User
Pass
2FA

Reclamatie Freakz*CMB

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message557
alexyancu21

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-06-2012 19:59)

Votes: 2

Post Posted: 18-11-2011, 18:25:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick Bullseye
Nick admin Freakz*cmb

Am luat azi ban pe serverul cz.freakz.ro...si pe buna dreptate,nu vreau sa imi fie scos sau altceva...
Doar ca imi pare rau ca dupa atata timp petrecut in special pe serveru vostru am ajuns sa dau de niste admini incapabili .
Unul dintre admini este Freakz*CmB care astazi juca cu numele de "sevraj" si avea aim si wall, sau cu altceva,un cfg poate ,dar care clar il ajuta... cu numele de "sevraj", iar eu l-am injurat ...ceea ce a dus la ban.
Al doilea admin este G@BonZ ,cu care nu am avut nici un conflict..ci pur si simplu ..comportamentul lui pe server lasa de dorit...Injura playerii...isi bate joc de ei,si dak nu ii convine ceva imediat apeleaza la statutul lui de admin si da ban sau gag sau mai rau.
A cam ajuns la fund serverul asta care odata era ff populat...si asta doar datorita unor copii frustrati care au ajuns admini.
CEau !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
small

[T1MoSENk0]

(since 25-09-2013 12:00)
Location: Sunt din valea prafului de pusca,unde se inblanzesc cai salbatici pentru cursele de ponei:))

Votes: 11

Post Posted: 19-11-2011, 11:49:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am fost si eu pe sv cand a lust ban bulls,ai lua ban pt 1000 min,si pe buna dreptate ca tot il injurai pe sevraj(cmb),si nush ce wall+aim ai vaz tu ca eu nu am vaz nimic in neregula la el,mai intai invata sa faci deosebirea dintre skill si cod si apoi vb de alti!

Si de gabo nu cred ca e asa cum zici tu,eu de cand jok pe sv nu lam vaz sa dea o singura data ban/gag fara un motiv anume,sau sa profite de statutul sau de adm.

HF!

Play to be the best!
0 0

Back to top
CmB<3Dee

[Creep]

(since 19-10-2020 11:46)

Votes: 12

cmb892 
Post Posted: 19-11-2011, 12:03:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

salut Bullseye,ti-am dat ban pe 1000de minute din cauza limbajului...si nu joc cu cfg sau wall sau aim ce ai precizat tu in reclamatia facuta!Default ca sa stii!!!!!
0 0

Back to top
fRefresh

[*OWNER^cZ.FreaKz.Ro*]

(since 20-08-2019 22:22)

Votes: 12

Post Posted: 19-11-2011, 13:07:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai facetzi reclamatii de genu pt ca nu reprezinta nimik. daca consideri ca un admin joaca codat sau cu cfg. Sunteti rugati faceti demo. postatil. Pe dovezi nu pe vorbe. Cu vorbe nu rezolvam nimik.

TC!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by fRefresh, 19 November 2011 11:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-03-2025, 01:34:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password