User
Pass
2FA

Reclamatie Freakz * Gunplay
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2311
cpp

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-01-2014 14:11)

Votes: 4

Post Posted: 24-09-2011, 14:16:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

omu nu a reclamat doar gag-ul, ci si faptul ca a fost intradevar jignit...se trece cu vederea. tasse e topic deschis, imi spun parerea...cineva cu responsabilitatea adecvata(nu tu) poate sa-mi dea warn etc daca e cazul.

"Aici pe server nu se permite astfel de glume proaste si se pedepseste cu gag."

poate joc eu pe servere de tarani, dar macar ei stiu gramatica limbii romane. poate ar trebui sa revizuiesti asta inainte sa ma faci ingust la minte.

on: nu sunt deloc de acord cu "prevenirea", pedepsesti atunci cand s-a incalcat o regula, s-au adus injurii samd nu atunci cand ai gene de nostradamus si ai citit in laba de urs ca "vezi ce-o sa fie".

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gabriell B

[cetãþeanul turmentat]

Status: Offline
(since 06-01-2020 19:31)

Votes: 14

Post Posted: 24-09-2011, 14:21:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa fac si eu reclamatie ca mi-a zis ca am wall pe chat... SUNTETI PENIBILI! Nu inteleg cum puteti sa postati o "RECLAMATIE" pentru un gag??? Daca va dadea ban / kick (non-stop) / quit pentru nimic inteleg... dar pentru un GAG ce dureaza 5MINUTE? Muriti daca asteptati? Sau postati doar ca sa va aflati in treaba pe forum, sa faceti posturi si sa luati reputatie? Sa va vada lumea activi? La fiecare 2 zile vad cate o reclamatie pentru un amarat de gag... Daca iti luai gag si apoi BAN pe NEDREPT intelegeam, dar asa? Lasati copilarismele astea pentru server si nu mai umpleti forumul cu post-uri inutile. Va multumesc pentru timpul acordat -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiLe, 24 September 2011 14:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 13-11-2024, 08:23:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x