User
Pass
2FA

ADMINI PULI BAGAMIASI **** IN SERVERU VOSTRU

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message689
Andrey^K3nzoR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-11-2011 19:50)

Votes: 5

Post Posted: 07-11-2011, 23:14:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce admini retarzi ca de ex u bad bro? astya e cel mai praf eu am jucan cu nickul *by*styl si mia dat ban aiurea nici nu lam injurat cu toate ca mertitam dp ce am banat tot sv .... dar ma pish pe servarul vostru ca e praf sunt 6 playeri si aia zilnic....akm mai sunt 5 ca nu mai intru ca va *** in gura de retarzi uite cn va goneste playeri......si redirectele lea nu merg de loc am vrut sa ajut sv si leam tinu 2 zile la rand si fix **** nici nu a redirectionat 1 player.... dar ce drak ca voi dabia ati facut un sv....ce prosti . (PUNCT)

P.S. aveti mult de lucrat la sv ca sa il faceti unu bun nu cum e akm praf...smilei asta e un copil, imatur...cred ca are 12 anisori. bft!

Staff message (Levier):

+3 warnuri. Calmeaza-te.

Respecta si Vei fi Respectat !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shut^Down

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-05-2012 13:33)

Votes: 3

Post Posted: 07-11-2011, 23:39:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine vorbea te bate 235 si zici de alti habar nu ai sa adminezi, te bate adminu rau. Se vede k nu prea intri pe sv de la un timp e foarte populat si sa fiu sincer nici io nu prea am intrat k am probleme cu scoala. Dar tu esti prea noob k sa ai admin aici mai bine k ai plecat. Cineva sa dea reoprt nu are rost sa te certi cu nebuni.

LJR: 254.6 Cjr: 265
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 23:06:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password