User
Pass
2FA

[rezolvat]cerere unban EMT
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message6881
SS.11

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 18-01-2016 17:09)

Votes: 27

Post Posted: 01-11-2011, 23:23:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pozele trebuie sa fie pe undeva.Da cu search,uita-te inca o data n-ai cum sa nu le gasesti..
Pirania mai calmeaza-te si tu.Prea te grabesti uneori,parerea mea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 01-11-2011, 23:24:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pirania wrote:
ma lasi cu vrajeala te ai uitat prea mult la suprize suprize iartama si povestiri adevarate cum sa nu gasesti pozele ti am aratat dovada clara ca ti am facut 4 poze tga gasesti motive mai ai putin si zici ca ti a mancat pisica pozele ti am zis pn nu dai pozele cum te vad pe servar cum te poftesc afara !

Se mai intampla sa nu gaseasca pozele,nu te mai umfla atata'n pene,zilele trecute am vorbit cu BaCk sa ne uitam la un demo,si nu il mai gasea,nu i se mai salva din cauza cs-ului pe care il avea.Pur si simplu mai sunt erori,nu totul functioneaza perfect,ca la carte!

Mie de exemplu,imi scade-creste memoria din partitia C dupa ce am reinstalat windows-ul si nu stiu de ce,am dat sa scanez si am gasit doar un virus pe care l-am sters si vad ca tot la fel face.Deci pur si simplu se mai intampla sa fie erori,nimic mai mult,data viitoare ai mai multa rabdare si nu te mai grabi sa dai ban.

0 0

Back to top
EMT

[Mentally Stable]

(since 18-12-2011 22:07)

Votes: 2

Post Posted: 01-11-2011, 23:26:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pustiule...am explicat clar ca nu gasesc pozele ,daca esti frustrat e problema ta...eu oricum nu mai joc pe server ! La emisiunile de care vorbesti te uiti tu ca la altceva probabil nu iti dau voie parintii iar daca nu ai fost pe la scoala iti spun eu ca se scrie "IARTA-MA" . Eu am cerut ajutorul celor care sunt mai capabili si care merita admin-ul. Iar pentru linistea ta eu nu stau sa imi bat capul sa trisez la un joc ...am alte lucruri mai importante de facut cum ar fi meseria mea ....acronimul folsit in joc E.M.T. Multumesc celor care vor sa ma ajute !
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 01-11-2011, 23:34:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pirania , iti repet ce i-am spus acum cateva zile lui Back , nu ma face sa-mi schimb parerea despre tine.
Crede-ma , am patit eu la INCEPUTTTT cand nici nu era war4 , imi fac oamenii poze si "preda pozele" stateam si cautam de nebun poze , obisnuit cu .bmp sa-mi apara imagine cu poza si cand dau click s-o deschid , asta cautam , de fapt era un fisier , care eu nu-l puteam accesa ... pana nu a venit FTW sa ma ajute nu m-am descurcat.

Nu o zic cu rautate , nici nu am dreptul , doar suntem colegi , gandeste-te si ca poate chiar nu are habar , multi care au facut ca el , au fost codati , altii nu .

Ps. Da un search in tot pc dupa orice FILA/FISIER .tga , exact asa scrie .

Daca nu te descurci pm cu id-ul tau si te ajut eu , momentan sunt schimbul 2 zi de zi deci ma poti gasi mai greu.

Asa de final , adminii sunt aici sa ajute jucatorii , prin asta jucatorii devin "clienti" fideli , prin asta acesti "clienti fideli" fac un renume serverului ,think a little.

0 0

Back to top
SS.11

[Freakazoid]

(since 18-01-2016 17:09)

Votes: 27

Post Posted: 01-11-2011, 23:40:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma trebuie sa ai rabdare..eu le explic tot timpul ceror carora le fac poze ce si cum.
Iti dau pm cu id-ul meu de mess si le gasim.Sunt online si acum.

0 0

Back to top
pirania

[Mentally Stable]

(since 19-12-2012 20:41)

Votes: 6

Post Posted: 02-11-2011, 00:21:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joc de app 6 luni pe server si nu am ridicat nici o suspiciune acum primesc ban din senin! Sa fiu sincer nici nu stiu sa pun coduri si nici nu ma intereseaza, eu am o varsta mai inaintata decat a majoritatea celor de aici si ma jucam sa ma relaxez dupa serviciu , nu sa castig trisand. I-am cerut adminului care mi-a dat ban sa ma ajute sa gasesc pozele(care spune ca le-a facut) pentru ca NU MA PRICEP

Asta ai spus u plus ca ai multe poze 50 deci teoretic dk mai ai poze facute ar trb sa sti sa le dai nu ? U din alea 50 de poze nu ai predat nimic nu integ am crezut ca aici mergem pe dovezi nu scuze si presupuneri avioane eram jucator cand u erai activ ca admin nu ma grabesc da omu spune ca are 50 de poze da nu stie etc dk un owner il lasa sa joace acept decizia dar dupa parerea mea pn nu da pozele nu are ce cauta pe server ! si emt credema ca am si altele de facut nu stau sa ma uit dk am scris corect tot ps adytza ss dk asta e parerea voastra despre mine asta e nu pot fi placut de toata lumea . Stiti cand eu fac poze cuiva nu le fac doar pt mine le fac pt toti jucatorii ca sa verific si sa mentin o atmosfera corecta si placuta pe servar credeti ca mie imi place sa stau sa iau poze de nebun pe mes ...EMT eu nu mai am arhiva la mes dk o mai ai u pune te rog niste poze cu ss cu discutia noastra dk u zici ca eu nu ti am explicat

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 02-11-2011, 00:33:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pirania , asta era ideea , de fapt la asta ma refeream , te stiu de mult deci am o parere mai mult decat buna despre tine.
E o regula care spune asa , NU PREDAI POZELE , BAN.

INSA , daca omul nu le gaseste si coopereaza in a le gasi , de ce sa nu-l ajutam ? Daca ne duce cu zaharelu , atunci nu mai stam la discutii.

Atata timp cat e dornic in a gasi rezolvare si ajutor , why not ? Ce ai/avem de pierdut ?

Da , este interesanta chestia aia cu 50 poze dar nu stie cu ce se mananca - din cauza asta sunt curios , what`s the deal ?!

0 0

Back to top
pirania

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-11-2011, 00:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

i am explicat la om dk are valve sa se duca unde are instalat cs in folderu cstrike si acolo o sa gaseasca 4 poze[foldere] halflife tga numerotate pe care el nu le poate vedea am specificat chestia asta pt ca unii se uita sa vada poze direct si nici nu observa defapt tga ce naibi dispareau prin c sau cum zicea adytza imediat cum le faceam are 50 de poze cum au disparut doar ale mele cum a predat celalte 50 de poze el cica joaca putin seara dar are 50 de poze facute ss si vine si cu text dala de compasiune sa fim seriosi repet ceva nu se leaga aici si sunt asa intepat ca sa zic pt ca m am uitat pe el 2 runde si nu i am facut degeaba pozele alea il banuiam grav de wall inca nu am actualizat lista de codati maine o sa am timp sa vedeti catva jucatori vechi care i am prins zic eu cu wal pt ca nu au predat pozele unu dintre ei e si in top pe war3 ce naibi nu se merge pe incredere ....as vrea sa se faca un sondaj de opinie printre jucatorii fideli ai serv cum actionez cand cineva are o problema pe server si imi anunta pe chat un codat azi mi am dat kil in mijlocu rundei de 3 ori pe awp_india sa il prind pe unu cu aim nu imi comvine cand eu imi dau interesu si macar nu sunt respectat
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 02-11-2011, 06:17:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pirania wrote:
Joc de app 6 luni pe server si nu am ridicat nici o suspiciune acum primesc ban din senin! Sa fiu sincer nici nu stiu sa pun coduri si nici nu ma intereseaza, eu am o varsta mai inaintata decat a majoritatea celor de aici si ma jucam sa ma relaxez dupa serviciu , nu sa castig trisand. I-am cerut adminului care mi-a dat ban sa ma ajute sa gasesc pozele(care spune ca le-a facut) pentru ca NU MA PRICEP

Asta ai spus u plus ca ai multe poze 50 deci teoretic dk mai ai poze facute ar trb sa sti sa le dai nu ? U din alea 50 de poze nu ai predat nimic nu integ am crezut ca aici mergem pe dovezi nu scuze si presupuneri avioane eram jucator cand u erai activ ca admin nu ma grabesc da omu spune ca are 50 de poze da nu stie etc dk un owner il lasa sa joace acept decizia dar dupa parerea mea pn nu da pozele nu are ce cauta pe server ! si emt credema ca am si altele de facut nu stau sa ma uit dk am scris corect tot ps adytza ss dk asta e parerea voastra despre mine asta e nu pot fi placut de toata lumea . Stiti cand eu fac poze cuiva nu le fac doar pt mine le fac pt toti jucatorii ca sa verific si sa mentin o atmosfera corecta si placuta pe servar credeti ca mie imi place sa stau sa iau poze de nebun pe mes ...EMT eu nu mai am arhiva la mes dk o mai ai u pune te rog niste poze cu ss cu discutia noastra dk u zici ca eu nu ti am explicat

De ce te chinui sa faci poze daca nici macar nu-ti place? Demo tata. Te bagi frumos ispect (daca esti champ) si ii faci demo. Teoretic nici nu trebuie sa-l postezi, daca omul nu face reclamatie nu ai probleme, daca face reclamatie ai ip si demo. Cand mori, uite-te si pe ceilalti. Paseaza playerul si verifica-i pe toti, mai ales pe cei care pe primele locuri si nu-i cunosti. -

Cat despre explicatiile domnului EMT, mie mi s-a intamplat sa nu mi se faca poza, sa nu o am deloc. Poate sa fie o problema, poate nu. Dar eu tind sa-l cred pe el si nu cred ca trebuie sa banam un jucator doar pe presupuneri. Oricum daca ar mai juca pe server era lua in vizor. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
pirania

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-11-2011, 09:03:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai ca asta e tare deci sa inteleg ca pozele nu mai sunt valabile dk toti care le au fost facute poze ar bg motiv ca nu le gasesc - da akkan unde este nevoie fac demo unde cred ca niste simple poze imi permit sa termin mai repede procedez cum cred eu de cuvinta si esti pe langa subiect dk nu ai dedus ca din moment ce i am facut poze am champ intelegi ca daia sunt comenzile amx_4tga si ss si deja prea multe pareri neavizate a bagat o poveste lacrimogen ca e cetatean muncitor mai are putin si se jura pe rosu si unii sunt in stare sa il creada pe cuvant si sa ignore dovezile rog un owner sa decida dk emt poate juca pn nu da pozele!
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 02-11-2011, 09:45:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu poate , asta e regula .

Nu-l crede nimeni pana nu expune pozele , singura chestie (am incercat sa explic) a aratat ca vrea sa fie ajutat sa gaseasca pozele si stiu din proprie experienta cum e sa nu te descurci si nimeni sa nu te ajute , doar sa te acuze s.a

In caz ca vrea ajutor , il ajutam , in caz ca nu , ban-ul ramane (dupa regulament)

Si lasati textele ca Pirania a procedat cat se poate de corect .

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 02-11-2011, 10:14:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Si lasati textele ca Pirania a procedat cat se poate de corect .

Nu a zis nimeni ca nu a procedat corect,nu predai pozele=ban,in regula?Ceea ce m-a deranjat la el a fost ca se umfla in pene,nu are rabdare,el crede ca toti sunt ca noi,toti stiu fiecare pas al jocului asta,ei bine da-mi voie sa spun ca nu e asa,unii joaca jocul asta ca sa se relaxeze,altii de placere s.a.m.d.Daca omul in cauza a cerut ajutor pentru ca nu se pricepe,si domnul pirania e ingamfat si o tine tot pe-a lui,e normal ca omul acela sa nu se mai zbata aiurea cand vede astfel de oameni (nu o lua ca pe o jignire pirania) ,e corect?

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 02-11-2011, 10:40:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pirania wrote:
hai ca asta e tare deci sa inteleg ca pozele nu mai sunt valabile dk toti care le au fost facute poze ar bg motiv ca nu le gasesc - da akkan unde este nevoie fac demo unde cred ca niste simple poze imi permit sa termin mai repede procedez cum cred eu de cuvinta si esti pe langa subiect dk nu ai dedus ca din moment ce i am facut poze am champ intelegi ca daia sunt comenzile amx_4tga si ss si deja prea multe pareri neavizate a bagat o poveste lacrimogen ca e cetatean muncitor mai are putin si se jura pe rosu si unii sunt in stare sa il creada pe cuvant si sa ignore dovezile rog un owner sa decida dk emt poate juca pn nu da pozele!

Demo-ul il faci TU deci e al TAU. Ce este al tau nu poate schimba nimeni deci nu se mai pune problema de dovezi care exista sau nu. Nu am dedus chestia cu poze = champ pentru ca eu nu fac poze. Tu nu poti sa deduci ce va urma dupa o lovitura de pumn daca nu cunosti lupta (domeniul meu, doar un exemplu). Asa ca nu-mi spune tu mie ca nu sunt la subiect.

Si nu uita de unde ai inceput tu, de unde ai plecat. Si nu, nu este valabila chestia "daca spune ca nu le are priemste unban", dar in cazul lui eu i-as da unban, daca ar fi dupa mine. Si nu inteleg de ce spui "...baga o poveste lacrimogena", de unde stii tu ca este sau nu adevarat? Cine esti tu sa-l judeci pe el? Il cunosti macar?

Uite un paradox: desi asta e reclamatia ta, deci e treaba ta... te bagi in treaba aiurea. Get it?-

IMBALANCED
0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 02-11-2011, 10:50:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum a zis si adytza mai sus se mai intampla sa existe erori si sa nu se salveze pozele/demo-ul. Asa am patit eu acum vreo 3-4 zile cand faceam un demo dadeam ''stop'' si cand sa il caut in csstrike,mai gaseste-l de unde nu e....Se mai intampla asta cu eroarea,oricum faza cu 50 de poze nepredate e nasoala.Inseamna ca a luat ban pe 12 servere. O sa invete el odata si odata sa le predea daca il ajutam si ii explicam calm... -

Always better than you!

0 0

Back to top
EMT

[Mentally Stable]

(since 18-12-2011 22:07)

Votes: 2

Post Posted: 02-11-2011, 12:25:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda ...cred ca am uitat sa precizez....pozele sunt logo-uri sau alte imagini ale jocului . Ptecizez ca am mai jucat si pe war3 si nu m-a banat nimeni pana acum. Am inteles regulile serverului dar daca nu reusesc sa le gasesc cu ajutorul colegilor poate ar trebui sa va ganditi la o metoda prin care sa demonstrati vinovatia nu cel acuzat sa isi demonstreze nevinovatia!!!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 03 November 2011 05:16

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 23-08-2025, 06:54:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password