User
Pass
2FA

Problema cataclysm

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1109
Ovidiu_vL

[Paladin Master]

Status: Offline
(since 08-07-2018 00:11)

Votes: 12

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-09-2011, 18:56:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci , la inceput cand incercam sa intru in wow mi se deschidea mereu wowerror , si nu stiam de ce ! Dupa am dat la repair si tot la fel zicea ca nu e nici o problema ! Dupa un timp mi-a intra in joc am scris accountu si password si cand am intrat mi-a zis sa ma downloadez ceva cu Restart pach .. ceva de genu , am dat acolo si mi-a downloadat ceva si dupa cand vreau sa intru imi apare "Handshaking" si nu mi se conecteaza deloc - chiar nu stiu ce sa fac :p .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
metax89
[Banned user]

Banned

(since 17-09-2011 13:35)

Votes: 13

Post Posted: 16-09-2011, 19:56:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ovidiu_vL wrote:
Deci , la inceput cand incercam sa intru in wow mi se deschidea mereu wowerror , si nu stiam de ce ! Dupa am dat la repair si tot la fel zicea ca nu e nici o problema ! Dupa un timp mi-a intra in joc am scris accountu si password si cand am intrat mi-a zis sa ma downloadez ceva cu Restart pach .. ceva de genu , am dat acolo si mi-a downloadat ceva si dupa cand vreau sa intru imi apare "Handshaking" si nu mi se conecteaza deloc - chiar nu stiu ce sa fac :p .

Bai deci se vede care si cat de mult va pricepeti.. e foarte greu ce sa mai..
Esti ca ala cu pesmetii...vrei sa fie inmuiati si mestecati. tu numai sa ii inghiti.

DECI: Tre sa ai orice versiune de wow 4.0.6 sau mai mare.
Te duci in data\engb sau enus si gasesti acolo realmlist.wtf
Il deschizi cu notepad si modifici acolo sa scrie doar set realmlist wow.freakz.ro
Copii Freakz launcher, care contine wow_freakz.exe si freakz.dll, dai paste in WoW Folder.
SUNT ATATEA TUTORIALE, INVATZATI SA DA_TI SEARCH INTAI SA MOR EU!!!
Apoi deschizi wow_freakz.exe introduci contu si tre sa mearga!

0 0

Back to top
Ovidiu_vL

[Paladin Master]

(since 08-07-2018 00:11)

Votes: 12

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 17-09-2011, 01:25:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EDIT : Am rezolvat ! - Smecher de Smecher MAFIOT !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 17 September 2011 05:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 12-12-2024, 16:32:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x