User
Pass
2FA
 
 

UWC3 - Tutorial pentru incepatori

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message1856
Akkan

[IMBALANCED]



Status: Offline
(since 09-05-2020 22:16)
Joined: 02 Oct 2010
Posts: 2592, Topics: 150
Location: Romania

Reputation: 724.9
Votes: 48

   
Post Posted: 15-10-2011, 01:54:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ultimate Warcraft 3 - Tutorial pentru incepatori
Ultimate Warcraft3 este un plugin sau addon pentru Counter-Strike care adauga un strat nou de complexitate si gameplay. UWC3 este derivat din pluginul War3FT, toate competentele si aptitudinile din War3FT sunt disponibile in UWC3, dar in cazul in care War3FT este un joc care se bazeaza pe rase, UWC3 este o versiune libera, fara nici o rasa.



Cum castigi experienta (XP)?
Atunci cand intri pe un server care ruleaza UWC3 este posibil sa nu-ti dai seama de prima oara ca jocul este diferit de jocul CS. Acest lucru se schimba cand performanta din joc incepe sa-ti aduca XP si de cate ori se intampla asta un mesaj va aparea in chat informandu-te cat XP ai castigat. Vei primi XP pentru urmatoare actiuni:

- Omorand un jucator din echipa adversa.
- Facand damage serios catre un jucator din echipa adversa pe care un coechipier l-a omorat (TU trebuie sa faci cel mai mare damage).
- Indeplinind obiectivele specifice diferitelor harti ca plantarea/defuzarea bombei, salvand ostatecii sau salvand VIP-ul.
- Folosind skillurile ajutatoare pentru beneficiul echipei, ca vindecarea coechipierului cand acestia primesc damage sau repararea armurii pierdute de acestia.

ATENTIE! Pierzi XP daca mori. Cu cat e mai mic in level cel care te-a omorat, cu atat mai mult XP pierzi.


Folosirea skillurilor.
Cand ai castigat destul XP ca sa cresti in level vei auzi un sunet specific si un mesaj in chat. Meniul cu skillurile va aparea pe ecran incepand cu prima pagina. Cele care sunt valabile pentru levelul tau sunt ingrosate pentru distingerea fata de cele care nu sunt inca valabile. Toate skillurile care inca nu sunt valabile vor afisa in paranteza levelul la care ele vor deveni disponibile. Poti oricand sa verifici meniul de skilluri scriind in chat /selectskill.



Abilitatile si Ultimatele.
Intr-un final, cand vei creste in level vei avea la dispozitie abilitatile si ultimatele care au doar un punct de skill 1/1 (sunt cateva exceptii de la aceasta regula dar in general abilitatile si ultimatele au doar un punct de skill).
Cand majoritatea skillurilor sunt pasive (adica functioneaza automat pentru tine), majoritatea abilitatilor nu sunt pasive, si trebuie sa le faci un bind pe o tasta in config/consola ca sa le poti folosi. La folosirea tastei respective abilitatea/ultimata respectiva devine activa.
De exemplu,
Teleport este Ultimate-ul care iti da posibilitatea sa te teleportezi in locul unde este indicat de catre crosshair (tinta) iar comanda ei este wcteleport.
Ca sa faci un bind in config sau in consola trebuie sa scrii: bind key wcteleport. De exemplu bind k wcteleport. In momentul in care apesi tasta "k" te teleportezi in locul unde pui tinta.
Este un numar limitat de taste valabile si nefolosite deja de CS asa ca gandeste-te bine pe care le folosesti.

Unele ultimate sunt pasive ca
Vengeance, care te invie o singura data pe runda in cazul in care ai murit (pasiva - adica nu trebuie bind pentru o tasta pentru a o folosi).
Inca o exceptie este ultimata
Suicide Bomber care poate fi folosita pasiv sau sa o activezi prin comanda wcsuicide. In meniul de skilluri, cele care au nevoie de o tasta pentru a fi activate vor avea in paranteza comanda respectiva.



Itemele magice - Shopmenu si Shopmenu2
Ce plugin baza pe magie ar fi complet fara itemele magice? Ultimate Warcraft 3 adauga shopmenu si shopmenu2 din pluginul War3FT, incluzand toate itemele valabile de cand versiunea War3FT 1.6.4 a fost lansata. Poti vizualiza descrierea completa a itemurilor folosind comenzile itemsinfo si itemsinfo2. Un item foarte important este Necklace of Immunity, care costa 800$ pentru a-l cumpara (din shopmenu) si te protejeaza de toate Ultimatele si Abilitatile. Daca ai 800$ dupa ce cumperi tot echipamentul ar trebui sa-l cumperi pentru ca te ajuta foarte mult.
ATENTIE! Nu poti sa cumperi iteme de la acelasi shop. Trebuie sa combini un item din shopmenu cu unul din shopmenu2.



Cum sa-ti pui skillurile? De ce este nevoie de anumite skilluri? Sfaturi despre skilluri.
Ca sa faci XP iti trebuie bani. Multi bani. Ca sa ai cat mai multi bani trebuie sa te folosesti de anumite skilluri.

Equipment Reincarnation (level 1) - Acest skill este un "must-have" si trebuie folosit exact cum faci level 1. Ai la dispozitie 3 puncte cu sansele 33%, 66%, 99% ca sa te dea cu echipamentul in mana din runda trecuta chiar daca ai murit. Daca ai mare experienta in CS si te crezi in puteri, pune doar 2 puncte ca sa ai sansa de 66%. Nu mori des deci nu-ti trebuie 99% sansa. Daca esti incepator in CS pune 3/3 in Equipment Reincarnation.

Siphon Mana (level 2) - Acest skill are nevoie de doar 1 punct din 10 posibile. La ce te ajuta? "Fura" un procentaj din banii inamicului atunci cand tragi in el (cand gloantele isi ating tinta). Este un skill "must-have" pentru ca te ajuta cu banii, iar banii la randul lor te ajuta cu XP prin Tome of Experience dinshopmenu. Acel tome costa 4000$.

Vampiric Aura (level 3) - Atunci cand tragi in inamic "fura" din viata lui (gloantele trebuie sa atinga tinta). Nu este un "must-have" dar este indicat sa-l folosesti, chiar si doar 1 punct din 10, pentru ca, teoretic, poti sa ai viata nelimitata atat timp cat atingi inamicul si damageul facut de el nu este mai mare decat viata pe care tu o absorbi.

Repair Armor (level 4) - Asta este un skill "must-have" pentru ca este un mod foarte bun de a face XP in plus. Trebuie sa bindezi o tasta pentru a o folosi si poti sa o folosesti doar pe coechipierii care au ARMURA scazuta.

Mend Wounds (level 4) - Asta este un skill "must have" pentru ca este un mod foarte bun de a face XP in plus.
Trebuie sa bindezi o tasta pentru a o folosi si poti sa o folosesti doar pe coechipierii care au VIATA scazuta. Poti folosi doar 1/3 puncte.
Impreuna cu
Repair Armor se poate folosi intr-un singur bind.
Exemplu de bind: bind tasta "wcmend;wcrepair". Se poate folosi doar pe coechipieri si indicat ar fi spamarea la prima vedere.


Devotion aura (level 2) - La inceput e greu sa supravietuiesti celor care au level mult mai mare decat tine deci acest skill este indicat dar nu neaparat necesar. Adauga viata la totalul hp-ului pe care-l ai.

Teleport (level 8) - Asta este prima Ultimata valabila si este indicata pentru a iesi sau pentru a crea situatii intortocheate. Trebuie binduit pe o tasta prin comanda bind tasta wcteleport si trebuie activata prin apasarea acelei taste.

Bash (level 6) - Cand tragi in cel din echipa adversa (gloantele trebuie sa atinga inamicul) ai sansa sa-l imobilizezi pentru o secunda. Este extrem de eficient impotriva celor cu viteza mare sau chiar si pentru cei cu viteza normala.

Banish (level 7) - Cand tragi in cel din echipa adversa (gloantele trebuie sa atinga inamicul) ai sansa sa-l "arungi" in sus, echivalentul a unui slap mai lung (in inaltime). Acest skill poate fi foarte confuz pentru ca atunci cand inamicul este aruncat in sus, si tu trebuie sa te duci cu tinta dupa el.


Pentru acest setup va trebuie 9 puncte de skill daca nu puneti niciunul in Devotion Aura sau doar 2 puncte in Equipment Reincarnation. Depinde de stilul fiecaruia de joc, depinde si de experienta inamicilor, depinde de multi factori alegerea skillurilor pentru primele levele.

Cele care sunt "must-have" sunt... "must-have" adica cele mai importante, mai ales la primele levele. Pana ajungeti la level 9-10 deja stiti despre ce este vorba in acest mod/plugin si dupa multe teste si verificari ale celorlalti jucatori, veti ajunge la un consens si va veti adapta in functie de harti, inamici si de cerintele acestora in materie de joc/experienta/oportunitati.




Cum sa-ti pui atributele? De ce este nevoie de anumite atribute? Sfaturi despre atribute.
Strenght - Fiecare punct iti da +5 la viata si se aduna cu Devotion aura si este un "must have". Oricine are trebui sa aiba 20/20 si asta e primul atribut care ar trebui maximizat.

Intellect - Acest atribut iti da bonus pentru anumite skilluri. Mai jos aveti punctele puse in Intellect si bonusul pentru fiecare punct in parte.
Intellect 11) Creste sansa atacurilor cu Impale.
Intellect 12) Creste numarul de bani "furati" prin Siphon Mana.
Intellect 13) Creste sansa atacurilor cu Banish.
Intellect 14) Creste sansa atacurilor cu Hex.
Intellect 15) Creste sansa atacurilor cu Bash.
Intellect 16) Imbunatateste atacurile cu Trueshot Aura.
Intellect 17) Adauga 2 Serpent Wards arsenalului tau si miscoreaza timpul ramas pana la urmatorul Teleport dupa folosirea acestuia.
Intellect 18) Imbunatateste Big Bad Voodoo cu inca o secunda, adica imunitatea tine 4 secunde.

Dexterity - Pentru fiecare punct primesti bonus la skillul Evasion. Inutil daca nu ai Evasion... adica level 24. Nu-ti trebuie pana atunci.

Agility - Pentru fiecare punct primesti bonus la viteza , se aduna cu Unholy Aura si Boots. Mai mare confuzia, mai mare sansa de a trai.

Constitution - Regenereaza la fiecare 5 secunde puncte de viata. Se aduna cu Rings.



Cum iti pui rezistentele? De ce este nevoie de anumite rezistente? Sfaturi despre rezistente.
Poison Resistance - Aceasta rezistenta iti da o sansa sa eviti atacurile pe baza de Poison si maximizand aceasta rezistenta inseamna ca nu vei mai pierde viata dupa ce ai fost lovit de Shadow Strike.

Disease Resistance - Aceasta rezistenta iti da o sansa sa eviti atacuri pe baza de Disease si maximizand aceasta rezistenta inseamna ca nu trebuie sa te mai ingrijorezi de atacurile Carrion Beetles si Locust Swarm.

Electricity Resistance - Aceasta rezistenta iti da o sansa sa eviti atacurile pe baza de Electricity si maximizand aceasta rezistenta inseamna ca nu trebuie sa te mai ingrijorezi de atacurile cu Chain Lightning.

Fire Resistance - Doua metode atroce de a muri sunt din cauza Flamethrower si Napalm grenades, care continua sa-ti faca damage pana mori. Crescand rezistenta te ajuta cu 2 metode de aparare, ai o sansa sa nu fii afectat de Fire Damage sau, daca scapi de asta, macar iti incetineste scaderea HP-ului si da timp unui medic sa te ajute prin Mend Wound.
ATENTIE! Maximizand aceasta rezistenta nu te fereste complet de un atac prin Fire Damage.

Magic Resistance - Aceasta rezistenta te ajuta sa te protejezi impotriva mai multor atacuri bazate pe Magic Damage dar multe dintre acestea sunt acoperite de Necklace of Immunity. Crescand aceasta rezistenta te ajuta sa renunti la cumpararea unui Neckalce of Immunity, lasand primul slot liber pentru un alt item.



Comenzi si binduri folositoare:
bind tasta shopmenu - Prima lista de iteme.
bind tasta shopmenu2 - A doua lista de iteme.
bind tasta charsheet - Info despre caracterul tau.
bind tasta "wcmend;wcrepair" - Aceeasi tasta pentru vindecarea hp-ului si repararea armurii coechipierilor - Foarte bun pentru un plus de XP.
bind tasta selectskills - Apare meniul pentru skilluri si alocarea lor.
bind tasta resetskills - Reseteaza toate skillurile.
bind tasta selectattribs- Apare meniul pentru atributati si alocarea lor.
bind tasta resetattribs - Reseteaza toate atributiile.
bind tasta selectresists - Apare meniul pentru rezistente si alocarea lor.
bind tasta resetresists - Reseteaza toate rezistentele.
bind tasta dropskill - Apare meniul cu skilluri dar de aceasta data cu posibilitatea de a scoate puncte din ele.
bind tasta who - Apare o fereastra cu toti jucatorii de pe server si levelul lor.
bind tasta level - Iti scrie pe ecran ce level si ce experienta ai.
whois nume - Arata charsheet ala celui jucator.

ATENTIE! Comenzile de mai sus sunt valabile si fara bind, adica poti sa le scrii direct in chat.



In concluzie
Ultimate Warcraft 3 iti pune la dispozitie o gramada de abilitati si ultimate pentru a imbunatati jocul CS. Sper ca gasiti distractiv acest plugin si sper ca va documentati putin inainte sau dupa ce experimentati putin aceasta schimbare a CS-ului.




IMBALANCED


Last edited by Akkan on 15-10-2011, 20:41:50; edited 1 time in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]



Status: Offline
(since 17-05-2023 01:23)
Joined: 04 May 2007
Posts: 6962, Topics: 147
Location: Romania

Reputation: 2724.4
Votes: 231

 
Post Posted: 15-10-2011, 08:00:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Consider acest tutorial folositor,eu unu nu am mai jucat de ceva vreme si aveam nevoie de asa ceva.
Topic mutat la important.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 15 October 2011 18:53



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  


The time now is 28-04-2024, 00:41:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x