User
Pass
2FA

Caracter sters. Optiune de recuperare lipsa.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message723
Soulshard

[Creep]

Status: Offline
(since 08-05-2015 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 19-09-2011, 11:48:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut in primul rand. Am citit topicul cu informatii din sectiunea asta si totusi am decis sa continui sa fac un topic sa-mi expun problema si sa vad daca exista solutie.

Acum cateva zile a intrat cineva pe ts-ul guildei care pretindea ca ar fi un GM de pe fostul server. In ideea ca e chiar persoana aceea i-am imprumutat un cont, pe care nu aveam de gand sa intru pana ieri, pentru a-si face un caracter sa joace aici impreuna cu noi. A intrat, si-a facut caracter...a umblat brambura cateva minute si la 1 zi distanta mi-a sters de pe contul acela un paladin level 83 de la alianta numit Ssxl. Caracterul nu prea ma intereseaza in mod special pentru ca momentan joc la h. Dar as fi vrut totusi sa-l recuperez (mai ales tinand cont ca exista pe server de pe WotLK) numai ca pe site nu-mi arata la listare caractere, caracterul sters. Ci doar data stergerii si ip-ul persoanei. Pot fi ajutat in legatura cu asta in vreun fel? Recuperarea caracterului si ip-ul acela ceva cumva banat? Momentan chiar nu banuiesc pe nimeni care mi-ar putea face asta in mod special...cel mai mult ma intriga faptul ca a pretins ca e un GM de pe acel server. Doar ca nu este ea...

Va rog mult, doresc un raspuns de la un Admin sa ma poata ajuta si pe mine cu ceva.
Raspunsurile in batjocura ale unor utilizator care altceva n-au ce face le voi ignora complet. Nu imi bat joc cu nimic si nici nu sunt vreun redus mintal sau un copil sa fiu tratat in felul ala.

Multumesc pentru timp. O zi buna.

P.S. Daca am omis vreun detaliu sa-mi spuneti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Stigmata

[I like trains]

Status: Offline
(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 19-09-2011, 16:23:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar caracterele de lvl 85 pot fi recuperate.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Levier, 19 September 2011 15:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 22-08-2025, 23:35:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password