User
Pass
2FA

Schimbare de MOD ! Alegeti / Votati !
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Ce mod sa fie pe server ?
Hide'n Seek + Ceva fun din partea mea !
27%
 27%  [ 5 ]
Kz [KreeDz Mod] Climbing Stone's !
27%
 27%  [ 5 ]
Super Hero [Eroi/Puteri]
22%
 22%  [ 4 ]
War3 FT / War3 Ultimate [ Warcraft ]
5%
 5%  [ 1 ]
Paint Ball
16%
 16%  [ 3 ]
Total Votes : 18

Author Message4247
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

Status: Offline
(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 17-09-2011, 23:53:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Siii,vrei sa plang??
E parerea ta,dar nu`i corect sa ma bagi pe mine ca vinovat pt tot ce se intampla cu acest sv !
Sii toti astia care se abtin,hai la atac va rog frum..sa vad si eu celor care nu le convin..ca am eu admin..si ca am avansat extrem de rapid pe acest sv..!
Nu ma supar..doar vorbiti..-

Casuta vocala @Caty @Catylinna
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 17-09-2011, 23:59:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mNmL.xD wrote:

1.Faci o mare mare GRESEALA daca schimbi modu.

2.Din ce am aflat de la MULTE persoane, prietena ta catalina sau cum o cheama tea influentat sa faci numai PROSTII pe acest server.Multi vor sa spuna asta dar se abtin,uite eu nu ma abtin.Pentru ca am jucat pe serverul asta o buna perioada de timp , o frumoasa perioada de timp.Daca prietena ta te influenteaza in tot ce faci cu DR FREAKZ eu cred ca ar trebuii sa renunti la statutul de owner si sa iti continui relatia cu catalina..Mai bine inchizi serverul decat sa fi influentat 24/24.Tu ai facut greseala de a combina relatia personala cu lumea virtuala.

Inca odata imi cer scuze pentru ce spun mai sus dar este parerea mea si o sa o mentin permanent.Ai fost foarte de treaba cu mine , iti multumesc pentru asta si iti aduc aminte de vorbele mele "Te respect shika" , uite ca acel respect fata de tine a scazut drastic.Poate nu dai 2 bani pe "respectul" meu dar este vina ta.

Atat am avut de zis.Citeste si GANDESTE.Nu actiona din instinct.

1.Faci o mare mare GRESEALA daca schimbi modu.
Din ce am aflat de la MULTE persoane, prietena ta catalina sau cum o cheama tea influentat sa faci numai PROSTII pe acest server.Multi vor sa spuna asta dar se abtin,uite eu nu ma abtin.Pentru ca am jucat pe serverul asta o buna perioada de timp , o frumoasa perioada de timp.Daca prietena ta te influenteaza in tot ce faci cu DR FREAKZ eu cred ca ar trebuii sa renunti la statutul de owner si sa iti continui relatia cu catalina..Mai bine inchizi serverul decat sa fi influentat 24/24.Tu ai facut greseala de a combina relatia personala cu lumea virtuala.

"Te respect shika" , uite ca acel respect fata de tine a scazut drastic.Poate nu dai 2 bani pe "respectul" meu dar este vina ta.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In primul rand dragul meu mNmL , dragi mei "prieteni"... viata mea persoana nu va priveste !
Nu sunteti in stare sa imi spune'ti mie , cu cine si cu cine nu sa ma intalnesc ! ... Ce este intre mine si " MADALINA " alias pseudonim Catalina ;x
nu va priveste , sunt impreuna cu ea de aproape 1 an de zile , iar daca eram influentat de ea asa cum ar spune uni , serverul disparea de ft mult timp !

Dar sa intrebat cineva ca poate , chiar m'am plictisit de acest joc ?
Darky(darkproph3t) , zici ca mi-am luat angajamentu sa tin acest sv , ok nimic de spus , esti dispus sa platesti 20e pe luna fara sa iti revina nimic inapoi , fara sa ceri nimic in schimb ?
Acest serverul l-am redeschis pentru respectul pentru voi si mi-am spus ca nu intereseaza pe nimeni !

Cand ion.mzq ne'a avertizat ca pe 1 aprilie daca serverul nu era redeschis va da sub-domeniu cui il cere sau primu venit cu un server pus pe picioare ? ... Spuneti'mi si mie cati dintre voi asa presupusi interesati de server a'ti sarit in ajutor , cati dintre voi a'ti cheltuit 1ban pe acest server ? Cati dintre voi v'ati dedicat cum sa dedicat eu si marryna, marryna si cu mine ? ... spre dezamagirea mea a plecat din cauza unor mici afectiuni ale mele catre Catalina ;x cream mici banner'e cu mesaje de dragoste , chiar un motiv prostesc , dar uite ca sa ajuns si la chestia sta , iar datorita dragoste'i mele pentru Madalina si pentru faptul ca imi este iubita, chiar viitoare sotie! sa ajuns sa plece deoarece oarecum mi-a dat de ales intre daca scos acele mesaje pe care eu m-am chinuit 2 ore sa le fac , fie o prostie sau nu , era munca mea , in fine subiect incheiat !

De cand sunt OWNER pe acest server am ajuns si fiu DETINATORUL acestui sub-domeniu (nu il apartin , sa zicem ca cineva mi la oferit gratis , il folosesc practic) ma indoiesc ca stie care dintre voi cat mi'a luat mie sa repun serverul pe picioare tinand cont ca nu am avut absolut nimic de pe vechiul server , nici macar 1 plugin ! ... ce am avut am avut in calculator pluginul de bhop (dupa cum era si o mare parte din timp pe sv mesajul cu Intreceti'l pe Angel ... etc ) ..

Asa ca te intreb dragu meu mNmL , ce ai facut cu mai exact pentru acest server de esti in masura sa ma critici pe mine de viata mea persoana sau despre felul cum conduc acest server ?

Cat despre Catalina;x/Madalina, singuru lucru care mi'a fost cerut din partea iei a fost sa ii dau si iei access la kick/slay/gag si admin chat ! ...
Mare lucru , poftim considera ca mi-a platit acel lucru , mi-a transferat 5e in contul bancar ! Nu va priveste !

Asa ca te intreb din nou ?
In ce masura esti sa ma critici in orice fel , cand tu nu faci nimic decat sa dai din "gura" !
Toti spune'ti ca va place , dar munceste cineva sa il repuna pe picioare ?
Strig aici pe forum de ceva vreme , se tot vorbeste redirecte , de contorizare , chestii , cati dintre voi aveti timpu sa ajutati ?
Platesc serveru sa joace numai necunoscuti ?
Cand fac unele schimbari la server , de ce nu spune'ti nimic , practic sunt o mica familie pe acest server sau defapt stai , am fost !

CaTaLiNa ;x wrote:
Sii toti astia care se abtin,hai la atac va rog frum..

Indrazniti -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DarkProph3t

[iFloRiN]

(since 18-12-2012 11:13)

Votes: 5

Post Posted: 18-09-2011, 00:35:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici nu stiu de unde sa incep ...

1. " esti dispus sa platesti 20e pe luna fara sa iti revina nimic inapoi , fara sa ceri nimic in schimb ?
Acest serverul l-am redeschis pentru respectul pentru voi si mi-am spus ca nu intereseaza pe nimeni ! "... Nu,nu sunt dispus sa platesc suma asta pentru server,nu ca ar fii astronomica sau mai stiu eu ce, dar am spus-o si o spun in continuare,eu nu bag bani in jocurile pe pc,oricare ar fii ele. Insa problema nu e asta,problema e ca NICIODATA nu am vrut sa fiu OWNER( cu toate ca mi s-a cerut) din 2 motive : a) NU ma pricep la ftp , pluginuri,etc si b)NU vreau o asemenea responsabilitate.In tot timpul in care am fost admin nu am vrut decat sa ajut cat pot si cum pot serverul ,insa am preferat sa stau in anonimat (de-aia timp de 1 an si ceva nu s-a auzit nimic de mine pe forum =in afara de cazul cu mza,care sper eu,a fost clarificat= ) Ideea e defapt ca dintre toti TU ai zis ca vrei sa fii owner, ca il poti plati fara probleme si ca ti-ar face placere. Asa ca sincer nu prea-si are rostul argumentul pe care l-ai scris mai sus...

2."Toti spune'ti ca va place , dar munceste cineva sa il repuna pe picioare ?
Strig aici pe forum de ceva vreme , se tot vorbeste redirecte , de contorizare , chestii , cati dintre voi aveti timpu sa ajutati ? ".... NU stiu de ceilalti,dar sincer, de cate ori ti-am zis pe mess ca te ajut cum pot,doar zi-mi ce sa fac? ziceai ca ai viteza de net proasta ...m-am oferit cat nu folosesc pc-ul sau puii mei, sa intrii de la mine prin TViewer sa faci ce-ai de facut la srv....Am facut pack-uri de harti, pe care nu le-a bagat nimeni in seama(asta in perioada cand era orhan owner), cat a fost tweety si-a facut ce-a facut ,nu mi-a convenit am spus pe fata, am vorbit cu angel sa-l dam jos sa ramana doar el,insa angel a preferat sa se dea el la oparte,cat a fost dire iar nu le-a convenit multora, tot timpul imi exprimam nemultumirile,nu m-am ferit, pentru ca stiam ca o mare parte din comunitatea asta merita.

Ti-am zis pe messenger ,iti scriu si aici... daca te-ai saturat sa fii singurul care plateste, foarte bine,exista solutii :

=Scoti toate adminele(sau o mare parte din ele), o iei de la 0 iar de la un grad(sa zicem SMOD) in sus,le pui pe plata.
=Creezi un grad special de VIP (care sa fie unic,prin ceea ce face)ex. viteza mai mare fata de restul playerilor, viata, skinuri ,etc
=Elimini posibilitatea primirii sloturilor prin ore ca si la admin, in schimb taxezi slotul cu 1 €.
Plus multe multe altele.

Iar pentru serverul in sine :

= Roll the dice
= Trail
= 5-6 posturi de radio
= Schimbarea regulamentului intr-unul mai lejer (ex. pentru reclama ban 60 min in loc de 500)
= DrShop
etc.

Sincer,nu e nevoie sa o iei de la 0 cu un nou mod.Pentru ca asta implica complicatii ,anume :
1. Bataie de cap cu alte plug-inuri ,scripturi etc
2. Foarte mult timp pana ajunge srv pe picioare ,asta insemnand pierderea playerilor(mai ales playeri noi care abia intra,poate le place insa nu stau din cauza prea multor schimbari)
3. Reclama 0,deci iar mult timp pana ajunge cat de cat cunoscut srv si va fii populat

Eu unul iti propun politica de pe comunitatea llg. Intr-adevar e haos cat de cat, dar poate asta e cheia. Lumea vrea sa joace,sa se simta bine si sa se relaxeze ,fara stresul ca daca intra pe serverul X si li se pune bind cu reclama serverului propriu zis iau ban pe un timp indelungat sau permanent.

Ramane decizia ta, dar sincer ai face o mare greseala cu schimbarea mod-ului.

Act like a MOBSTER, think like a DON

0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

Post Posted: 18-09-2011, 00:41:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
TU ai zis ca vrei sa fii owner, ca il poti plati fara probleme si ca ti-ar face placere. Asa ca sincer nu prea-si are rostul argumentul pe care l-ai scris mai sus...

Nimic de spus , dar multe s'au schimbat de atunci, intradevar 20e pe luna pentru sv nu e o problema , dar nu si cand sunt 5 jucatori la 2 zile din 0/24 sloturi !

Nu platesc pentru 3/5 jucatori pe server !

Nu schimb mod'ul cel putin nu inca , inca astept parerea tuturor despre aceasta decizie !

0 0

Back to top
mNmL.xD

[Chillin']

(since 28-01-2017 16:53)

Votes: 18

Post Posted: 18-09-2011, 02:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In legatura cu fraza "viata mea nu va priveste".Ai dreptate , dar tu ai facut prostia (cum am mai zis) sa combini lumea virtuala cu viata personala.Asta a dus la plecarea celei mai importante persoane de pe dr.MARRINA.Tineti minte ca marrina a fost mereu cea care va scos din rahat cand aveati probleme,va ajutat cand ati avut nevoie.Eu am vorbit cu marrina despre plecarea ei..si principalul motiv a fost acordarea gradului pe MOCA iubitei tale.Si tu ceai facut ca sa o convingi sa ramana?NIMIC.ABSOLUT NIMIC.

Si la faza cu ajutatul.Ca si dark , cred ca tiam spus de N ori pe mess knd ai nevoie de ajutor daca ai nevoie de ajutor, sunt langa tine.Nu ai apelat la mine,asta inseamna ca nai avut nevoie de ajutor.

Inca ceva.La faza cu "nu sa mai oferit nimeni sa plateasca sv, sal redeschida etc." Am sa iti spun ceva.Vino tu in ROMANIA (Tara gunoiului suprem) si munceste pe un salariu mizerabil de 800 RON.Daca eram in locul tau si munceam pentru 1800 Euro , clar plateam.Dar tu ai vrut sa pari "zmeu" la faza asta.Credema ca nici nu te uitai la subiectul despre plata serverului daca lucrai in romania.Se pare ca ai uitat aspectul asta.

Ultimul cuvant.Ar trebuii sa ii pupati picioarele marrinei pentru tot ajutorul pe care vi la dat.

0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

Post Posted: 18-09-2011, 03:22:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dami exemple , spune'mi momente in care eu am incurcat viata personala cu viata virtuala !

Tineti minte ca marrina a fost mereu cea care va scos din rahat cand aveati probleme,va ajutat cand ati avut nevoie.Eu am vorbit cu marrina despre plecarea ei..si principalul motiv a fost acordarea gradului pe MOCA iubitei tale.Si tu ceai facut ca sa o convingi sa ramana?NIMIC.ABSOLUT NIMIC.

Si ce propui ?

1. Nu m'am rugat niciodata de nimeni , nu eram pe cale sa o fac atunci !

2. Adminul da, l-am dat moaca, nu te priveste pe tine
(1. avea orele necesare) (2. poate mi-a dat sau nu bani pentru el)
nu e problema ta sau a oricui altcuiva , atata timp cat am dreptul sa fac si ceva pentru mine , consider'o cadoul meu din partea voastra , ceea ce zici tu dai dovada de prostie nu de intelect ca ai lasat sa te afecteze un astfel de "motiv" si sa vad ca scoate cei mai bun din voi toti !

3. Tineti minte ca marrina a fost mereu cea care va scos din rahat cand aveati probleme ( care's alea mai exact ? )

Ma scos pe mine din rahar ?
Singuru lucru daca la facut a fost sa se ajute pe ea si serverul in acelasi timp, singuru ajutor care l-am cerut din partea iei si tot odata din interesul iei ca ma tot intreba a fost upload-ul hartilor si anumite modificari grad-uri pt admin , pluginuri noi !
Nu mi'a fost greu sa o invat !

4.
mNmL wrote:
Si la faza cu ajutatul.Ca si dark , cred ca tiam spus de N ori pe mess knd ai nevoie de ajutor daca ai nevoie de ajutor, sunt langa tine.Nu ai apelat la mine,asta inseamna ca nai avut nevoie de ajutor.

Nu spun nu , aici ai aveti amandoi dreptate , dar sincer sa fiu sunt probleme de 2 luni poate chiar mai bine cu serverul , nici tu si nici el nu ati facut ceva din propria initiativa ! Nu era chiar nevoie sa zic mnml fa aia , dark fa cealalta !

5.
Code:

Nu te lasa cineva sa pleci mnml ? Te tine cineva cu forta in ( TARA GUNOIULUI SUPREM ) vad ca iti place sa traiesti in gunoi in cazu asta, eu am fost mai destept si am plecat cand trebuit , in momentu in care eu am terminat acea scoala nenorocita si cu diplomele in mana si am umblat timp de 1 an de zile zi de zi sa imi caut de munca si nimeni , nimic vorba ta numai salarii de ... ! Am stiut ca acest loc nu e de mine si ca trebuie sa evoluez !

mnml wrote:
Daca eram in locul tau si munceam pentru 1800 Euro , clar plateam.Dar tu ai vrut sa pari "zmeu" la faza asta.Credema ca nici nu te uitai la subiectul despre plata serverului daca lucrai in romania.Se pare ca ai uitat aspectul asta.

Nu stiu de unde ai scos aceasta suma , desi chiar as vrea sa o am drept salariu , dar totusi !

Din acesti bani am si eu de platit multe sa stii , nu arunc cu bani in stanga si in dreapta !

mnml wrote:
Credema ca nici nu te uitai la subiectul despre plata serverului daca lucrai in romania.
Se pare ca ai uitat aspectul asta.

Defapt ma uitam sa stii, gaseam eu o metoda sa platesc si atunci crede'ma , din bani care ii primeam de la parinti in fiecare luna gaseam o metoda sa ma lipsesc de la ceva si sa fac acest lucru !

mnml wrote:

Ultimul cuvant.Ar trebuii sa ii pupati picioarele marrinei pentru tot ajutorul pe care vi la dat.

Poti fi tu primul care face asta !

Da a ajutat , nu spun nu , nu ma ajutat pe mine ci sa ajutat pe ea si serverul tot odata !

..........................................................................................................................................

Tot ce pot sa spun despre tine este ca din persoana care o credeam a fi , am ramas cu impresia ca esti doar

Un lenes , un incompetent care sta toata ziua si isi plange de mila ca vezi doamne e greu in tara , dar nu faci nimic in legatura cu asta sa iti fie tie bine , eu intram sub pamant de invidie cand stiam ca alti o duc mai bine si eu nu , de ce doar iei si eu nu , ce pot sa faca iei si eu nu pot sa fac mai bine , pacat ca gandesc o mana de oameni asa si restu 97% din romania traiesc in gunoi , doar ai spus'o si tu !

Te plangi ca e greu ? Fa ceva in legatura cu asta si nu imi zi ca ai incercat , pentru mine a incerca inseamna a esua din prima !

Cunosc persoane mnml la ora actuala care profit lunar intra in buzunaru lor 5000e bani lor , profitu lor !
Afacere legitima si stii de la ce a plecat tot ?
De la un simplu si amarat garaj auto si crede'ma ca acele 2 persoane sunt cele mai cinstite persoane care le cunosc !
Asta ca sa nu zici ca invart iei ceva !

Am fost in August in Romania mNmL , am fost la Catalina , vrei sa iti zic ce am vazut in Romania noastra frumoasa ?

Numai masini de lux , numai haine de firma , numai figuri , numai domni/domnisoare cu nasu pe sus...

Asa ca am stat si m'am intrebat si eu , cum aia masi vrei tu sa ai bani cand tu te imbraci numai de la lacoste , dolce gabana , bvlgari , etc etc etc , nu le am cu chestii de astea , ochelari de firma , ceasuri , masini , telefoane !

Pe urma iti plangi de mila cand tu ai ultimu tip de SLK in garaj/parcare ?
Hai sa fim seriosi , in Romania la ora actuala cu asa zisa criza se invart bani si se castiga mai mult decat sa castigat vreodata , doar ca nu dai tu importanta la ceea ce trebuie !

Cu astea fiind spus , nu o mai diviniza atata pe Marrina , ca spre deosebire de ea , tu chiar nu ai facut nimic decat ai dat din gura !

0 0

Back to top
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 18-09-2011, 09:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wow shika..

Inteleg ca nu mai joc pe acest server,dar poate ca sunt in masura sa zic si eu cateva cuvinte.Ai spus ca nimeni nu a bagat un ban in serverul asta,nimeni nu a facut nimic din propria initiativa.Aici te contrazic ! ..Shika nu incerca sa vezi doar partea nasoala a lucrurilor.Am fost si eu owner cred ca jumatate de an.Stiu si eu ce inseamna,iar daca nu era TweeTy cu certurile lui si prostiile pe care le facea,eu nu as fi cedat psihic si as fi ramas.Dar shika,cum sa nu te ajute nimeni ?! Acum serios..Vrei sa spui ca nu ti-am fost de folos niciodata,macar incercand?Uite ,spre exemplu ,acum cateva zile ai cerut un plugin ,iar eu m-am chinuit sa-l caut chiar daca NU MAI JOC ! Insa ptr ca respectul care l-am avut / il am fata de server si de voi ma face sa va ajut cum pot.Iar despre schimbarea modului........Faci ce vrei,insa macar incearca sa faci cum a spus si darky ! Gen DrShop / rank VIP ( constand in viteza mai mare si alte prostii ) / Trail si toate de mai sus.Daca nu merge nimic din toate astea,iar serverul va fi tot gol,atunci you can do anything ! Dar sa nu ne pripim si sa facem schimbari MAJORE (extreme chiar) si sa distrugem un server de dr asa dintr-o data. Macar incearca toate chestiile alea,te voi ajuta cu pluginurile si restul ,ca stiu ca-i de munca sa le pui si sa le gasesti !

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
Bunelu

[Account disabled]

(since 22-09-2011 18:16)

Votes: 2

Post Posted: 18-09-2011, 09:22:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shika te rog mult nu schimba modul ! deathrun e ft tare .. Te rog [ ai mila ] - !
0 0

Back to top
SickFish

[A.k.A WanderWise]

(since 24-04-2020 09:12)

Votes: 371

Post Posted: 18-09-2011, 10:40:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DR! --->rullz

Castigi Reputatie !

Code:
^AvioanE^: Salut, sunt ***, multumesc.

0 0

Back to top
mNmL.xD

[Chillin']

(since 28-01-2017 16:53)

Votes: 18

Post Posted: 18-09-2011, 12:40:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ooo perfect shika.Iti multumesc pentru jignirile aduse,in caz ca nu stiai nu eu dau dovada de prostie.Tu faci asta prin cuvintele tale.Sa o luam rational.Te-am jignit?NO WAY.
As pleca din tara asta,dar sunt multe rahaturi de rezolvat,multi bani de implicat.

+ Eu numai joc pe sv-u asta demult,cand am jucat m-am implicat cat am putut.Dar am intervenit ca se duce sv-u pe apa sambetei.

Iti multumesc pentru astea "incompetent , lenes , dau dovada de prostie,care sta si isi plange de mila toata ziua.".Sa iti aduc aminte ca ai 20 si ceva de ani si vorbesti asa?Te mai laudai ca ai o anumita educatie ca pana mea.SE OBSERVA

In fine.Incheiem subiectul ca mam saturat sa "bat intr-un cap gol".Sper sa intelegi si sa nu o iei drept jignire. -

0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 18-09-2011, 13:26:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca numai joci pe acest sv..de ce te mai complici cu asemenea comentarii la adresa noastra..?
In fine..las`o balta ! -

Casuta vocala @Caty @Catylinna
0 0

Back to top
[cnz]

[Mentally Stable]

(since 17-06-2015 10:57)

Votes: 13

Post Posted: 18-09-2011, 16:37:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand a fost singurul care a vrut sa fie owner dupa Orhan, toata lumea l-a felicitat. A luat serverul pentru ca ii dorea binele acestuia nu pentru ca asa a vrut el. La fel si aceasta schimbare, nu o face pentru ca vrea, ci pentru ca asa e mai bine serverului. Vad ca multi plangeti aici, nu schimba modul, dar de foarte multe ori e 0/24 sloturi si totusi de ce sa nu-l schimbe, sa ne uitam cat de frumos e dr-ul cand nu joaca nimeni? Ok, inteleg, nu aveti timp ca e scoala acum, dar nu e doar pe timpul scolii, e din vacanta.
Si numai inteleg ceva, cum s-a ajuns la o cearta de la asa ceva? E owner, plateste, face ce vrea, dar totusi o face in limita bunului simt sa ne simtim bine pe server, sa nu existe certuri etc. Nu vad cum va priveste viata lui personala.. Da a scris pe unele harti "te iubesc" etc. dar e owner face ce vrea atat timp cat plateste. Poate voi vedeti numai partea asta, nu vedeti partea in care a modificat serverul, si-a pierdut timp pentru a face pluginuri sau sa le modifice sa faca munca adminului cat mai usoara, poate chiar sa nu mai fie nevoie, uneori. Chiar nu va inteleg. Ii sariti in cap, pentru ca vrea sa faca un bine serverului.
Fara suparare, dar aici ii dau dreptate lui sh!ka.

0 0

Back to top
DarkProph3t

[iFloRiN]

Post Posted: 18-09-2011, 18:53:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sabin ,iti dau un exemplu. Sa zicem ca locuiesti in Timisoara iar eu sunt miliardar in euro si cumpar tot orasul doar pentru a darama FIECARE CLADIRE in parte, ca sa fac un parc de distractii, ca deh,am platit orasul ala si am tot dreptul sa fac ce vreau. Ti-ar conveni ?

Eu unul ,iti propun sa nu vorbesti in necunostinta de cauza,pentru ca DA,m-am simtit ofensat din postul tau,pentru ca ne-ai inclus pe astia 2-3-4 insi care am zis ca nu ne convine schimbarea modului. Si eu zic ca am tot dreptul sa imi afirm nemulumirile , in primul rand pentru ca d-aia a fost revolutia,ca sa fie democratie,sa avem fiecare dreptul de a ne exprima liber si in al 2lea rand, pentru ca si eu am tras pentru serverul asta. Intotdeauna am tinut legatura cu ownerii serverului(in afara de orhan) si cand nu mi-a convenit vreo decizie/actiune a lor le-am zis-o in fata,pentru ca pana la urma e spre binele comunitatii. Pentru ca nu ownerul sau adminii tin serverul, ci playerii, intreaga comunitate( cat a mai ramas din ea). Si spre deosebire de marea majoritate a adminilor ,nu imi e frica sa imi sustin punctul de vedere din motivul ca "s-ar putea sa-mi pierd adminul ".

S-a incercat vreo imbunatatire a serverului care n-a dat roade pana acum si in ultima instanta trebuie schimbat modul si nu stiu eu ? NU ! Tocmai d-aia am venit cu niste idei pentru a ajuta serverul in formula asta.

0 0

Back to top
[cnz]

[Mentally Stable]

(since 17-06-2015 10:57)

Votes: 13

Post Posted: 18-09-2011, 19:07:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ei bine, nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar te credeam mai inteligent dark, nu poti sa compari lucrul cu Timisoara cu asta. Nu caut motive de cearta, dar ar trebui sa fi realist, dupa cum vezi, serverul numai merge cum mergea inainte si nu a fost schimbat la el nimic in afara de unele pluginuri care fac treaba adminului mai usoara.
Va trebui sa ne adaptam.
Si cum am mai zis, nu vreau sa va suparati, doar mi-am spus o parere, nu ma astept sa o acceptati, dar nu vreau sa ma cert cu nimeni. Am dreptul la libera exprimare, iar eu mi-am exprimat parerea. Nu v-am injurat, nu v-am zis lucrurile astea sa va suparati pe mine sau pe altcineva, chiar nu am nimic cu nimeni, si nu ma astept ca cineva sa aiba ceva cu mine.
Mai spun ceva, incercati sa va puneti in locul lui Sh!ka, ce ati fi facut?

Daca te-am suparat, imi cer scuze, si nu doar tie ci si celor pe care i-am mai suparat.

Sa revin la lucrul cu Timisoara, nu poti compara asta cu serverul. Orice ai schimba la el tot server de cs ramane, ca are un anumit mod, tot cs se numeste. La un oras e cu totul alta poveste, ca sa se numeasca tot oras ar trebui sa schimbi cladirile, strazile etc. pentru ca astea il fac oras, dar daca il schimbi in parc atunci numai se numeste oras, ori Sh!ka nu incearca sa-i schimbe modul de a fi, ci doar regulile si "misiunea" noastra de pe server. Adica obiectivele din joc.
Sper ca ai inteles unde bat.

Imi cer inca o data scuze pentru neplacerile cauzate, nu vrea sa supar pe nimeni, ci doar imi exprim parerea si totodata i-o sustin si pe a lui Sh!ka.

0 0

Back to top
DarkProph3t

[iFloRiN]

Post Posted: 18-09-2011, 19:37:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ai inteles aluzia inseamna. Exemplul se referea pur si simplu la schimbare,puteam sa-ti dau N exemple,mi-a venit asta cu orasul pe moment,dar vad ca te-ai agatat de el,ceea ce-mi denota ca nu gandesti "outside the box" . Si cum ai spus-o si tu,serverul a ramas acelasi si nu mai merge, dar intrebarea mea este : DE CE IN ALTE COMUNITATI MERG ? asta e intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti toti .

Tocmai d-aia am ales sa vorbesc in privat cu Shika ,ca vad ca pe forum nu se poate, deoarece vine unu cu o parere ii sar in cap toti( aici ma refer la fiecare in parte) si nu ne intelegem.

Gandeste-te ca nu MOD-ul e problema, ci faptul ca nu oferim nimic original, regulamentul incarcat pana la dumnezeu(care dupa parerea mea e o aberatie totala) si faptul ca Shika e singurul care plateste,cand peste tot aproape se platesc anumite beneficii.

Nu ma cert cu nimeni, asta intelegi tu probabil ,ideea e ca eu incerc sa va fac sa intelegeti ca nu trebuie schimbat modul propriu zis ca serverul sa mearga, trebuie doar sa-l modificam p-asta. Fiecare server a avut la un moment dat probleme, asta nu inseamna ca trebuie oprit sau schimbat .

Sper ca de data asta m-am facut inteles !

P.S : Sabin ,eu unul nu te-am jingit pe tine sau punctul tau de vedere,doar am incercat sa va deschid ochii. Inainte sa zici ca "ma credeai mai inteligent" incearca sa dai TU dovada de inteligenta si sa iei un exemplu, o fraza, o idee ,o aluzie pe toate partile ,sa incerci sa intelegi la ce se refera "prostul " ala care a scris acolo pe toate partile inainte sa vorbesti ,atat te rog pe viitor -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Sh!KaD0Ta, 20 September 2011 12:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 13-02-2025, 11:39:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x