User
Pass
2FA

[Fun Stuff] Discutii Mr.
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 71, 72, 73  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message98202
RaulSorin95

[God | Mr2.freakz.ro]

Status: Offline
(since 07-01-2013 16:33)

Votes: 3

Post Posted: 01-11-2011, 17:33:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca sa sti si tu am citit regulamentul dar danezu mia spus sa fac cerere de marire peste o luna adica in 16.11.2011 dar nu pot sa astept atata pt ca de fiecare data cand intru eu ori nu este admin ori este zsaff care nu se poate ocupa singur d toti codatii

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
D@NEZU

[Account disabled]

(since 04-07-2012 11:25)

Votes: 80

Post Posted: 01-11-2011, 17:58:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RaulSorin95 wrote:
ca sa sti si tu am citit regulamentul dar danezu mia spus sa fac cerere de marire peste o luna adica in 16.11.2011 dar nu pot sa astept atata pt ca de fiecare data cand intru eu ori nu este admin ori este zsaff care nu se poate ocupa singur d toti codatii

Pai daca ai citit regulamentul de ce mai pui intrebari stupide?.Pe data de 08-10-2011 ai primit slot, peste fix 7 zile poti sa faci cerere up.iti zic de pe acuma de la mine ai un mare CONTRA!

0 0

Back to top
RaulSorin95

[God | Mr2.freakz.ro]

Post Posted: 01-11-2011, 18:45:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand am facut cererea de up au trecut 8 zile de cand am luat slot dar tu ai venit si ai zis ca e pre repede si sa revin tocmai peste o luna adica in 16.11.2011...

0 0

Back to top
Staropramen

[am si eu]

(since 10-02-2024 20:03)

Votes: 67

Post Posted: 01-11-2011, 19:07:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce mai conteaza!?!? Tu ramai pana indeplinesti conditiile la slot . Daca nu aveti de spus ceva important sau legat de server....deci::Gata cu offtopicul -
0 0

Back to top
RaulSorin95

[God | Mr2.freakz.ro]

Post Posted: 01-11-2011, 19:27:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ar trebui sa faceti o camera de chat pe forum unde daca avem ceva discutii sa scriema col nu sa tot creem 1000 de teme

am vazut chestia asta la un forum de cs si e foarte folositoare pt mentinerea ordinii pe forum...

0 0

Back to top
wh1sp3r

[Mr.FreakZ TEAM]

(since 13-02-2017 14:34)

Votes: 30

Post Posted: 01-11-2011, 20:45:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda dupa 2 saptamani de la obtinerea slotului faci cerere de UP. Pana atunci nu ! Te intereseaza pe tine ce iti zice danezu ? Daca un owner iti spun sa revii pe o data anu atunci o respecti dar cand zice un admin nu e o decizie relevanta !

Mai spun o singura data

ADMINI STAI MAI MULT TIMP PE SERVER !!!

Acum ca sunt playeri voi o frexcati la rece.

Spre exemplu azi la ora 21 erau 23 de playeri pe server si nici un admin ... daca mai prind serverul fara admin ma uit cat timp ati stat pana la ora respectiva pe server. Daca vre-o unul din voi nu are cel putin 5 ore primeste downgrade fara discutii. Valabil si pentru cei de la VIP ....

0 0

Back to top
Staropramen

[am si eu]

Post Posted: 02-11-2011, 14:46:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok Ok eu de ex vin de la sc la vreo 2,2:30 mananc mai am ceva teme poate de invatat pana termin e vreo 5-6 cat de bine (asta nu in fiecare zi) dar sa zic ca nu intru azi am downgrade? bine asa nu stiu ce cred ceilalti dar sincer sa fiu pe mine nu ma speri - crezi ca daka ai spus asta o sa intram toata ziua si daka nu avem timp.Daka iau downgrade nu imi iese nimik si nici tie nu iti iese nimik dar poate o sa ia si "x" si "y". Si cine mai admineaza serverul...cred ca ai intrat prea in forta cu orele petrecute pe server,doar de cateva zile este plin .....
0 0

Back to top
wh1sp3r

[Mr.FreakZ TEAM]

Post Posted: 02-11-2011, 15:46:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Staropramen wrote:
Ok Ok eu de ex vin de la sc la vreo 2,2:30 mananc mai am ceva teme poate de invatat pana termin e vreo 5-6 cat de bine (asta nu in fiecare zi) dar sa zic ca nu intru azi am downgrade? bine asa nu stiu ce cred ceilalti dar sincer sa fiu pe mine nu ma speri - crezi ca daka ai spus asta o sa intram toata ziua si daka nu avem timp.Daka iau downgrade nu imi iese nimik si nici tie nu iti iese nimik dar poate o sa ia si "x" si "y". Si cine mai admineaza serverul...cred ca ai intrat prea in forta cu orele petrecute pe server,doar de cateva zile este plin .....

Ok deci sa inteleg din ce ai spus tu aici ca nu esti in stare sa respecti cerere impuse. Nu admit ca un admin sa nu joace 2 - 3 zile pe server ! Si atunci cand e on pe server sta doar 20-30 de minute. Cu parere de rau cei enumerati mai jos v-or primi downgrade !

pNt.edy - Last Seen: Oct 27, 2011 at 12:00pm
vend3ta - Last Seen: Oct 31, 2011 at 3:00pm
WEASEL//mzq - Last Seen: Oct 31, 2011 at 12:00pm

Staropramen wrote:
o sa ia si "x" si "y". Si cine mai admineaza serverul

Si daca x si y au admin si nu intra cine admineaza ? Nu e tot una ca si cum nu ar mai fi in staff-ul serverului ?

Staropramen wrote:
doar de cateva zile este plin .....

Plin nu este ! Dar acum cand avem playeri de ce sa ii pierdem si pe astia ?

Staropramen wrote:
dar sincer sa fiu pe mine nu ma speri -

Pe tine nu te sperii pentru ca nu iti pasa aia e ! Nu iti pasa ca platesc ca prostu hostul serverului + 2 e saptamanal pentru dropuri ca sa aveti voi unde sa va jucati ! Pentru ce ?

0 0

Back to top
Staropramen

[am si eu]

Post Posted: 02-11-2011, 16:19:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt instare sa respect cererile si o sa le respect...
Ziua inca nu s-a terminat poate nu trebuia sa le dai downgrade...nu au avut timp sa intre iar uni lucreaza...nu mi se pare corect sa le strici munca din ultimele luni.Dar pe undeva zici si tu adevarul poate iti stricam si noi munca ...si tu (+restul ownerilor) te zbati pt acest server si noi nu ne implicam destul si nu ne dam interesul.O sa vad cum evolueaza lucrurile in urmatoarele zile si poate o sa plec.. - Dar si daka o sa plec sper sa nu aud (nu din partea voastra owneri) "S-a plans de niste reguli! Se astepta sa ii plangem de mila?! Bine a facut ca s-a dus.. "

Sper din ce am spus mai sus sa nu se traga concluzi ca vreau sa imi scoateti adminul akum..asta o sa se intample,dar nu azi .. -

Have a Nice day...

0 0

Back to top
NUBBY

[Dark Demon]

(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 02-11-2011, 17:53:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Staropramen wrote:
Ziua inca nu s-a terminat poate nu trebuia sa le dai downgrade...nu au avut timp sa intre iar uni lucreaza...nu mi se pare corect sa le strici munca din ultimele luni.Dar pe undeva zici si tu adevarul poate iti stricam si noi munca ...si tu (+restul ownerilor) te zbati pt acest server si noi nu ne implicam destul si nu ne dam interesul.O sa vad cum evolueaza lucrurile in urmatoarele zile si poate o sa plec.. - Dar si daka o sa plec sper sa nu aud (nu din partea voastra owneri) "S-a plans de niste reguli! Se astepta sa ii plangem de mila?! Bine a facut ca s-a dus.. "

Sper din ce am spus mai sus sa nu se traga concluzi ca vreau sa imi scoateti adminul akum..asta o sa se intample,dar nu azi .. -

Have a Nice day...

Scuzati-ma ca ma bag iar(sper ca de data asta D@NEZU sa nu imi mai sara la gat).Nu am nimic cu tine Staropramen si cu nici unul dintre voi sa va fie clar,dar este o chestie care pe mine nu ma incanta din ce ai zis tu si anume: uni lucreaza si da ai drepate chiar nu au timp de counter sau mai stiu eu ce dar aceia ce lucreaza ar trebui sa lase locu` altuia daca nu mai intra.
Si eu lucrez si mai ales in zilele astea am fost ingropat pana la gat in munca si de aia m-am si retras pentru ca nu mai am timp.Sa fiu sincer nu mia convenit ca m-am retras pentru ca sper deosebire de voi eu am platit adminul dar nu ii vedeam rostul neavand timp pentru el -

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wh1sp3r

[Mr.FreakZ TEAM]

Post Posted: 02-11-2011, 20:21:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NUBBY wrote:
Staropramen wrote:

Have a Nice day...

Scuzati-ma ca ma bag iar(sper ca de data asta D@NEZU sa nu imi mai sara la gat).Nu am nimic cu tine Staropramen si cu nici unul dintre voi sa va fie clar,dar este o chestie care pe mine nu ma incanta din ce ai zis tu si anume: uni lucreaza si da ai drepate chiar nu au timp de counter sau mai stiu eu ce dar aceia ce lucreaza ar trebui sa lase locu` altuia daca nu mai intra.
Si eu lucrez si mai ales in zilele astea am fost ingropat pana la gat in munca si de aia m-am si retras pentru ca nu mai am timp.Sa fiu sincer nu mia convenit ca m-am retras pentru ca sper deosebire de voi eu am platit adminul dar nu ii vedeam rostul neavand timp pentru el -

+1

0 0

Back to top
Drag0n_FTW

[Higher Place ]

(since 16-11-2019 21:40)

Votes: 375

Post Posted: 05-11-2011, 07:13:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Ii dau dreptate lui Raul de la 7 seara si pana la 9 jumate nici un admin in afara de mn si am prins vreo 4 codati, a intrat vend3ta pe la 9 fara cv in rest nimeni nimeni.

Si de cate ori ai vrea sa intru mai vine si randu tau sa intrii daca nu suntem noi... ce tot ne reprosezi atata ca nu am intrat poate uni n-au putut

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
D@NEZU

[Account disabled]

Post Posted: 05-11-2011, 08:37:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unstoppable_counter wrote:
Ii dau dreptate lui Raul de la 7 seara si pana la 9 jumate nici un admin in afara de mn si am prins vreo 4 codati, a intrat vend3ta pe la 9 fara cv in rest nimeni nimeni.

Ma ce aveti ma frate! sunteti cu capul ? pe bune!. unstoppable_counter unde sunt aia 4 codati care iai prins ?,vino cu dovada in p ca nu suntem copi de 12 ani ca tine. Auzi vorba! de la ora 19 pana la ora 21 nici un adamin nu a fost pe server decat io si-am prins si 4 codati ---, vai meriti un premiu sa mor io -

0 0

Back to top
RaulSorin95

[God | Mr2.freakz.ro]

Post Posted: 05-11-2011, 10:04:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

degeaba razi danezule dar asa a fsot pe unstapble lam vazut si chiar a prins niste codati ... nu stiu cati dar intradevar sia facut treaba ... iar pe vend3ta lam vazut pe server 1 ora sau mai putin si si el cred ca a prins un codat in rest cand nu a fost nici unul dintre admini era plin de codati.... am vrut sa te chem pe tn dar nu team vazut nici pe mess si nu ama vut cum sa dau de altcineva

0 0

Back to top
D@NEZU

[Account disabled]

Post Posted: 05-11-2011, 10:34:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RaulSorin95 wrote:
degeaba razi danezule dar asa a fsot pe unstapble lam vazut si chiar a prins niste codati ... nu stiu cati dar intradevar sia facut treaba ... iar pe vend3ta lam vazut pe server 1 ora sau mai putin si si el cred ca a prins un codat in rest cand nu a fost nici unul dintre admini era plin de codati.... am vrut sa te chem pe tn dar nu team vazut nici pe mess si nu ama vut cum sa dau de altcineva

E uite ca acum plang sa mor daca te mint -------- ai vazut ? deci pot sa si plang! alceva mai interesant nu gasiti si voi sa spuneti?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 71, 72, 73  Next    

The time now is 24-02-2025, 06:37:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x