User
Pass
2FA

Reclamatie Virtu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message497
Alexandru P

[69]

Status: Offline
(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 12-10-2011, 23:24:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc:AlexUnder
Nick-ul persoanei reclamate:Virtu
Poze: PrintScreen
Descriere incident:L-a omorat pe jokee(varul meu) jokee mi-a cerut ajutorul,m-am dus dupa el si l-am omorat apoi a inceput distractia care se vede clar in poze, o si explic: -kidor il favorizezi pe virtu doar pentru ca este in factiunea ta....da am inteles nu am voie sa atac membru din gang....dar in regulament scrie destul de clar ca doar un hitman poate ataca civili si asta cu contract, el de ce l-a omorat pe jokee doar asa ca i-a venit lui?
-apoi eram langa paint cu dj4play(martor) cand domnul virtu impreuna cu logi ne-au izbit si ne-au omorat(nu am apucat sa fac print...greseala mea)
-limbajul acestui copilas lasa de dorit
-intru pe server sa ma distrez,nu sa ma cert,injur,omor din placere sau sa necajesc un player doar ca asa imi vine mie....dar cand dau peste o progenitura ca dmnul virtu imi vine sa ma dau cu capul de tastatura, abia isi poate lega sireturile si face gura mare ca e el prieten cu adminul - cam atat,a si k1dor nu vreau sa ne certam dar ce ai facut se numeste abuz si favorizare.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

Status: Offline
(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 13-10-2011, 14:00:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles,eu eram pe skype cu el,si mi'a zis,ca voi ati inceput sa trageti in el,si am stat pe tv pe virtu vreo 6-7 minute!
Si am vazut cum voi mergeati frumos pe strada,si cand il vedeati,jos de pe motor/masina cu ce erati,si sa trageti in el !
Dupa,am dat tv off,si am venit la voi,cu /aod,si voi tot trageati,de aia v'am dat si kick!
Daca vreti dm,treceti intr-un gang,inteleg,ca nici cei din gangs,nu stau potoliti,aveti /call 911
*Eu nu fac favorizari,nici lu logi care imi e var,nici lu virtu,dar am stat pe tv,si voi ca civili,cum il vedeati il rupeati -

Cu virtu o sa vorbesc sa o lase mai moale,dar si voi !
Iar pentru limbaj o sa ia mute 20 de min !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 13 October 2011 13:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-04-2025, 21:22:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x