User
Pass
2FA

Sugestie pentru admin

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request
Author Message505
traficantdebombonele

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-09-2011 07:45)

Votes: 2

Post Posted: 20-09-2011, 08:32:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sugerez un admin cu experienta sa fie ON dimineatza pana pe la pranz pe war4 deoarece azdimineata ora 8:30 erau 4 v 4 iar doi injurau posibilii codati dupa aceea nextmap a fost o harta care a blocat serveru aproximativ 5 minute dupa care sa mutat pe de_dust2, iar pe server maxim 2 on, acea mapa neputand sa fie jucata 1 vs 1 deoarece este prea mare.

Daca nu aveti pe cine sa puneti dimineata eu ma ofer cu cel mai mic grad posibil doar slap, slay kick, ban, unban, gag, ungag iar acestea sa am dreptu sa le dau justificate (print ,video ,ss, demo). Am 16 ani ma cheama andrei si joc cs 1.6 de 5-6 ani.

Am pus acest topic deoarece serveru este "un dezastru" dimineata din cauza a catora playeri care vin adormiti si nervosi in fatza calculatorului. Va multumesc si va rog sa luati masuri. Cu respect, Andrei

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zookey

[Forum Legend]

Status: Offline
(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 20-09-2011, 08:50:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu se dau admine pentru ca joci tu dimineata cateva ore. citeste cu atentie ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine slot si apoi admin. http://forum.wow-freakz.com/Model-de-cerere-admin-UPDATED-t30829.html

topic inchis

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zookey, 20 September 2011 06:51

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request  

The time now is 15-08-2025, 05:26:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password