User
Pass
2FA

LIDER NG ROG UN ADMIN SA SE UITE CAT MAI REPEDE

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message626
Ciuff
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-12-2011 19:25)

Votes: 2

Post Posted: 05-11-2011, 14:56:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: JuveTTe
Nick-ul persoanei reclamate: kisso
Poze: 1 . http://imageshack.us/photo/my-images/535/samp022vr.png/
2 . http://imageshack.us/photo/my-images/535/samp022vr.png/
3 . http://imageshack.us/photo/my-images/11/samp024ps.png/
4 . http://imageshack.us/photo/my-images/232/samp025he.png/
Descriere incident:1. In prima poza a dat clear unei persoane cu w 10.
2. A doua poza ma demis.
3. Motivul fiind comentez la lider" Dar iam cerut o explicatie dc Ia dat clear acelei persoane
4. Ma injura si imi face spam .
A recrutat niste "noobi" (noob inseamna incepator) care nu stiu nici macar sa dea wanted . Nu stiu cand sa atace. Il intrebau tot pe kisso dak sa traga sau sa stea . Kisso ma ameninta cu demisia dak mai ma bag cand vorbesc ei

Dak e ceva poat sa intervina chiar toti care erau on .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kissulescu

[Creep]

(since 09-03-2012 16:20)

Votes: 10

Post Posted: 05-11-2011, 15:20:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu cum mai ai puterea sa ma reclami dupa ce te-ai milogit la mine sa te bag inapoi in ng ca nu te primeau in alte factiuni.
Sa incep cu inceputul, cineva suna la 911 si spune ca spani a facut db, a aparut si pe chat ca spani a omorat pe cineva, il intreb daca l-a calcat si imi spune ca da, ii dau wanted 10 si imi spune ca n-am suficiente dovezi, imi dau seama de greseala facut si cad la acord cu el sa-i dau clear sau bail. Alege bail si ne fixam punct de intalnire PD ajung acolo se uraca in masina ii dau cuff coboram joc, cand deodata apare flag si Juvvete care trag ca disperatii in masina ( martor spani) Ne spun sa termine ei continua si bubuie masina dupa ce i-am dat uncuff lui spani ma duc si ii dau clear si astia 2 sar pe mine "incompetentule de ce i-ai dat clear" Voi vorbiti ca eu n-am bani de-o corba , care sariti ca disperatii cand va spun sa-l lasati sa-i dau bail?
Dupa care ma intreaba Juvette: " Vreau si eu explicatie de ce i-ai dat clear" - eu nu trebe sa-ti dau tie nici o explicatie ca nu esti liderul meu si nici rank superior, eventual pot sa-ti spun! da tu si flang rpd rpd "post post"
Si de cand te-am bagat mai frecat la cap sa-ti dau ranku si toate alea inpoi si orice as face tu imi ceri explicatii.
Eram la event curse pe aero Sf m-o rugat cisty sa-i pun un rb, effect ma intreba ce fac si juvette "se joaca cu rb"
Uite de asta ai iesit ca te crezi superior si nu imi plac oamenii ca tine, si imi pare rau ca ti-am dat o a doua sansa.
Cat despre membrii mei logic ca sunt incepatori , ce vrei sa vina playeri cu lvl mare in NG? nu vin incepatorii, Cum vrei sa invete daca nu asa? Ce tu cand ai intrat prima data in Ng stiai cum se face?

0 0

Back to top
Ciuff
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-11-2011, 15:57:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te rog frumos eu nu am tras in Spani , a tras decat Flang .Nu mam milogit deloc la tine, tu esti decat un prapadit . Eu team intrebat dc iai dat clear dar puteai sa explici cu frumosul nu sa incepi sa injuri . Tiam cerut doar o data rank si miai dat fwarn . Cand ai pus rb am spus asa deoarece trebuia sa ne zici si noua. Dar cand te jucai cu Rb cand blocai zona get sau D?

0 0

Back to top
kissulescu

[Creep]

(since 09-03-2012 16:20)

Votes: 10

Post Posted: 05-11-2011, 17:07:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba tu esti insuportabil , imi comentezi, NU TE VREAU IN ECHIPA! na ca am spus-o nu vreau safaci parte din factiunea la care momentat sunt lider ! A doua oara nu te-am bagat decat pt ca m-ai rugat ca un milog de aia si am crezut ca o sa te schimbi, mi-ai dat cu firma in cap dupa ce te-am bagat cu textu ala " eu nu;s deacord sa am rank 2 vreau rank5".
0 0

Back to top
Ciuff
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-11-2011, 19:55:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am spus eu asa ceva? te rog frumos aratami poza . NU MAM MILOGIT . Oricum nu am intrat pentru tine sau catalin sau joculetz sau cine mai e pe acolo. Am intrat pentru mine . Intelegi? Dar stai calm ca nu o sa mai ai "echipa" multa vreme. Ce tu bagi pe cine vrei si scoti la fel?

0 0

Back to top
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 05-11-2011, 20:51:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a luat fpk

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 05 November 2011 18:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-08-2025, 06:28:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password