User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message896
RemaKe117

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-05-2013 07:57)

Votes: 7

Post Posted: 18-09-2011, 18:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume player : -[Rq]-MoHaMmeD
ip player : nu conteaza...
nume admin : Marrina
motiv/dovada/argument : [ ex: print screen cu abuzul adminului ]: Da contra la cerere din motive personale...eu pe server aici nu am injura'o sau pe forumul rko.freakz.ro....pe dr a fost treaba mea...dar marrina va zic eu 100% ca nu are treaba cu adminatul...ea are treaba cu dr'u....treaba voastra...dar e o responsabilitate mult prea mare pentru o fata ca ea...sa se apuce de barbie...sa lase cs'u!
concluzii : Aveti grija ce admini mai puneti!

Now or never!
It's time to Die!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-[Rq]-Foxx

[Armadillo]

(since 10-10-2014 16:39)

Votes: 16

Post Posted: 18-09-2011, 18:51:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in treaba cu adminatul trb sa te corectez Remake, marina ca si annya cunosc foart bine comenzie, si aici nu tine de faptul ca este fata orcine stie sa srie cateva comenzi din taste si sa le aplice corect in conforminate cu regulamentul RKO . Marrina ca si annya sunt cele mai capabile fete in aplicare comenzilor AMX de pe servarul niostru.
PS eu ti-am zis sa faci reclamatie impotriva ei daor daca ai dovezi concrete care sa te ajute sa castigi acest "PROCES" dar cu vorbele nu vei rezolva nimik imi pare rau...
Personal eu vad aceasta reclamatie nefondata si fara nici o logica si mai ales lipsita de dovezi clare care sa o incrimineze pe Marrina ca este vinovata de ceea ce mi-ai zis mie pe SV

Sunt perfect sanatos...Mi-au spus vocile...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Marry

[Marrina;x]

(since 30-10-2013 19:00)

Votes: 24

Post Posted: 18-09-2011, 19:07:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am dat contra din motive personale ...
-m`ai injurat pe serverul rko [m-ai si jignit...traseista si alte chestii] ai primit ban pentru treaba asta de la Nobody si el ti`a zis tie...ca daca iti ceri scuze de la mine si DACA eu le accept ...atunci iti va scoate banul de pe server...de MILA pentru tine am zis ..."hai ma sa`i dau o sansa"
-m-ai injurat pe serverul dr de nenumarate ori...nu pot sa scriu aici in ce fel m`ai injurat tu pe dr...pentru ca as lua warn pentru limbaj ...oricum mi`ai dat de dulce si mie si mamei mele...
-m-ai jignit pe forum intr`un topic special destinat mie...de acolo rezultand si warnurile pe care le ai ...
-m-ai jignit pe forum mai de mult..atunci cand ti`ai ascuns adevarata varsta si ziceai ca ai 20 de ani ... [de acolo avand primul warn]

In legatura cu adminul ... tin redirecte pentru acest server,joc pe el de dinainte sa intre in comunitatea FreaKz ....nu am fost activa in ultima perioada pentru ca am avut motivele mele...si ...daca mai tii tu minte pe server...era unu cu aim pe fy_cluj...si tipai ca in gura de sarpe ...ban marrina ban repede...si ti`am zis "Nu pot sa dau ban fara dovada" ....deci daca am asteptat 2 sec sa fac un demo..asta inseamna ca nu ma pricep la adminat ????

In fine...reclamatie nefondata tinand cont ca nu mi se poate da avertizare/suspend/remove deoarece nu am facut nimic gresit -

Si n`am fost singura care a dat contra....lor de ce nu le`ai facut reclamatie? ???

0 0

Back to top
RemaKe117

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-09-2011, 19:19:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1) Nu te'am jignit de mama.
2) Si eu joc aici de cand serverul se numea Cs.Rko.Ro
3) Sunt 100% sigur ca ai avut influente la tank cel putin.
4) Am respectat regulamentul de la ultima cerere...m'am impacat cu majoritatea adminilor..nu am gresit..si am luat contra aiurea...Dovada care o vreti ca e din motive personale e la cererea mea.
5) Nobody mi'a dat ban pentru ca am zis atunci ca iti dau ban cand iau Helper, eu niciodata nu te'am injurat pe rko!
6) Foxx nu o baga pe annya aici...annya are respectele mele...e cea mai capabila jucatoare de cs/ admina de pe rko - (dintre fete...dintre baieti nu ma bag)
7) Eu mi'am cerut scuze odata...am intrat pe dr...marrina mi'a dat *** ...am injurat'o dupa destroy...de'aia am facut topicul ala...mi'ai stricat cfg'ul fara motiv!
8) Eu sunt dispus sa cedez..ca sa va demonstrez ca m'am schimbat..si imi mai cer odata scuze!

Marrina te rog sa ma ierti!

Now or never!
It's time to Die!
0 0

Back to top
Marry

[Marrina;x]

(since 30-10-2013 19:00)

Votes: 24

Post Posted: 18-09-2011, 20:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Minti cu nerusinare !!!!
M`ai injurat pe rko !!! RECUNOASTE mi-ai zis ca sunt "o traseista imputita" niciodata nu uit jignirile la adresa mea !!!!
Pe serveru` dr m`ai injurat dupa ce ti`am dat *** ....mi`ai "dat`o" in gura mamicutei mele !!! Deci in locul tau mi`as fii si rusine sa mai vorbesc!!!
Eu nu iert niciodata ! Nu sunt Dumnezeu...si in cazul tau nici scuzele nu ti le accept !!! Cel mai grav este sa injuri o fata de mama si sa o jignesti in cel mai urat mod !!!

Ai zis ceva urat la adresa lui Sick ...deci majoritatea care au dat contra s`au luat si dupa faza aia -
Cum am zis ...reclamatie facuta fara rost...doar ca sa mai atragi putina atentie!!!

Ai vrut remove ! Remove ai primit !
Deci un t.c n`ar strica...oricum reply de la mn nu primesti !!! Nu vand telenovela pe gratis !

p.s nu e cazul sa o ridici in slavi pe annya ca sa obtii ceea ce iti doresti....ea nu are 14 ani !!!

0 0

Back to top
ding dong

[Creep]

(since 16-02-2014 11:56)

Votes: 6

Post Posted: 18-09-2011, 20:29:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BA BAIATULE RECLAMATIA NU FACI CA ITI DA CONTRAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! hai ca deja ma enervez io , uite mie mi-au dat 2 sau 3 contra. si nu comentez nimik, reclamatie faci daca ai probleme pe SERVER nu daca iti da contra sau pro si etc.... tu oricum vb mult prost si fara rost cateodata ...hai te rog eu numai abera atata si numai fi dusmanos si eu am avut unele cu marina si nui panica, e colega mea ne vedem de treaba amandoi si atat .... invata sa te comporti ca in stilu asta nu ajungi nicaieri
0 0

Back to top
RemaKe117

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-09-2011, 20:34:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Topic Closed...Ne vedem pe war3 - sau war4

Now or never!
It's time to Die!
0 0

Back to top
okk
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 21:07)

Votes: 17

Post Posted: 18-09-2011, 21:14:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ha?Ce e aici ma ?Bar....?daca erai baiat destept stiai sa te bagi pe sub pielea noastra nu sa ne minti/injuri si sa te comporti ca un tanc de 10 anisori!CLOSED si daca mai vad astfel de topicuri din partea ta le dau DELETE direct

just mee,just okk

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by okk, 18 September 2011 19:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 19:17:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password