User
Pass
2FA

Þintã la awp
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message11603
ritmer

[r0b0t]

Status: Offline
(since 09-05-2013 16:25)

Votes: 33

Post Posted: 15-06-2007, 22:58:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RaDoooI. wrote:
ritmer wrote:
raZna wrote:
Alpha_Kill3r wrote:
Orice avantaj in plus fata de ceilalti jucatori...dupa parerea mea este CHEAT...mai ales cand pui tinta la awp...-

in cazul asta si execu poate fi considerat cheat la tine

cfg`ul nu e un avantaj fata de ceilalti -

ba da , daca iei arme mai rpd nu e avantaj ?

in meciuri nu - si nici pe public daca e freezetime -

Cel mai usor lucru pe lumea asta e sa devii artist, e floare la ureche(a) lui van gogh ...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
raZna

[SiNNERS]

(since 26-05-2022 08:04)

Votes: 40

Post Posted: 15-06-2007, 23:20:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poti sa faci bunny hop fara exec?poti sa joci cu anumite scripturi fara exec?nu cred deci e avantaj -

Professional Gamer

0 0

Back to top
ritmer

[r0b0t]

(since 09-05-2013 16:25)

Votes: 33

Post Posted: 15-06-2007, 23:57:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai ba sunteti nebuni...in ligile serioase nus acceptate multe scripturi , si daca iti bagi anti-recoil script ? nu e cheat a ?

Cel mai usor lucru pe lumea asta e sa devii artist, e floare la ureche(a) lui van gogh ...
0 0

Back to top
RaDoooI.
[Banned user]

Banned

(since 30-07-2007 21:16)

Votes: 4

Post Posted: 16-06-2007, 00:05:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

confundati multe kkturi . tinta la awp e acelasi lucru cu semn marker pe monitor . asa k nu mai vbiti aiurea . ba chiar mai mult , markeru p mij monitorului e mult mai folositor - .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
eXoduS

[Mentally Stable]

(since 21-06-2007 13:07)

Post Posted: 21-06-2007, 09:50:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vad ca debitati numai tampenii pe aici, sincer.

sa le iau pe rand

nush care a zis ca daca isi ia harti cu pereti transparenti poate sa joace. cand reusesti tu sa faci asta, cred ca iti dau o medalie.

apoi, orice avantaj e cheat? daca eu pur si simplu am avantajul ca stiu sa trag, folosesc cheaturi?

scriptul de bhop... fratilor, invatati-va sa-l faceti singuri. o idee ar fi sa jucati putin pe un server de kz (kreedz). acolo invatati si sa sariti, si sa faceti bhop si mai multe lucruri...

aliasurile pentru arme. nu e nici un avantaj... de exemplu eu cumpar armele foarte repede. deja nu mai are nici un avantaj in fata mea cel cu aliasuri... putin imi pasa daca e o secunda, doar stiu sa fac bhop -

tinta pentru awp. probleme ceva? oricum iti trebuie skill sa tragi zoomless. tinta mai rau te incurca. diferenta apare cand tragi "fast-zoom" (google it). e bine la inceput sa ai asa ceva, ca sa te inveti sa tragi, si apoi sa scoti, ca deja nu ar mai fi nevoie.

punctul pe monitor. in primul rand trebuie sa fii obsedat de cs ca sa faci asa ceva. sincer... dupa cum am spus mai sus... daca ai vointa si reusesti sa te obisnuiesti cu pozitia tintei... dupa un timp nu ai mai avea nevoie... asa strici si monitorul...

acum sunt doua categorii de jucatori.
cei care se joaca numai ca sa se distreze.. si cei care vor sa devina profesionisti.
pentru ce-a de-a doua categorie, folositi si voi CPL GUI, ceea ce inseamna si config standard pentru competitii (e asemanator in mare parte cu WCG si cu PGL... mici diferente, dar neobservabile). un config standard inseamna sa ai CEL MULT cateva binduri. atat.

sper sa imi ascultati sfatul. eu nu sunt mare profesionist, dar ma descurc la gathere in fata unor profesionisti. (gather = meci compus din jucatori aleatori(sa zicem) ... a nu se confunda cu mix sau cu meci oficial.)

toata bafta in a deveni profesionisti.
pax.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mariushca
[Banned user]

Banned

(since 16-08-2007 11:48)

Post Posted: 07-07-2007, 16:22:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D.o.r.Y wrote:
.mdl...
cum darq s afie ma chat e fisier..-
poti sa bagi si 100 nu sunt chaturi...sunt un fel de skripturi..-
...da ori cum nam nevoe de ala...mai bene fara...

sunt de partea ta...gasesti oriunde tinte din astea cred ca gasesc si pe fpsbanana...nu am dat linkul dar cred ca-l stiti .com ... :d poate primesc warning...am luat si mi-am pus tinta...numai cand fixez si trag uneori se duce in t/ct uneori nu -

http://www.freakz.ro number one din top 10.
0 0

Back to top
mariushca
[Banned user]

Banned

(since 16-08-2007 11:48)

Post Posted: 08-07-2007, 06:57:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma e doar un fisier .mdl !!! fisierele nu sunt coade...mai ales .mdl !!! zic si eu coade: ogc,wall,aim,headshot etc... dar .mdl nu este cod !!!

http://www.freakz.ro number one din top 10.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 17-01-2025, 07:47:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x