User
Pass
2FA

Cumparare Hosting, Questions.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message777
PpSi

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-09-2012 21:04)

Votes: 3

Post Posted: 21-09-2011, 12:52:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,

As vrea sa imi cumpar hosting de la o firma de hosting din strainatate, problema e ca nu stiu exact cum se face plata.

Din cate am vazut, sunt 2 optiuni: cu cardul, sau prin paypal.As avea urmatoarele intrebari:

1) Plata cu cardul: Avand in vedere ca plata se va face in dolari, trebuie sa imi deschid un cont in valuta(dolari) la o banca pentru a putea plati? Trebuie neaparat sa imi fac un card sau se poate si altfel?
2) Plata prin paypal: Am un cont de paypal deschis, dar momentan nu am nici un card atasat acestuia, si nici nu am tranzactionat cu el.Intrebarea e cam aceeasi, trebuie sa am un card/cont in valuta legat de contul de paypal?sau pot sa am un card/cont in lei, si din acesta sa pun bani in contul de paypal, urmand apoi sa achit hostingul?

Any help would be welcomed, ty!

We are gamers.The only thing we hate more than stagnation is change.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 21-09-2011, 15:32:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In ambele cazuri ti se converteste suma tranzactionata de la cursul valutar actual la cursul valutar cerut ale acelei zile.

Ca sa folosesti Paypal trebuie sa ai cardul legat de cont. Banii se retrag si convertesc de catre Paypal automat cand platesti ceva

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PpSi

[Mentally Stable]

(since 23-09-2012 21:04)

Votes: 3

Post Posted: 21-09-2011, 19:39:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mersi de raspuns, inca o intrebare: Are vreo importanta daca platesc de pe cardul meu, sau de pe alt card?

Datele introduse la inregistrarea domeniului(datele mele) vor fi atasate siteului nu? As in, sper ca nu are importanta daca numele care il voi introduce eu acolo va corespunde cu cel de pe card.

We are gamers.The only thing we hate more than stagnation is change.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  

The time now is 21-06-2025, 07:33:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password