User
Pass
2FA

realitatea ;)

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message717
kIraa

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-11-2011 17:37)

Votes: 5

Post Posted: 05-11-2011, 13:15:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ala era aim eu imi bag **** in serveru vostru! Pun pariu ca multi care au comentat acolo nici macar nu s-au uitat la demo, au zis si ei asa dupa ceilalti, (hai sa fie aim:-j ce conteaza daca mai ia ban unul ). Ca asa a ajuns serverul asta fiecare ratat care face rost de admin e tot plin de el(cu cateva exceptii care chiar sunt baieti de treaba). Daca ar fi cineva care sa aduca dovezi cu tot ce se intampla pe sv in lipsa adminilor cu grad mai mare s-ar lasa sigur ar fi prapapd in randul asa zisilor admini;)
Numai bine... si sa nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu cei corecti intradevar.

Staff message (*0ranGe ! extrem):

+2 warnuri, limbaj, continui, iei ban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Baka-

[- BorN 'a KiLLer. ;o]

(since 05-03-2014 12:06)

Votes: 15

Post Posted: 05-11-2011, 13:23:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai baiatule, vezi cum vorbesti ca aici esti pe un forum adecvat nu esti cu prietenasii tai pe messenger . Si cat despre contul tau . Ma bucur ca e blocat - salut . Sper sa fii cel mai bun pe alte servere -

0 0

Back to top
kIraa

[Mentally Stable]

(since 17-11-2011 17:37)

Votes: 5

Post Posted: 05-11-2011, 13:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te distrezi nu?- ...de ce te bucuri tu asa ca am eu contul blocat ca nu inteleg? cu ce te incalzeste? Thinking
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AdItZzA'', 05 November 2011 12:04

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 16-12-2024, 19:01:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x