User
Pass
2FA

Discutii Liga I
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 67, 68, 69  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Football
Author Message106262
Levier
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 06-11-2011, 23:01:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Waynee wrote:
Back nu mai fi penibil ca i se poate intampla oricui. Si Inter a luat bataie de la o noua promovata. Sunt momente si mai nasoale pentru o echipa. na, acum Bilbao conduce Barca si ar fi ceva drag la inima mea daca ar lua bataie. Cat despre telenovela asta cu Steaua, intr-adevar iti spun eu Levier, nu stim cum e in Champions League si daca vom ajunge acolo tot un rahat vom face ca orice alta echipa romaneasca de fapt. Chiar ruptii aia de comentatori de pe PROTV care sunt stelisti 100 % tot zic ca domne Steaua s-a calificat la rand pentru a 7 8 a oara intr-o cupa europeana si din 30 si ceva de meciuri a castigat vreo 4 5. Hai serios ?! pe bune ? decat sa fim ciuca batailor in cupele europene mai bine stau naibii acasa si ma amuz de altii desi altii (astia care sunt in cupele europene) rad de Dinamo ca nu s-au calificat dar ei nu vad ca isi iau cate 3, 4, 5 goluri in UEFA si Champions League. O dati toti aiurea, si ca sa citez din Mircea Badea: "In Romania nu se joaca fotbal, se joaca altceva dar nu fotbal.
PS Levier: Chiar, ce suporter esti tu daca nu te intereseaza Steaua in Liga I, ca daca nu ma insel, dupa pozitia ocupata te duci sau nu intr-o cupa europeana.

Mai sunt meciuri de jucat, daca avem bulan (traiasca faimosul Claudiu Raducanu) prindem ceva. Daca nu, ramanem ca niste cretini acasa.

@Yapiz: Da ba, cum sa compar o nou promovata cu o echipa care are cea mai buna performanta in Liga I locul 9 si asta acum aproape 10 ani.

Repet, si daca luam bataie de la Chiajna, nu ma mira, s-a intamplat de extrem de multe ori sa luam bataie si de la ultima clasata si in acelasi sezon sa dam niste batai rasunatoare. Steaua nu a jucat niciodata constant, asta-i problema ei.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 07-11-2011, 02:02:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
Yapiz wrote:
Levier wrote:
Nu ma mira, de cand aveam eu 10 ani Steaua obisnuieste sa ia bataie de la lanternele rosii ale campionatului.

Yapiz, nu glumeam, chiar vreau sa stiu cum e-n Grupele ligii. Vorbeam de Steaua in Liga campionilor, nu in Liga I. Ca-n liga I nu ma mai pasioneaza de cand a plecat Protasov.

@liq: Hai sa traiesc din amintiri - asa-mi pare rau ca nu te-am lasat banat acu' 4 ani si te-am invatat sa-ti faci alt cont ca n-aveam regula impotriva dublu contului... Cat despre cum dau eu warnuri, oh pisi, ma ud tot, mi se face parul maciuca si imi bate inima pulsand, zici ca-s fan otelul cand au dat gol cu Basel. Hai, daca mai ai vreun comentariu, tipa-ntr-un borcan si pune-i capac.

Aha..iti aduci aminte ca esti stelist doar cand mai face si steaua o surpriza neasteptata in europa :\.Dosent Matter

Neah, daca chiar erai asa mare stelist iti dadeai seama ca steaua acum e la pamant ..voi inca va mandriti cu o cupa castigata acum 25 de ani.

Oricum ma opresc aici , iti da orgoliul 1-0 si nu vrei sa recunosti ca steaua acum nu e o echipa de fotbal.

Vezi sa nu-ti dea tie alfabetul 1-0 ca vad ca n-ai citit ce-am scris. N-am zis ca Steaua acum e baws de baws, ia titlul sigur. Am zis doar ca voi... dinamovistii si otelistii (si liq, ramane valabila faza cu borcanu') n-ar trebui sa va dati cu parerea (...si ce parere) despre Steaua in Champions League ca echipele voastre sunt mai praf ca Steaua in international. Daca zici ca nu-i asa, te uiti singur la palmarese. Ca sa nu ziceti ca traiesc din amintiri, priviti doar la ultimii 3 ani. Tot n-aveti ce comparatie sa faceti.

Surprizele (mersi ca ai editat, era cat pe ce sa recunosti ca spre deosebire de altii Steaua mai si castiga) sunt neasteptate din partea ta.

@Back: Cam cum facurati voi 2-2 cu Astra in Campionatul trecut, asa.

-))))))))))))) ma prapadesc de ras cand citesc ce scrii, ai ajuns rau de tot.

ON: Ce face azi vaslui si rapid?

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 07-11-2011, 03:18:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rapidu probabil o sa bata Muresul pentru ca suntem intr-o situatie jenanta , de cand nu se mai stie cine si cum conduce echipa asta de la mine din orash -

Iar Vasluiul o sa aiba meci greu la Medias ... pentru ca aici la Medias e unul din cele mai grele stadioane, foarte greu castiga cineva aici !

0 0

Back to top
Yapiz

[Caineeee]

(since 14-02-2024 16:50)

Votes: 266

Post Posted: 07-11-2011, 09:29:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
Rapidu probabil o sa bata Muresul pentru ca suntem intr-o situatie jenanta , de cand nu se mai stie cine si cum conduce echipa asta de la mine din orash -

Iar Vasluiul o sa aiba meci greu la Medias ... pentru ca aici la Medias e unul din cele mai grele stadioane, foarte greu castiga cineva aici !

+ 1 La vaslui, medias e greu de batut acasa..a dovedit asta si in preliminariile pentru uefa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 07-11-2011, 12:12:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, dar nu mai joaca chiar acelasi fotbal ca atunci. Oricum meciul o sa fie destul de greu, probabil un X la pauza si 2 final, ceva gen 1-0 pt vaslui. Iar rapid, dupa parcursul din europa league, tare mi-e sa nu faca o surpriza.

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 07-11-2011, 18:02:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fara sa atac pe cineva sau careva echipa

Nu credeti ca se exagereaza un pic faza cu Galamaz ?? Dao naibii ... si eu am luat pumn in cap si picior si nu sunt marcat pe viata ...

I s-a schimbat viata de la un pumn luat de la spate ... -
Code:
http://www.youtube.com/watch?v=ZNhgEOh99go

Am editat ca face reclama la ceva site -

Nu sunt rautacios si va rog nu ma atacati numai va intreb , nu vi se pare deplasat ??
Nu cred ca nu este unul pe forumu asta care sa nu fii luat sau participat la o bataie in viata lui ... eu cred ca prea tare exagereaza , e doar un pumn for f*** sake -

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 07-11-2011, 21:01:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L-a primit pumnul cu un "box metalic" deci e destul de dureros. Totusi cam exagereaza -

0 0

Back to top
Drag0n_FTW

[Higher Place ]

(since 16-11-2019 21:40)

Votes: 375

Post Posted: 07-11-2011, 21:20:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda un pic pic exagereaza si el... toata viata cu casca e rau inseamna...

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 07-11-2011, 21:25:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drag0n_FTW wrote:
mda un pic pic exagereaza si el... toata viata cu casca e rau inseamna...

E vrajeala asta cu ''toata viata''....dupa un an,doi o sa-l vedeti fara ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Acum se exagereaza pentru a arata ce ''sufera'' steaua fara el si sa accentueze vina firmei de paza -

Always better than you!

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 07-11-2011, 21:41:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa fim realisti ... cand eram in liceu am fost la o bataie in discoteca , am luat cateva bucati - si dupa o saptamana tot am fost in discoteca aia ...

M-am batut cu niste tigani in tren ... si acolo am luat una periculoasa ...

Dar nu am fost marcat pe viata ... ma doare in cot ... atunci m-a durut un pic in discoteca ... dar nu m-a marcat , se intampla daca te iei de cine nu trebuie - ...
Nici o femeie nu ar plange atata de la pumnu ala ... sa fim realisti din fuga nici macar nu l-a luat cum trebuie - ... cat de tare putea sa il loveasca - ?

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

Post Posted: 07-11-2011, 21:49:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
Hai sa fim realisti ... cand eram in liceu am fost la o bataie in discoteca , am luat cateva bucati - si dupa o saptamana tot am fost in discoteca aia ...

M-am batut cu niste tigani in tren ... si acolo am luat una periculoasa ...

Dar nu am fost marcat pe viata ... ma doare in cot ... atunci m-a durut un pic in discoteca ... dar nu m-a marcat , se intampla daca te iei de cine nu trebuie - ...
Nici o femeie nu ar plange atata de la pumnu ala ... sa fim realisti din fuga nici macar nu l-a luat cum trebuie - ... cat de tare putea sa il loveasca - ?

Asa e....zici ca-i femeie...sunt oameni care au luat si pumnaluri si bate in fata si nu s-au vaitat ca asta -

Always better than you!

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 07-11-2011, 21:56:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiti ce a simtit si ce simte. - Deci nu mai faceti comparatii aiurea. E fotbalist, nu luptator de lupte de strada. Se vaita cat doreste, este dreptul lui.
0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

Post Posted: 07-11-2011, 22:29:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Nu stiti ce a simtit si ce simte. - Deci nu mai faceti comparatii aiurea. E fotbalist, nu luptator de lupte de strada. Se vaita cat doreste, este dreptul lui.

Nu a spus nimeni ca nu are dreptul....dar nu are niciun rost atat scandal....doreste sa se accentueze vina firmei de paza(si are tot dreptul),dar nu asa,sunt si alte modalitati.Dupa incident s-a dezbatut acest subiect 1 saptamana pe toate posturile de sport din Romania....nu mai aratau o stire noua/interesanta ca aparea ''galamaz sufera dupa pumnul primit'' -

Always better than you!

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 07-11-2011, 22:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu el a dorit sa fie "actorul". Ci idiotii aia de la canalele noastre de toata jena care promoveaza prostitutia, incultura si alte d;astea. E logic ca pentru ei e rost de bani legat de asta. Ca si ce s-a intamplat cu Huidu. "Ie sacali". E chiar asa greu de inteles?
0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

Post Posted: 07-11-2011, 22:50:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Nu el a dorit sa fie "actorul". Ci idiotii aia de la canalele noastre de toata jena care promoveaza prostitutia, incultura si alte d;astea. E logic ca pentru ei e rost de bani legat de asta. Ca si ce s-a intamplat cu Huidu. "Ie sacali". E chiar asa greu de inteles?

Eu am inteles si mi-am dat seama de mult de televiziunile noastre....dar si galamaz impreuna cu gigi becali si restul care comenteaza aiurea au ajutat la acest ''scandal''

Always better than you!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Dire, 03 November 2013 12:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Football  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 67, 68, 69  Next    

The time now is 23-02-2025, 23:34:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x