User
Pass
2FA

[REJECTED] Efectele ''de fuga in gol de 9 secunde''(Ex: Fear
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2770
Greaat

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-10-2011 16:05)

Votes: 2

Post Posted: 09-10-2011, 10:23:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: Efectele in genu`: Fear, Polymorph, Psyhic Scream, Blind, Sap, Intimidation Shout, Hex, etc.. Nu stiu cum sa va explic, dar sa luam un exemplu... in arene Rogue cu Priest vs Dk warr... incepe arena, Rogueul va da sap, sa zicem, Dk`ului. Efectu` ii va trece dupa 9 secunde si imediat cum i se termina fuge catre Priest, priestu` da Psyhic Scream, iar Dk`ul cu toate ca a ajuns imediat dupa sap, el tot va avea 9 secunde, cand defapt trebuia sa fie de 4 secunde. Stiu ca este un interval de timp intre aceste efecte... dar pe acest server nu e, sau e redus, sau nu exista relatia dintre aceste abilitati.... ce vreau sa zic prin asta? Iarasi... exemplu: Mage/Warlock vs. Warr Dk. Ajunge Dk, dar Mageul ii da Polymorph.Ii trece efectu`si fuge REPEDE catre Mage, acesta ii da iarasi polymorph(70%+ din cazuri vor fi ca respectivii sa aiba iarasi de 9 secunde cu toate ca nu ar trebui). Ii trece, iar fuge, iarasi primeste un efect asemanator, insa de data aceasta de la warlock(fear)... si ghiciti ce... de 9 secunde... sper ca ati inteles ce vreau sa spun...( eu stiu ca pe Blizz este un interval mult mai mare de timp in care ai efectele astea mai reduse,ex: Dupa fear... ai vreo 16 secunde ca urmatoru` efect asemanator sa fie de 4 secunde) SI INCA UN BUG MARE! (semi-bug). In bguri si arene primesti fear/efect asemanator si dau vreo 10 in tine iar tu nu poti iesi din efect! Practic este stun de 9 secunde. Normal Warlocii tre sa joace astfel, dau fear: respectivu` fuge la mama naibii si tocmai atunci trebuie sa inceapa cu castatu` nu imediat dupa ce a dat Fear, deoarece il va scoate INSTANTANEU, deci 1 dmg si esti scos din efect, insa aici nu este asta. IMI PARE RAU CA AM SCRIS ASA MULT, DAR AM FACUT ASTA CA SA VA DAU NISTE SCENARII IN CARE VOI SA FITI SI CA SA VEDETI CA AM DREPTATE
Dovada / Proof: Niste simple Screenuri nu prea pot demonstra, trebuie sa incercati voi...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Whysomad
[Banned user]

Banned

(since 10-10-2011 23:20)

Votes: 4

Post Posted: 09-10-2011, 10:28:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.wowwiki.com/Diminishing_returns
Prescurtare le zici DR nu mai zice "fuga in gol" ca te arunca astia de la balcon.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 09-10-2011, 10:32:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in primul rand, pe cataclysm toate cc-urile au o durata MAXIMA de 8 secunde
in al doilea rand, ce incerci tu sa ne spui este numit DIMINISHING RETURNS (o sa il prescurtam DR)

ca sa intelegi, acest DR nu se aplica pe absolut toate spellurile astea cu durata de 8 secunde, ci doar pe cate o categorie, spre exemplu

-fear de la warlock are DR cu el insusi, cu un fear de la alt warlock, sau cu un fear de la priest, toate fiind fear efect din categoria magic, etc

-polymorph de la mag, efect de polymorph din categoria magic, are DR cu el insusi, cu poly de la alt mag, si HEX de la un shaman, etc

lista poate continua, dar daca nu ai inteles ideea pana acum nici nu o sa o intelegi, asa ca sper ca ti-am fost de ajutor

0 0

Back to top
aodzilla

[FameMønster]

(since 05-11-2011 10:35)

Votes: 7

Post Posted: 09-10-2011, 10:48:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Holy mother of.......NVM Sigh

Are you a saviour , or a warning?
0 0

Back to top
Greaat

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-10-2011, 10:49:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, multumesc de link, stiu acum cum sa le spun:)), dar va asigur ca daca jucati cu un MDPS, impotriva acestor casteri care au aceste abilititati veti realiza ca va fi TOT de 8 secunde. Si inca ceva ... uneori nu uneori da, primesti damage intr`una de la vreo 2-3+ persoane in timp ce esti in acest efect(DR) si tot ceti ramane in acest efect, intr`adevar acolo cat m`am uitat eu nu scria, dar pe Blizz asa stiu eu ca este(adica sa fii scos din efect si la 1 dmg)
0 0

Back to top
Maladoi

[Gødmôdê]

(since 21-07-2015 13:15)

Votes: 6

Post Posted: 09-10-2011, 10:53:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Greaat wrote:
Ok, multumesc de link, stiu acum cum sa le spun:)), dar va asigur ca daca jucati cu un MDPS, impotriva acestor casteri care au aceste abilititati veti realiza ca va fi TOT de 8 secunde. Si inca ceva ... uneori nu uneori da, primesti damage intr`una de la vreo 2-3+ persoane in timp ce esti in acest efect(DR) si tot ceti ramane in acest efect, intr`adevar acolo cat m`am uitat eu nu scria, dar pe Blizz asa stiu eu ca este(adica sa fii scos din efect si la 1 dmg)

Nu din toate cc'urile esti scos la 1 dmg - ca sa clarific o sa-ti enumar care te scot la 1 dmg ca sa nu mai ai intrebari :
Sap , Blind , Gouge ( direct damage ) , Polymorph - acestea cam ar fi toate care se scot la '1 dmg'.

0 0

Back to top
Whysomad
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-10-2011, 10:56:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Greaat wrote:

Unele spells nu au dr cu altele gen:
Un MLD (Mag lock druid ) la 3v3 , iti da magu poly full , poly cu dr, dupa vine lock fear full fear cu dr, dupa druidu cyclone full cyclone cu dr, iar dupa toate astea daca te prinde magu, iar iti da poly full pentru ca i-a trecut dr cu insusi poly pentru ca nu are si cu celelalte. Blame the blizz -

0 0

Back to top
Greaat

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-10-2011, 10:59:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buuun... deci... Fear, Psyhic Scream, Intimidating Shout, Hex nu ar trebui sa fiu scos cand primesc dmg?
0 0

Back to top
Maladoi

[Gødmôdê]

(since 21-07-2015 13:15)

Votes: 6

Post Posted: 09-10-2011, 11:02:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Greaat wrote:
Buuun... deci... Fear, Psyhic Scream, Intimidating Shout, Hex nu ar trebui sa fiu scos cand primesc dmg?

Fear - ~20% din base HP - ~ 5-7k damage.
Physic scream - ^ same logic.
Hex - ^ 20% base HP ca si ele.
Intimidating shout - 1 damage x). mi se pare , nu's sigur. ( damage direct ) adica.

0 0

Back to top
Greaat

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-10-2011, 11:05:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, mie mi se intampla in orice bg sa am Fear/Psyhic Scream/ Intimidating Shout/ Polymorph etc. iar ei sa tot dea in mine. Deci da, 9 secunde sunt bombardat.
0 0

Back to top
heatons

[Mentally Stable]

(since 13-11-2015 23:59)

Post Posted: 09-10-2011, 11:10:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietene inainte sa postezi pe forum aberatii ai putea sa cauti putin pe net sa t lamuresti daca toti esti paralel cu mecanica jocului
http://www.wowwiki.com/Diminishing_returns aici ai un tabel cu lista de DR iar toate spellurile din categoria respectiva au DR intre ele
iar cu fearul cel de priest are SANSA sa se sparga la dmg iar cel de warlock tre sa iei un anumit dmg FIX ca se sparga,iar affliction bazandu-se pe doturi dureaza pana fac tick si ulterior sa atinga damage bracketul
pe wotlk stiu ca era undeva pe la 3.3k dmg bracket,pe cata nu stiu cat este.
Fear has a damage limit. If the damage limit is reached, the Fear spell will break, regardless of the length of the spell. Glyph of Fear increases the amount of damage a target can take before the Fear spell breaks by 20%.
http://www.wowwiki.com/Fear

0 0

Back to top
Greaat

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-10-2011, 11:16:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu aberez deloc, am avut Fear de la full hp, si au venit 10 pe mine (11 cu Locku`) si au dat in mine 8 secunde pana am picat dintr`un fear.. si asta nu mi s`a intamplat doar cu Fearu` Lockilor, si alPriestilor, Hex, Intimidating Shout, la rougi mi se mai intampla, dar rar sa primesc damage prind sap si blind, dar mai rar ce este drept
0 0

Back to top
heatons

[Mentally Stable]

(since 13-11-2015 23:59)

Post Posted: 09-10-2011, 11:32:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti rupt
0 0

Back to top
Whysomad
[Banned user]

Banned

Post Posted: 09-10-2011, 11:32:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vrei sa zici ca pe tine te bat rogues in sap/blind? -

0 0

Back to top
Greaat

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-10-2011, 11:34:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ei uneori dau in mine prin blind si sap, da. Si vezi ca nu m`am luat capu` tau tzampau. Rupt poate ca esti tu
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 30 October 2011 19:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 18-11-2024, 03:06:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password