User
Pass
2FA

Reclamatie Tran$lucent

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message740
B0rn to fraG^

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-10-2011 11:32)

Votes: 2

Post Posted: 22-10-2011, 13:32:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astazi(22.10.2011) in jrul orei 13:50,eu B0rn to fraG,in timp ce jucam mapa dust2 am luat ban in felul urmator si sunt nemultumit de aces lucru:
-Era mapa nuke,s-a ales la vot zigzag..adminu respectiva a schimbat in d2..in fine,nam comentat
-Dupa prima runda a dat restart la joc..iar eu am zis:m-a tampit asta(nu mi se apre o injurie grava de ban),iar el dupa,mia dat gag(corect) si dupa mia schimbat nume sug *** lui Trans asta..daca as fi *** poate,daca el se stime bn cand face cu baieti trb lui..in fine:)
Si dupa am dat retry,nosrmal ma simteam jignit si iam spus ca nu meritas a fie admin si sai fie rusine si mia dat ban 1 mil de minute..
De aici concluziile,faza cus schimbatul numei mi se pare inadmisibila..daca numi schimba numele bineinteles ca nici eu nu dadeam retry(in caz ca am acuza ca am dat retry dupa ban)
Cer sa se faca dreptate doar..Ms

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Frank Lucas

[Blue Magic]

(since 18-08-2015 18:51)

Votes: 41

Post Posted: 22-10-2011, 14:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai vreo dovada ? condump screenshot ceva ? Eu nu cred ca ar face trans asa ceva . Referitor la faza cu numele .
0 0

Back to top
Shon;x

[Mentally Stable]

(since 07-06-2012 19:09)

Votes: 7

Post Posted: 22-10-2011, 14:13:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primu rand :
1-fa si tu o reclmatie pe baza dovezilor si cum trebuie. Asta nu e o reclamtie .
2-ai zis ca ce vrei ma dupa ce ai luat gag si ti-a schimbat niku ..in... asa ai zis ca hai ma da-mi ban si comentai pe acolo.
Banu meritat!
Schimbarea niku-lui a fost putin exagerata dar.... nu e treaba mea sa comentez asta ,dar ban meritat!
Schimbarea niku-lui a fost putin exagerata dar.... nu e treaba mea sa comentez asta ,dar ban meritat!
In al doilea rand:
-e jignitor crede-ma sa nu stii sa iti vorbesti propria limba .Scuza-ma e ceva ...n-am cuv! <<< asta nu prea conteaza ,dar m-am cam straduit sa inteleg ce-ai scris.

0 0

Back to top
mezeriash

[SiNNERS]

(since 01-05-2015 14:34)

Votes: 20

Post Posted: 22-10-2011, 15:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice, banul l`ai luat meritat. Nu ai zis "m-a tampit asta" ci ceva de genul "ce tampit e asta". Am dat rr la runda pentru ca era prima runda si un aimer facuse vreo 5-6 fraguri. Am dat *** si ban si am dat rr la runda. Ma faci tampit, eu eram nervos, ti`am schimbat numele ca sa nu te injur direct. Iar **** = sula. Si dup`aia iei gag, dai retry sa faci crize, iti dau ban. Scurt pe 2. Asteapta sa iti treaca banul si sa nu te mai prind tupeist pe server si sa jignesti. M`am saturat de astia ca tine. SAL!
INCHIS!

*DEAD* Chrisstine. : tran.SEXY.lucent -
http://www.youtube.com/watch?v=vRbGN4opRfA - ---
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by mezeriash, 22 October 2011 13:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 22-08-2025, 10:33:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password