User
Pass
2FA

Problema!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message544
cristianoscs

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-01-2012 03:33)

Votes: 6

Post Posted: 24-10-2011, 18:16:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,am si eu nevoie de parerea unui expert in pc-uri.
Am o problema,poate ati intampinat-o si voi si imi puteti spune solutia.Pc-ul meu,de cand l-am luat (nu nou) are o "buba"exemplu:ma joc cs si trebuie sa postez un codat,deschid browserul mozila(cs-ul este inca deschis) si mi se blocheaza,nu imediat,la vreo 2 3 minute cam asa.Si nu imi face numai cand fac combinatia asta,si cand ma uit la un film online sau normal,la fel imi face si cand e "idle",noaptea il las aprins,si ziua cand ma trezesc e blocat(nu mereu)...mai imi face si in timpul jocului aceeasi figura.
Am asa pe el:procesor Pentium(R) D 2.66 Ghz dual core,rami 1.50 GB ,placa video nVidia GeForce 7300 E/7200 GS,256 mb,sursa 350 de watti.Cineva mi-a zis ca ar putea fi de la sursa...Mentionez ca am incercat si windows 7 pe el am incercat windows xp(cel cu care merg de obicei)si la fel imi face.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 14-08-2025, 22:06:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password