User
Pass
2FA

DK Hungering Cold LoS Problem
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3279
Mango

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-12-2014 15:06)

Votes: 11

Post Posted: 18-10-2011, 02:09:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: https://www.wow-freakz.com/spells.php?spell=49203&&name=hungering-cold
Descrierea bugului / Bug description: nu ia in considerare LoS
Dovada / Proof: http://imageshack.us/photo/my-images/64/wowscrnshot101811003916.jpg/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cordo
[Banned user]

Banned

(since 01-12-2011 17:44)

Votes: 15

Post Posted: 18-10-2011, 03:30:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Momentan nici un aoe nu ia in considerare los, la fel si cu peti de orice fel.
Altceva?

0 0

Back to top
Mango

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-10-2011, 04:48:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de ce a trebuit un dk sa se bage in seama ? AOE ? CE FEL DE AOE ? este un CC ability, vrei sa spui ca si Psychic Scream care este AOE fear ( CC ABILITY ) se da prin los ?
0 0

Back to top
Maladoi

[Gødmôdê]

(since 21-07-2015 13:15)

Votes: 6

Post Posted: 18-10-2011, 06:46:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cordo wrote:
Altceva?

Raised eyebrow ori este retardat(aka dk) ori este un om care nu a jucat niciodata :< in arene.

Staff message (Levier):

+1 warn, abtine-te de la insulte.

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-10-2011, 10:21:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mango wrote:
de ce a trebuit un dk sa se bage in seama ? AOE ? CE FEL DE AOE ? este un CC ability, vrei sa spui ca si Psychic Scream care este AOE fear ( CC ABILITY ) se da prin los ?

AOE = Area Of Effect
In traducere (goole translate) "Zona a intrãrii în vigoare"
De ce zic ca e aoe? pt ca [Hungering Cold] nu se activeaza pe un target ci pe toti in 10 yarzi rage.
(simplu daca esti acolo cand dk-ul l-a activat ai luat 8 sec frozen)

Alte exemple de aoe: [Death and Decay], [Fan of Knives], [Psychic Scream], etc oricare din astea si altele pe care nu stau sa le mai scriu
intra si ele ca cel de sus in categoria "area of effect spels", si toate ignora textura, mai mult sau mai putin.

Am mai dat un exeplu de ceva ce ignora total texura : peti, care te tin in combat de la xxxx km prin toata textura posibila.

Dar toata lumea stia asta deja,
altceva?

0 0

Back to top
Shay

[Mentally Stable]

(since 19-12-2013 22:13)

Votes: 7

Post Posted: 18-10-2011, 12:28:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cordo wrote:
Mango wrote:

AOE = Area Of Effect
De ce zic ca e aoe? pt ca [Hungering Cold] nu se activeaza pe un target ci pe toti in 10 yarzi rage.

Alte exemple de aoe: [Death and Decay], [Fan of Knives], [Psychic Scream], etc oricare din astea si altele pe care nu stau sa le mai scriu
intra si ele ca cel de sus in categoria "area of effect spels", si toate ignora textura, mai mult sau mai putin.

Am mai dat un exeplu de ceva ce ignora total texura : peti, care te tin in combat de la xxxx km prin toata textura posibila.

altceva?

You're wrong. Nu trebuie sa ignore textura. Earthbind totem - aoe slow si roots (elemental) - da prin pereti slow -> bugged so *** much! La fel si pentru Hungering Cold.

Singurele spelluri care pot fi date "peste" textura sunt targeted AoE spells precum Mass Dispel, Healing Rain, Death and Decay etc. E o diferenta mare intre spellurile astea si Hungering Cold, Fan of Knives sau Psychic Scream.

0 0

Back to top
Maladoi

[Gødmôdê]

(since 21-07-2015 13:15)

Votes: 6

Post Posted: 18-10-2011, 13:06:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cordo wrote:
Mango wrote:

AOE = Area Of Effect

altceva?

Hungering nu trebuie sa lucreze prin LoS .

0 0

Back to top
adrenalinerush
[Banned user]

Banned

(since 05-12-2011 22:00)

Votes: 13

Post Posted: 18-10-2011, 13:17:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arata-mi tu un priest care da fear cuiva de dupa pillar
0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-10-2011, 13:46:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi aveti probleme in a intelege limba romana?
am incercat sa va explic ca da, e bug, dar nu numai la Hungering Cold, va vad rogue ala cum face spume degeaba.

Ai citit ce am scris eu, cu voce tare? ca poate asa pricepi.

E aoe spell, nu trebuie sa treaca prin pereti cum nu ar trebuii sa treaca nici un spell.

La fel e si cu Fan of Kives, ca dasta l-am dat exemplu sa priceapa si capu tau: daca intre tine si ala e un pillar, si tu dai fan ok knives nu ar trebuii sa il lovesti. Eu daca pun Death and Decay pe un pillar/[Blood Boil]etc, si tu esti dupa el, iti iei dmg, daca pun death and decay sub pod, si tu esti deasupra, iei dmg.

Pricep toti domni ?
Hai ca va si desenez :

Last edited by Cordo on 18-10-2011, 14:29:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Shay

[Mentally Stable]

(since 19-12-2013 22:13)

Votes: 7

Post Posted: 18-10-2011, 13:56:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cordo wrote:
Voi aveti probleme in a intelege limba romana?
am incercat sa va explic ca da, e bug, dar nu numai la Hungering Cold, va vad rogue ala cum face spume degeaba.

Ai citit ce am scris eu, cu voce tare? ca poate asa pricepi.

E aoe spell, nu trebuie sa treaca prin pereti cum nu ar trebuii sa treaca nici un spell.

La fel e si cu Fan of Kives, ca dasta l-am dat exemplu sa priceapa si capu tau: daca intre tine si ala e un pillar, si tu dai fan ok knives nu ar trebuii sa il lovesti. Eu daca pun Death and Decay pe un pillar, si tu esti dupa el, iti iei dmg, daca pun death and decay sub pod, si tu esti deasupra, iei dmg.

Pricep toti domni ?
Hai ca va si desenez :

Nu avem probleme in a intelege limba romana, Ai tu probleme in a iti exprima punctul de vedere.

Quote:
Altceva?

Ce vrea sa insemne asta? Ca daca pets ignora textura e ok ca hungering cold ignora si el textura? Two wrongs don't make a right, you know ?
Si nu am vazut Psychic Scream sa mearga prin pereti. Deci daca Scream merge ok , la fel se poate face fix si pentru Hungering Cold. Omul a cerut un fix pentru Hungering Cold la fel cum e si pentru Psychic Scream si tu ai venit si ai inceput sa bati campii despre AoE spells.

Quote:
Alte exemple de aoe: [Death and Decay], [Fan of Knives], [Psychic Scream]

Nu bagi "Targeted AoE Spell" in aceeasi oala cu "AoE Spell". Pur si simplu nu sunt acelasi lucru.

"Altceva?"

P.S. Arrogance sucks, drop it - it comes later and bites you.

0 0

Back to top
Cordo
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-10-2011, 14:26:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mango wrote:
hungering-cold / Bug description: nu ia in considerare LoS

Cordo wrote:
Altceva?

Explicatie: am spus ca da, e o problema, dar nu doar cu [Hungering Cold], ci si cu multe alte aoe + pets

Mango wrote:
? AOE ? CE FEL DE AOE ? este un CC ability?

Omul intra intr-un rage zone...nu stiu dc....

Cred ca restu poti pune cap la cap singur, imi pare rau daca nu esti in stare sa intelegi limba romana.
Si imi pare rau daca esti in stare sa intelegi limba romana dar nu te-ai spalat pe fata de dimineata.

0 0

Back to top
Mango

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-10-2011, 18:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am intrat in rage, nu ai habar sa postezi ceva concret si doar te-ai bagat in seama spunand ceva de genul "toate merg prin los, altceva?", nicidecum sa confirmi ca este un bug sau sa aduci dovezi.daca te deranjeaza alt spell ii faci singurel bug report daca ai dovezi, nu ne spui noua ca ar trebui sa mearga ca toate merg.

si FYI : http://imageshack.us/photo/my-images/824/wowscrnshot101811185609.jpg/ sa nu te mai bagi in seama, si mai citeste de 3 ori ce a scris shay

@accel : care ba baiatule aoe spells, voi nu sunteti normali?ti-am postat si poza sa vezi ca FoK la care se referea el merge corect,psychic scream merge corect,howl of terror merge corect, intimi shout merge corect etc. INSA howling blast nu. sper sa iei warn pentru offtopic ca nu ai venit cu nimic bun prin post-ul tau.

Last edited by Mango on 18-10-2011, 19:43:05; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Accel

[Mentally Stable]

(since 26-05-2013 21:09)

Votes: 4

Post Posted: 18-10-2011, 18:53:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

omu a zis ca DA, E BUG MOMENTAN si ca bugu e la toate AoE spells
incercati sa mai cititi odata tot topicu cu toate posturile cu voce tare si o sa vedeti asta clar, ca pana la urma v-a facut si desen.

0 0

Back to top
Subliminal

[Be obscure clearly]

(since 15-01-2015 18:09)

Votes: 3

Post Posted: 18-10-2011, 23:04:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunteti cu capu'? V-a scris/desenat Cordo clar si frumos ca problema cu LoS-ul nu e doar la Hungering Cold, ci la mai multe spell-uri. Eventual daca trece Shocker pe aici si citeste, sa le vada pe toate la un loc, nu sa caute in 15 topic-uri, din moment ce e o problema comuna.
Cititi de la inceput pe litere, poate intelegeti si voi -

Subliminal: ba
Subliminal: cauta mi si mie
Subliminal: un numar de prostituata
Subliminal: in gazeta de sud
rAZEr: ce sa faci cu ea ?
-----------------------------
Razer .: maine
Razer .: ma suni
Subliminal: la 10 da
Razer .: la 10
Subliminal: suna ma
Subliminal: sa nu uit
0 0

Back to top
Knivez

[The imba Tank]

(since 02-01-2021 13:00)

Votes: 20

Post Posted: 21-10-2011, 13:31:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Subliminal wrote:
Sunteti cu capu'? V-a scris/desenat Cordo clar si frumos ca problema cu LoS-ul nu e doar la Hungering Cold, ci la mai multe spell-uri. Eventual daca trece Shocker pe aici si citeste, sa le vada pe toate la un loc, nu sa caute in 15 topic-uri, din moment ce e o problema comuna.
Cititi de la inceput pe litere, poate intelegeti si voi -

+1

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 28-02-2025, 06:03:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password