User
Pass
2FA

[rezolvat]Cerere Unban Meiu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message355
Meiu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-11-2011 19:12)

Votes: 2

Post Posted: 20-11-2011, 11:46:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul : Meiu
Data + ora: 11:33
Harta: de_dust2
Admini online: Twiter
Adminul: Twiter
Motivu: Ca joc cu rezolutia cea mai mica pe software
Dovada: http://imageshack.us/photo/my-images/9/31402241.png/
Ip-ul: STEAM_0:0:4516865 / 79.117.101.83
Altele: Mai oameni buni, ganditiva ca calculatorul meu este luat din 2002, cei drept recunosc ca atunci cand l-am luat mergea mai bine cs-ul pe el, dar odata cu trecerea timpului s-a stricat din ce in ce m-ai mult, placa mea video este o chinezerie, Foxconn (http://en.wikipedia.org/wiki/Foxconn) , credeti-ma ca am incercat tot, daca bag D3D ajung de la 60 fps la 20-30 fps, daca bag OpenGL nu-mi depaseste 6 fps.
Voi chiar credeti ca mie imi place sa vad textura in patratele? sau atunci cand fac mixuri si da unu smoke chiar credeti ca mie imi place sa mi se intepe si sa nu vad nimic prin fum? Si pe langa asta o data la cateva minute jocul se vede urat de tot timp de 2-3 secunde. Intelegeti-ma si pe mine chiar nu am posibilitati sa imi cumpar alt calculator... Sunt la liceul de Electronica si Electrotehnica si imi repar singur calculatorul cand se strica.
Pot spune ca practica o fac pe el, credeti-ma ca chiar nu ati vrea sa vedeti ce fel arata calculatorul meu, deci va rog analizati bine si dati-va cu parerea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 20-11-2011, 12:04:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iti dam voie sa joci si cu cheaturi .. pentru ca ai pc slab.
nimic de comentat. - tu poti sa joci doar pe software.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Meiu

[Mentally Stable]

(since 22-11-2011 19:12)

Votes: 2

Post Posted: 20-11-2011, 12:30:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa-ti zic cv, eu cand intru in cs inchid toate procesele de la administrator ca sa imi mearga bine, eu nu pot sa joc nici macar cu VoyPlay, cand ma cheama lumea in mixuri iau/dau comenzi doar cu Z si X pentru ca imi sacadeaza jocu' daca tin alte programe deschise cu cs-u. Daca as juca codat, 1.Mi-ar sacada jocul mai tare + de asta de ce sa risc sa iau ban pe steam, ca oricum bani sa imi iau altul nu am. Si toate adminele mele de pe toate sv-rele sunt puse pe steam.
App vrei sa-ti spun tot ce am instalat pe calculatorul asta?
1.Steamul- Incluzand doar CS
2.Google Chrome
3.Yahoo Messenger
4.KMP Player
5.Si azi noapte mi-am instalat win RAR sa pot pune pozele in arhiva.

De ce nu vrei sa intelegi ca doar asa pot juca.
Dar totusi spune-mi si mie daca tot ma acuzi de "cheaturi" ai vreo dovada care sa dovedeasca acest lucru, ca asa pot spune si eu ca tu ai wall, sau oricine altcineva.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 22-11-2011, 08:13:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa iti explic de ce sunt ironic si nu imi convine..ce ai scris mai sus.
pentru ca practic ne limitezi accesul normal noi avand posibilitatea sa facem poze atat in format tga cat si in format bmp si nu mi se pare normal sa ne limitam sa iti facem poze doar in format bmp..pentru ca tu joci pe software.
si sincer ma indoiesc ca iti merge mai bine pe software decat pe opengl.
apropo e twister,nu twiter

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 22 November 2011 07:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 06-07-2025, 06:49:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password