User
Pass
2FA

Cerere scoatere bL .

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message711
kissulescu

[Creep]

Status: Offline
(since 09-03-2012 16:20)

Votes: 10

Post Posted: 05-11-2011, 21:16:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Consider ca am fost sanctionat pe nedrept si ca adminul care a luat decizia a luat-o prea repede.
Am luat /fpk pentru ca i-am dat clear unui player la care i-am gresit wantedul si pentru ca l-am dat afara pe JuveTTe din NG.
Eu cand am intrat Ng mi s-a spus " Poti sa dai afara pe cine vrei iti faci echipa ta !". Cand a vazut juv ca sunt lider a inceput sa spuna " da ma bagi co nu?" si i-am zis ca nu' obligat si nici nu-l bag. In seara aia nu stiu ce a comentat un PD la NG sa venim la wanted si JuveTTe a inceput sa injure pe /d , i-am siz "CALM" si a zis ->> http://postimage.org/image/pj48p9cyf/
A doua zi m-a rugat sa-l bag inapoi ca atunci era nervos, l-am iertat si am dat dinnou teste cu el. Imediat ce a intrat am zis ca totusi sa fiu FP si sa-i dau rank 2 ( avea rank 5 cand a primit uninvite) la care mi-a zis " Nu-mi convine vreau rank 5" ( martor moonlight ) i-am dat fwarn desi pentru cerere de rank uninvite direct merita.
M-am asteptat sa se schimbe si sa isi rescpete mai mult colegii ( joculez, catallin1) acestia fiind la prima factiune si nesstiind multe comenzi. A continuat si sa imi ceara diverse explicatii de ce fac aia, de ce fac aia.N-am voie sa ajut pe cineva la un event cu un Rb ca sare asta in cap " CE FACIII BAAAAA". Am considerat ca nu merita nici macar a 2-a sansa si a primit uninvite ( FARA BLACKLIST )
Spuneti-mi si mie cum mi-am batut eu joc de membrii, de am luat fpk. Ca am dat afara un "smeker" care nu vrea sa aiba colegi incepatori si sa se dea mai "boss" decat vrea sa para". Trist
La acesta reclamatie doresc daca se poate sa raspunda CBR/Striker!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TzaTki

[Creep]

(since 22-05-2014 18:26)

Votes: 27

Post Posted: 05-11-2011, 22:40:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

man tiai batut joc de factiune si asa se procedeaza asta e viata si dreapta si nedreapta.

Din propria experienta tu cam injuri pe /d si nu sti sati faci treaba dai wanted aiurea si toate chestiile

0 0

Back to top
kissulescu

[Creep]

(since 09-03-2012 16:20)

Votes: 10

Post Posted: 05-11-2011, 22:54:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ce vrei ma Tu cine esti Tu n-ai ce vb, Tu nu ai o franghie in casa? FOLOseste-o!

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-11-2011, 23:14:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Primesti lideru inapoi si ti se scoate blacklist si bine i-ai facut la juvvete, am observat si eu ca te ataca sa ieie liderul.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 06 November 2011 07:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 11:28:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x