept si eu un raspuns !!!

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 16-09-2011, 17:12:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ªi scuze cã nu am menþionat. Nu urmãresc sancþionarea adminului întrucât nu mi-ar aduce nici un beneficu mie. Asta rãmâne la decizia ownerilor. Ce doresc eu e doar sã îºi cearã scuze cum am fãcut ºi eu, iar dupã din punctul meu de vedere reclamaþia e ca ºi degeaba.

0 0

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 16-09-2011, 17:16:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles ratra, asteptam sa posteze si DrJekyll.

0 0

Back to top
DrJekyll

[Mentally Stable]

(since 25-02-2013 09:10)

Votes: 2

Post Posted: 18-09-2011, 10:54:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alta reclamatie penibila, la ce se ajunge de cand i-ati dat apa la moara cu reclamatia lu 2in1, meritai gag 10 min pentru iesire si da am gresit la motiv trebuia sa iti pun ''lbj'', dar eu unu nu folosesc acel cuvant dekt pt maidanezii de pe strada, poate tie ti se pare normal sa vb asa pe server, cu prietenii sau cu cine vrei tu dar mie nu.

Astept masurile de rigoare daca se considera ca am incalcat regulamentul, pentru ca altfel nu vad reclamatia asta, ratra daca doreai sa iti ceri scuze le faceai pe server in alea 20 min si iti garantez ca iti scoteam gag, dar ati ajuns sa va plangeti pentru orice nimik.

PS: Prophet ma intreb daca erai in locul meu si putin nervos oare mai stateai sa dai gag sau avea kick chiar ban vreo 2 ore?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
2in1
[Banned user]

Banned

(since 17-11-2011 19:56)

Votes: 4

Post Posted: 18-09-2011, 11:52:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrJekyll wrote:
Alta reclamatie penibila, la ce se ajunge de cand i-ati dat apa la moara cu reclamatia lu 2in1

tie poate ti se pare penibil..mie sincer nu mi se pare penibil finca nu stiu cum faceti dar numa admini mai noi pe servar au nervi.....ce ai zice sa intru eu acum pe servar si cand scoate cineva un cuvant pac saii dau gag indiferent daca injura sau nu -?

Sunt lucruri care imi plac si le fac atat de bine
De exemplu fac misto de cei mai prosti decat mine
0 0

Back to top
DrJekyll

[Mentally Stable]

(since 25-02-2013 09:10)

Post Posted: 18-09-2011, 12:39:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai facut reclamatie pentru ca ti-ai luat gag cand tu cautai cearta cu toti adminii de pe server (eram pe server cand sugerai ca nush cine ar fi codat) considerandu-te zmeul zmeilor admin in loc sa faci un demo si apoi sa acuzi (cum ar face un admin care se presupune ca are experienta ta), si culmea te-ai ales cu admin dupa; din cauza asta e penibil o sa tot apara reclamatii pentru orice gag luat pentru ca unora le o ia gura pe dinainte si se intreaba de ce?; asta in speranta ca poate poate atrag atentia si se aleg cu vreo guma turbo o acadea de la owner (un slotisor, un helparel ca ei ar face totul mult mai bine). Ca fapt divers a doua zi dupa ce ai facut reclamatie era un copilas care tot ameninta ca face reclamatie pe forum dupa ce isi luase culmea gag de la consola.

Ps: Si daca tot bagi in aceeasi oala toti adminii noi eu zic sa vorbesti cu ownerii sa ramai dekt tu admin, ca vad ca esti foarte aprope de perfectiune in administrat.

0 0

Back to top
2in1
[Banned user]

Banned

(since 17-11-2011 19:56)

Votes: 4

Post Posted: 18-09-2011, 12:47:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrJekyll wrote:
Ps: Si daca tot bagi in aceeasi oala toti adminii noi eu zic sa vorbesti cu ownerii sa ramai dekt tu admin, ca vad ca esti foarte aprope de perfectiune in administrat.
nu is foarte aproape chiar am ajuns la perfectiune:))))))....si tu ce vrei sa zici ca eu incerc sa "ling in c.r sefu ca sa ajung un sef mai mic?"si de ce ti se pare culmea ca mam ales cu admin dupa????......si vezi ca ai cam derivat de la subiect... cand ai nervi mai bn punete si prinde din codati ca ai 6 in ban list...

Sunt lucruri care imi plac si le fac atat de bine
De exemplu fac misto de cei mai prosti decat mine
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 18-09-2011, 15:03:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrJekyll wrote:
Alta reclamatie penibila, la ce se ajunge de cand i-ati dat apa la moara cu reclamatia lu 2in1, meritai gag 10 min pentru iesire si da am gresit la motiv trebuia sa iti pun ''lbj'', dar eu unu nu folosesc acel cuvant dekt pt maidanezii de pe strada, poate tie ti se pare normal sa vb asa pe server, cu prietenii sau cu cine vrei tu dar mie nu.

Astept masurile de rigoare daca se considera ca am incalcat regulamentul, pentru ca altfel nu vad reclamatia asta, ratra daca doreai sa iti ceri scuze le faceai pe server in alea 20 min si iti garantez ca iti scoteam gag, dar ati ajuns sa va plangeti pentru orice nimik.

PS: Prophet ma intreb daca erai in locul meu si putin nervos oare mai stateai sa dai gag sau avea kick chiar ban vreo 2 ore?

Pentru motivul "marslumata" iti radeam adminul in secunda urmatoare. Cand tu ar trebui sa fii exemplu pentru ceilalti, tocmai tu pui un asemenea motiv. Nu conteaza ce a facut jucatorul respectiv, conteaza ce faci tu. Si tu aici ai dat gres.

Tu ii spui lui sa-si ceara scuze sau mai stiu eu ce, dar tu ti-ai cerut scuze ca te-ai luat de mama lui?

Prophet voi vreti admini competenti dar va uitati doar la experienta ca admin in a prinde codati sau si la experienta ca admin de purtare exemplara cu ceilalti, de un pic de respect fata de jucatori? Nu as fi eu mare jucator si cine stie ce cunoscut pe acest server dar daca nu poti sa-ti stapanesti adminii imi caut alt server de respawn. Uit de toata placerea pe care o am cand joc pe acest server.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

Post Posted: 18-09-2011, 17:46:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrJekyll wrote:

Recunoºti cã ai greºit la motiv, dar reclamaþia e penibilã? Adicã tu îmi spui mie "marslumata" ºi tot eu sunt tâmpit cã fac reclamaþie. Pentru ieºirea asta nici 10 minute cât zici tu nu meritam, dar din pãcate mi-ai dat 20. -

Quote:

Îmi ceream scuze dacã nu vedeam motivul ãla de gag. Pentru el þi-am fãcut reclamaþie. -

0 0

Back to top
RO | Gyno

[Freak]

(since 28-11-2019 12:27)

Post Posted: 18-09-2011, 20:24:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrJekyll : nu trebuia sa ii dai gag cu motivul ala, nervii ti`i stapanesti, pt ca si noi, care suntem mai vechi am fost injurati si ras-injurati si de mama si de morti si de toate si am dat dovada ca suntem mai cu capul pe umeri si nu ne coboram la nivelul celor care ne injura, cel putin intr`o comunitate asa se face...

ratra : si tu ar trebui sa te stapanesti. si eu am Zile mai proaste cand joc f prost si injur de toti dumnezeii.. dar doar in casa, nu pe chat..

bft!

I`m not special, i`m just LIMITED EDITION!
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 18-09-2011, 20:55:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RO | Gyno wrote:
DrJekyll : nu trebuia sa ii dai gag cu motivul ala, nervii ti`i stapanesti, pt ca si noi, care suntem mai vechi am fost injurati si ras-injurati si de mama si de morti si de toate si am dat dovada ca suntem mai cu capul pe umeri si nu ne coboram la nivelul celor care ne injura, cel putin intr`o comunitate asa se face...

ratra : si tu ar trebui sa te stapanesti. si eu am Zile mai proaste cand joc f prost si injur de toti dumnezeii.. dar doar in casa, nu pe chat..

bft!

Ratra a zis doar "mars". Asta deduc eu din motivul pus de Jekyll. Deci aia nu e injuratura. Daca pe langa acel "mars" mai pui cel putin un cuvant jignitor / o injuratura atunci poti sa zici ca mars (cu totul) este o injuratura. Dar daca i-a zis ceva de genul "mars de aici / mars mai incolo / mars in casa etc.) nu este o injuratura deci gagul este dat pe nedrept.

Daca s-a simtit jignit, poti sa justifici cumva gagul dar nu si motivul pus in acel gag. - Deci aici adminul a gresit mult mai mult decat jucatorul.

IMBALANCED
0 0

Back to top
MaXiMuS88

[[IMG]http://i51.tiny]

(since 24-02-2023 19:55)

Votes: 3

Post Posted: 18-09-2011, 21:38:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e prima oara cand da gag cu motivul "marslumata" a mai dat asa la cati va player-i
0 0

Back to top
tReNuLetzZz

[GlontzzZ.de.L3mN]

(since 29-03-2012 09:31)

Votes: 8

Post Posted: 18-09-2011, 23:49:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa ma consult cu Prophet si o sa postez decizia finala!

Cu stima GlOntzzZ.de.L3mN ! -
0 0

Back to top
JoNeLLo

[Mentally Stable]

(since 27-02-2013 19:05)

Votes: 3

Post Posted: 18-09-2011, 23:54:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut
Daca te adresai la mine cu "mars" sau la alt player si il deranja poate as fi procedat lafel , intradevar la faza cu motivul a gresit .
Bft.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PropheT, 19 September 2011 08:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 14-04-2025, 05:15:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x