User
Pass
2FA

[FIXED] Disconect/Wow error on log in to account

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message421
Ca7alynn

[PvE Addicted]

Status: Offline
(since 27-04-2012 09:20)

Votes: 5

Post Posted: 20-09-2011, 20:15:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ...ziua ! Ca orice alta data am intrat in wow si am vrut sa ma loghez pe unul dintre accounturile mele , jaggedrog . am dat login dar cand a aparut sucesfull si urma sa ma duca la lista cu caractere deoadata vad : You have been disconnected from the server!
ok am spus ca poate este un crash eu stiu ce iar incerc iar apare disconect , mai incerc de cateva ori si cand vad Wow Error #32 ..wtf?! am sters cache addons wtf si incerc iar ... iar aceasi problema ... ma ce o avea .... incerc sa ma loghez pe alt account (nu cred ca ete nevoie de el) ..bingo merge ... ce o avea ? incerc sa downloadez din nou cu linkul vostru de torrent sa vad dak merge , multumesc aticipat! daca rezolv cu downoadul am sa scriu ceva aici / sterg dak nu este deja inchis dar totusi ma mir dc nu merge doar pe ala ... - -

Alte informati: ok intru pe accountu ala care merge sa ma loghez intru pe un caracter si incerc sa vad dak este vreun gm on dak poate rezolva , ii multumesc lu juels ca a incercat sa imi teleporteze charele intro alta zona ... poate aveam eu vreun bug dar fara folos ... oricum ii multumesc pt informati.

[SOLVED]

PROBLEMA REZOLVATA DACA DORITI SA IL STERG IL STERG DAR AS VREA SA IL LAS AICI CA EXEMPLU !
cand incercam sa sterg wtf nu a mers in totalitate deoarece imi spunea ca e folosit de un program .... am facut un search cu anti virusul si a descoperit un virus nenorocit nu stiu de unde am reusit cu ajutoru lui si a lui unlocker deoarece nici av nu reusea sa il stearga . lam sters am intrat si a mers totul ok ! o zi buna

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Harry Pothead, 25 September 2011 15:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-11-2024, 00:12:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x