User
Pass
2FA

Reclamatie Admin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message507
Pulitrikk

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-01-2013 19:35)

Votes: 20

Post Posted: 28-11-2011, 20:40:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Trotinel
Nick-ul persoanei reclamate: Admin FuNKyZz
Descriere incident: 1.Uitati-va atent , intrati aici . http://forum.wow-freakz.com/Reclamatie-Trotinel-t118403.html
2.Nu am tras in el am tras in roata lui doar atat. Nu stunt bune pozele din punctul meu de vedere
3.Eu stiam ca reclamatia nu se face aici ci la faciune si in cel mai rau caz primesc un fwarn nici de cum out din fbi , asa fara nici o discutie.
4.Acest admin m`a dat repede afara din fbi fara sa imi spuna de ce si a inchis repede topicul , ei doi sunt prieteni , exotic cu funkyzz .
5.Topiciul facut la ora 3 si la ora 7 sa terminat tot , a luat singur decizia , nu a mai lasat alti admini sa zica nimi, nu a asteptat nimic , a inchis repede topicul si gata.
Faceti varog dreptate , si uitativa atent , din punctul meu de vedere nu este corect ce a facut.
FuNKyZz dak crezi ca sunt un player obisnuit si tu te crezi un mare admin , nu fa ce ai chef si ce iti comvine , mai lasa si alti admini sa decida .
FuNKyZz dak se poate terog nu mai da comentarii la acest post (bagi numai minciuni...)Ms ...
Astept comuri de la admini...-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-11-2011, 23:14:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatia trebuia facuta la factiunea ta, totusi ii dau dreptate, nu aveai ce sa tragi fara wanted... vorbeste cu liderul tau sa te bage inapoi....

@ Funky nu te mai grabi cu fpk trimitei sa faca reclamatii si la factiune...

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 29 November 2011 14:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 22-07-2025, 01:03:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password