User
Pass
2FA

Growing problem on genesis
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message6092
Burebysta

[Retired Veteran]

Status: Offline
(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 11-10-2011, 21:42:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legat de impartirea pe PVE si PVP ...v-ati gandit ca exista lume care le prefera pe amandoua?Si asa o sa se trezeasca unu ca nu e bine ca nu ii convine lui...Eu sper sa se ajunga la ceva bun pentru server

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Drcox
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 17:09)

Votes: 32

Post Posted: 11-10-2011, 22:06:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Braveheart wrote:
Drcox wrote:
account caracter disabled pt genesis...in felul asta nu afecteaza pe cei care deja joaca ...doar cei NOI...vrei cont pe genesis faci cu invitatie sau pe puncte de vot cumva...asta este solutia ce-a mai buna si corecta pt toti....faza cu transera guilde mari e o PROSTIE!! daca ei nu vor!! NU VOR!! si gata....trebuie ori MOTIVATI cumva! ori disable account creation on genesis! PUNCT!

S-ar pierde jucatori in acest fel, nu poti obliga pe cineva sa faca ceva. Cea mai buna solutie este si va ramane FREE REALM TRANSFER.

ce player s-ar pierde ma???esti nebun??tu ai citit macar ce am zis.....cine vine NOU pe srv sa poata face cont DOAR pe evolution...

0 0

Back to top
hetealx

[The Conquistador]

(since 26-08-2013 15:50)

Votes: 13

Post Posted: 11-10-2011, 22:20:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite, chiar acuma ar fi momentu ca Shockeru sa ia atitudine si sa deschida o portita de transferuri de pe Genesis catra Evo.
De ex, guilda in care sunt face recrutari masive din cauza inactivitatii si din cauza multor motive am pierdut jucatori multi si asteptam sa-i aducem inapoi, sau sa aducem altii in loc, dar nu prea avem de unde. So daca vin 3-4sute de playeri de pe un realm pe altu ar avea pastrat un loc cald, un culcus intr-o comunitate primitoare ca a noastra -

Care m-ajuta si pe mine cu o lucrare de atestat?
"May the Legend of HUGE live forever and may the heroes of HUGE be hailed as champions of the Freakz Server."
Pretiosu, 122 cu 27
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sfantu Dracu

[Mentally Stable]

(since 13-10-2011 17:24)

Votes: 2

Post Posted: 11-10-2011, 22:42:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Player cap pe genesis la 2.1k-2.2k.

Donate pt premium account.

Win.

0 0

Back to top
tetragrammaton

[Mentally Stable]

(since 06-04-2013 10:16)

Votes: 4

Post Posted: 11-10-2011, 22:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burebysta wrote:
Legat de impartirea pe PVE si PVP ...v-ati gandit ca exista lume care le prefera pe amandoua?Si asa o sa se trezeasca unu ca nu e bine ca nu ii convine lui...Eu sper sa se ajunga la ceva bun pentru server

Din toata experienta mea de wow de pana acum ..... daca joci pve ... nu prea poti juca bine pvp din cauza ca iti inveti creieru doar cu o singura rotatie ... si memoria degetelor o sa te bata de nu o sa sti ce ii cu tine .. in schimb .... daca joci doar pvp e altceva pentru ca esti fortat sa gandesti si sa reactionezi .... pve e brainless boring stuff ..

Oricum .... mie mi-ar fi placut evolution strict pvp si genesis ... pve si daca tot vreti voi .... jucatorii de elita ... sa fie si pve si pvp ...

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 11-10-2011, 22:57:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tetragrammaton wrote:
Burebysta wrote:

Din toata experienta mea de wow de pana acum ..... daca joci pve ... nu prea poti juca bine pvp din cauza ca iti inveti creieru doar cu o singura rotatie ... si memoria degetelor o sa te bata de nu o sa sti ce ii cu tine .. in schimb .... daca joci doar pvp e altceva pentru ca esti fortat sa gandesti si sa reactionezi .... pve e brainless boring stuff ..

Oricum .... mie mi-ar fi placut evolution strict pvp si genesis ... pve si daca tot vreti voi .... jucatorii de elita ... sa fie si pve si pvp ...

- Te invit frumos sa mi-o faci pe Sinetra @ Blizzard . Eu stiu ce spun caci cunosc persoane care stiu pe amandoua...Tie ti se pare ca PVE e brainless datorita WoTLK-ului...Si asa la PVP acuma e imbalanced ca Druid Feral da ca nebunu...same Fury Warrior...si Spriest deci si aici e brainless

//Sorry.Am uitat sa mentionez ca nu vreau sa iasa off-topic.Daca vrea sa continuam discutia,PM me,cat despre OnTopic,mi-am spus parerea desi invitatie ..hmm..Hai c-ar merge Thinking Dar daca ar avea pe cineva sa ii invite in invita pe Genesis...Sau fac direct post pe forum la invitatii...Asta daca ar avea cu un char pe genesis de 85 invatatie...sau cate una la fiecare char de 85!

Last edited by Burebysta on 11-10-2011, 23:12:39; edited 2 times in total
0 0

Back to top
aodzilla

[FameMønster]

(since 05-11-2011 10:35)

Votes: 7

Post Posted: 11-10-2011, 23:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Usor ca deviati si incep si altii 10 si se duce drq topicul , ramaneti on subject , thanks.

Are you a saviour , or a warning?
0 0

Back to top
buzzz

[Mentally Stable]

(since 24-03-2015 13:03)

Votes: 6

Post Posted: 12-10-2011, 00:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa dupa ce am citit tot topicul am vazut pro si contre:
1. discutia intre pve srv si pvp srv este inutila deoarece daca va uitati pe armory top ranked teams sunt din guildele care sunt bune la pve.
2. premium account sau vip acount pe genesis stabileste niste reguli de favoritisme , si ambele srv sunt la fel.
3. free realm trasnfers e o porcarie sa ma incercat pe wotlk si sa dat fail, sau intors 80% inapoi pe cata

ideaa este in feulul urmator cei care stau la conducere trebuie sa gaseasca o modalitate sa impace si capra si varza ceea ce e greu de reusit -

Dar ca o idee, ceaa mai buna optiune blocarea crearii de chare pe conturile noi nu pe cele deja create astfel un player care doreste alt char si are deja cahr sa poata face ( tot 1 este on ) pe genesis..
si chestia srv count la players sa fie unit sa nu se stie cati sunt pe gensis sau cati pe evo ( avand in vedere ca sunt aceleasi servere) asta ar stimula playerii noi care vin sa se duca pe evo direct cand vad ca nu pot face pe genesis char.

din punctul meu de vedere este solutia viabila pentru popularea evolution ( si credetima daca ajunge evo la 1300+ in catvea luni are 2k) cat si free lag pe genesis , asta e solutie de moment dar porblema este mult mai consistenta - ganditiva ca sunt 2 bosi si 2 hc dar cand vor fi toate instantele - atunci circ

P.S. cine stie poate vine shoker cu o idee geniala sa stabilizeze srv la 2,4k sa mearga bine cine stie - lets pray

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 12-10-2011, 03:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

or fi playerii de pe freakz nabi sau cam copii dar nici chiar asa de nabi...eu nu cred ca or sa vina suficient de multi playeri pt a echilibra treaba ....doar pt un tabard titlu sau pet sau ...alte dastea..eu va dau exemplul meu...as vrea sa ma duc pe realmul celalt sunt mai putini pot fi in top pentru ca sunt putini dar am multi prieteni pe genesis si pe realmul ala o sa fiu singur cand esti lup singuratic nu e asa frumos wowul...o solutie foarte buna ar fi sa separe realmurile si sa se poata faca cont doar pe evolution..pe genesis sa se poata crea chare in continuare dar nu conturi...si sa scrie mare cu rosu pe site timp de o luna nu se mai fac conturi pe genesis..alta solutie ar fi ca guilde mari si importante de pe genesis sa se transfere acolo...si sa ramana acolo..si eu miam transferat altul acolo deci nu e o solutie transferul individual

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 12-10-2011, 19:15:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urmãtoarele soluþii vor fi analizate ºi în funcþie de importanþã/posibilitate vor fi aplicate:
- Free transfers (Guilde în mod special)
- Rate mãrite
- Stoparea de a crea noi caractere pe Genesis

- Retired -
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 23-08-2025, 00:10:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password