Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[FIXED] Disconect/Wow error on log in to account
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Ca7alynn
[PvE Addicted]
Status: Offline
(since 27-04-2012 09:20)
,
Topics: 19
Votes
: 5
Posted: 20-09-2011, 20:15:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Buna ...ziua ! Ca orice alta data am intrat in wow si am vrut sa ma loghez pe unul dintre accounturile mele , jaggedrog . am dat login dar cand a aparut sucesfull si urma sa ma duca la lista cu caractere deoadata vad : You have been disconnected from the server!
ok am spus ca poate este un crash eu stiu ce iar incerc iar apare disconect , mai incerc de cateva ori si cand vad Wow Error #32 ..wtf?! am sters cache addons wtf si incerc iar ... iar aceasi problema ... ma ce o avea .... incerc sa ma loghez pe alt account (nu cred ca ete nevoie de el) ..bingo merge ... ce o avea ? incerc sa downloadez din nou cu linkul vostru de torrent sa vad dak merge , multumesc aticipat! daca rezolv cu downoadul am sa scriu ceva aici / sterg dak nu este deja inchis dar totusi ma mir dc nu merge doar pe ala ...
Alte informati: ok intru pe accountu ala care merge sa ma loghez intru pe un caracter si incerc sa vad dak este vreun gm on dak poate rezolva , ii multumesc lu juels ca a incercat sa imi teleporteze charele intro alta zona ... poate aveam eu vreun bug dar fara folos ... oricum ii multumesc pt informati.
[SOLVED]
PROBLEMA REZOLVATA DACA DORITI SA IL STERG IL STERG DAR AS VREA SA IL LAS AICI CA EXEMPLU !
cand incercam sa sterg wtf nu a mers in totalitate deoarece imi spunea ca e folosit de un program .... am facut un search cu anti virusul si a descoperit un virus nenorocit nu stiu de unde am reusit cu ajutoru lui si a lui unlocker deoarece nici av nu reusea sa il stearga . lam sters am intrat si a mers totul ok ! o zi buna
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Harry Pothead
, 25 September 2011 15:02
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->