User
Pass
2FA

[Rezolvat]Serios?....

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message1160
kingtiger

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-09-2011 08:30)

Votes: 3

Post Posted: 25-09-2011, 01:12:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banari):BGu
Data + ora (cand s-a petrecut incidentul):-
Harta (pe care s-a produs incidentul):-
Admini online (care erau pe server in acel moment):-
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie):-
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban):-
Dovada (in cazul unui abuz):-
Ip-ul: (Click sa-ti afli ip-ul): -

Sincer nu ma intereseaza sa joc in mod special pe sv.... dar asa pt owneri.... sa stie cu cine au de-a face. smiley presupun ca este un copil de 12 ani.... asa se comporta. Pana sa iau eu ban a dat comanda *** la inca doi insi fara absolut nici o dovada. vuvu statea degeaba... presupun ca il durea la pl. Inca o data ...mi se rupe ca am luat ban ... problema e ca am primit comanda *** care stiti ce implica.... am luat pt neprezentarea pozelor pt ca acest copil nu e indeajuns de destept sa isi faca inca un id care sa il foloseasca pentru cs. Pls nu mai lasati comanda *** la toate clasele de admini si sa nu se mai faca poze tga.

Poftim si poze... ca sa vezi...
http://dl.fisier.ro/files/38b1435olj2a4rg/na_poftim_cultura.rar.html

Staff message (NovzkI):

Controleazã-ți limbajul pe viitor! +1 warn.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 25-09-2011, 06:31:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Inca un id pentru cs", presupun ca tu i-ai cerut lui id-ul. Daca ai fi citit ce spune acel plugin cand ti se face poze ai fi vazut ca TU trebuie sa dai pozele, nu adminul care ti le-a facut. Din moment ce tu nu ai vrut sa dai poze, probabil ai si comentat putin... ai luat ban. Nu am fost de fata, nu stiu cum s-a petrecut dar asta presupun eu.

Ai zis ca da ban fara dovada, pai asta e dovada, nu ai vrut sa dai id cand ti s-a facut poze. Asta face un om codat (nu spun ca tu esti codat).
De unde stii ca vuvu statea degeaba? Daca noi adminii nu raspundem la orice intrebare, daca pur si simplu nu schitam nicio miscare, nu inseamna ca nu bagam de seama cererile voastre (codati pe amx_page).

Noi vorbim continuu intre noi, luam decizii de comun acord, ne uitam pe codati, ne dam cu parerea, verificam, ban. Daca nu esti admin nu ai cum sa stii toate astea. Inainte sa-ti dai cu parerea despre un om trebuie sa-l cunosti intai si sa petreci o buna perioada de timp inainte, si poate nici atunci nu o sa ai dreptate. E cam si cum ai caracteriza un om dupa hainele de pe el, sau altul pentru ca e negru la piele.

IMBALANCED
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 25-09-2011, 09:05:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ti se rupe ca ai luat ban ramai cu el !

Topic inshis!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LAPD, 25 September 2011 07:05

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  

The time now is 23-02-2025, 18:37:28
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x