User
Pass
2FA

[Cerere acceptata] - Cerere Upp P!t!Cu
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2475
sOulRipp3r

[Owner ON <rKo>]

Status: Offline
(since 23-11-2013 23:00)

Votes: 12

Post Posted: 22-11-2011, 02:11:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

annya wrote:
Mai uitati-va si vedeti ca la Anunturi la Absente admini si la redirecte a anuntat ca va lipsi...putina indulgenta va rog,ca sunt putini admini care stau cu ochii pe codati cum sta piticu,majoritatea joaca la rank si n-au grija codatilor nici redirectelor.

Nu cred ca a spus nimeni, ca nu stie sa foloseasca helparul pe care il are sau ca nu posteaza redirecte.// Si da a postat ca va lipsi si k nu va avea activitate pe servar. Din cate stiu se posteaza acolo ca se se asigure ca nu primeste downgrade si k isi pastreaza functia pe care o are dar nu ca ii da dreptul sa posteze acum UP dupa inactivitate (parerea mea)

*Vreau sa vad ca este activ si primeste garantat UP fara nici o problema.

b^iker b^oy

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sintoxic

[Mentally Stable]

(since 28-06-2013 20:01)

Votes: 3

Post Posted: 22-11-2011, 08:05:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tiganu wrote:
@Schimba sursa la pc...daca ti se da restart .. sau curatalk de praf!
@2 la mana upgrade pe ce?ai activitate slaba..!desi esti atent cand esti pe sv, in ultima vreme ai lasat'o mai moale!fi mai activ frevino cu o cerere si o sa ai parte de pro si din partea mea!momentan contra!Sorry -

Nu se da restart. Sa iti explic, el se dechide singur, cand are chef, dar se si inchide singur, cand are chef. Am incercat cu prafu, mi s-a spus ca e de la cablu(curent), acum urmeaza sa imi iau o sursa noua... Deja ma satur sa intru pe calculator, stau 5 minute si imi iasa, si dup-aia trebuie sa ma chinui sa il aprind la loc, ca de 95% din cazuri, cand imi ajunge la partea in care se incarca windowsu se stinge:).

Multumesc mult pentru pro/contra tuturor, daca nu reusiti sa va hotarati, as fi mai mult decat incantat sa prestez serviciile de administrator pentru o perioada, de testare, las la latitudinea voastra cat.-

Cu stima, Flavius!-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-[Rq]-lufthansa

[Mentally Stable]

(since 04-11-2018 10:35)

Votes: 5

Post Posted: 22-11-2011, 20:59:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

idem annya

0 0

Back to top
annya

[愛し ]

(since 05-04-2020 21:11)

Votes: 27

Post Posted: 22-11-2011, 21:40:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cerere acceptata! -

P.S: Un pic mai activ pe server te rog ca am pus cuvantul meu pentru tine!
sOul e cu ochii pe tine -

What happens when he's your charming prince, but you're not his cinderella?

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by annya, 22 November 2011 19:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 28-02-2025, 18:11:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x