User
Pass
2FA

Asta este

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1089
C3ach1

[Creep]

Status: Offline
(since 05-09-2014 23:46)

Votes: 14

Post Posted: 29-11-2011, 18:48:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

14.Comportamentul care strica buna desfasurare a jocului :
-blocarea coechipierilor in zonele ingustate ale hartilor
-aruncarea bombei in baza sau in locuri unde nu poate fi recuperata
-omorarea ostatecilor
-evitarea intentionata a inamicilor
-flash in baza sau cu scopul de a bloca rush-ul echipei
*se pedepseste cu ---> SLAY/ KICK/ BAN 30 MIN

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
smooch

[Mentally Stable]

(since 16-10-2012 16:37)

Votes: 2

Post Posted: 29-11-2011, 18:51:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

toate cele de mai sus sunt incalcate de atatea ori de ma dor degetele de la kick si slay
0 0

Back to top
NegruL

[Mentally Stable]

(since 14-07-2012 09:35)

Post Posted: 29-11-2011, 21:17:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la ce spui u acolo... e prea... mult... nu ai cum .
u te gandesti..ca demulte ori..faci neintentionat ... pt ca nu toti joaca la sunet..sa stie cum si unde sa dea flash..sau ..unii din greseala ..te blocheaza...poate luase flash..si face block ..nu poti face asa ceva..e mult prea mult.... dai la slay/kick si toate alea de vai de mine.. si in loc sa faci srv` populat .. u il duci in jos cu chestia asta...

playeru e free sa joace ..nu ? deci daca eu te vad la distanta.. cu awp..eu sa ies in fatza ta sa ma omori..nu ? in loc sa te ocolesc..sa ma duc sa ma bat cu unu care stiu eu cal dovedesc..si sa vin la tine...pe la spate.... intentionat te Ocolesc ca inamic..pt..ca nu`ti pot face fatza...nu ? u awp eu ..deagle...si u ai 300 m distanta...

mai ales ca u ridici adminu de pe srv. ..vai de plm ... adika ...un admin ..face ce vrea el... ceva de genu ..da kick/slay/ban cand cum vrea..Motiv ? flash/block ..care eu ca player nu pot dovedii..ca nu am dat..poate tie nu`ti place de mine..zik un exemplu ..

C3ach1 gandeste inainte sa scrii asa ceva..nu vreau sa fiu luat in nume de rau sau ceva..dar..te rog mai gandestete odata.. ca asta ar fii BATAIE DE JOC -

radem si glumim.. f***m si platim ...dar asta e prea mult..parerea mea -

0 0

Back to top
smooch

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-11-2011, 22:08:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu parca ai parasit comunitatea,oricum.....ceachi se refera la cazurile intentionate....cand imi dai tu flash intre ochi nu cred nu e motiv intemeiat sa iti ard un slay....si nu se da din prima...intai o avertizare apoi platesti consecintele,ceachi a aratat o regula pana la urma si nu iti fa tu griji pentru server sunt oameni mai capabili sa isi faca griji:)
0 0

Back to top
NegruL

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-11-2011, 22:31:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

...eu ma refeream..ca eu ca player..sunt 0 pe srv..si u ca admin..esti zeu ! ...nu mi se pare corect..parerea mea e zero si a ta...e corecta..Cam asa vine ce zice el acolo ...NU POTI NICIODATA DOVEDII CA A FOST INTENTIONAT SAU NU... PT CA NU TOATA LUMEA JOACA LA SUNET SA STIE CA ESTI U ACOLO..SAU TOATA LUMEA SA SE UITE LA RADAR ! ...sa vada ca esti u! poate omu aude sunet si nu vede pe radar..si iti arde un flash ..nestiind ca esti U! .. sunt multe cazuri...
daca tie nu`ti convine de mine pt ceva...kick/slay/ban ..dc ? poti baga o 10000 de motive flash/kick/ban ....SI nu`mi SPune ca nu sunt ADMINI care o sa faca asta..! ridica mult prea mult adminu !
asta vine cam asa... u ma injosesti..dar eu nam voie sa zik nimik ..ceva de genu ....

astea 2 - -blocarea coechipierilor in zonele ingustate ale hartilor

-evitarea intentionata a inamicilor

sunt deloc !

astea 2 le mai inteleg
-aruncarea bombei in baza sau in locuri unde nu poate fi recuperata
- flash in baza sau cu scopul de a bloca rush-ul echipei ( aici doar in baza ca.... ca daca am trecut si sau imprastiat echipele nu..se mai tzine cont..e clar ..)

0 0

Back to top
JohNNy BraVo_BuT_

[Creep]

(since 30-03-2013 11:14)

Votes: 19

Post Posted: 29-11-2011, 22:34:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Negrule...Sa mor de nu scrii numai povesti.Sincer eu si ceachi iti garantez ca nu vom citi astea niciodata:| cred ca mai sunt si altii dar la lenea ce o avem noi 2 pe noi sigur nu.In al2lea rand ceachi se refara la intentii de a face acel lucru si da este bine sa sanctionezi un player care face block intr.o usa sau ceva de genu.-
0 0

Back to top
NegruL

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-11-2011, 22:39:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si cum iti dai seama ca e intentie sau nu ?-
0 0

Back to top
C3ach1

[Creep]

Post Posted: 30-11-2011, 12:59:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NegruL wrote:
la ce spui u acolo... e prea... mult... nu ai cum .
u te gandesti..ca demulte ori..faci neintentionat ... pt ca nu toti joaca la sunet..sa stie cum si unde sa dea flash..sau ..unii din greseala ..te blocheaza...poate luase flash..si face block ..nu poti face asa ceva..e mult prea mult.... dai la slay/kick si toate alea de vai de mine.. si in loc sa faci srv` populat .. u il duci in jos cu chestia asta...

playeru e free sa joace ..nu ? deci daca eu te vad la distanta.. cu awp..eu sa ies in fatza ta sa ma omori..nu ? in loc sa te ocolesc..sa ma duc sa ma bat cu unu care stiu eu cal dovedesc..si sa vin la tine...pe la spate.... intentionat te Ocolesc ca inamic..pt..ca nu`ti pot face fatza...nu ? u awp eu ..deagle...si u ai 300 m distanta...

mai ales ca u ridici adminu de pe srv. ..vai de plm ... adika ...un admin ..face ce vrea el... ceva de genu ..da kick/slay/ban cand cum vrea..Motiv ? flash/block ..care eu ca player nu pot dovedii..ca nu am dat..poate tie nu`ti place de mine..zik un exemplu ..

C3ach1 gandeste inainte sa scrii asa ceva..nu vreau sa fiu luat in nume de rau sau ceva..dar..te rog mai gandestete odata.. ca asta ar fii BATAIE DE JOC -

radem si glumim.. f***m si platim ...dar asta e prea mult..parerea mea -

Astea sunt regulile servarului nu am inventat eu nimik

Si dak mai faci asta de 10 ori de 10 ori iti dau slay/kick / ban

App citeste reg si pourma vb cu mn

0 0

Back to top
smooch

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-11-2011, 15:19:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma negrule tu ce nu pricepi?......regulamentul e regulament....si normal ca parerea unui admin e mai importanta pentru ca nu e admin degeaba,are o anumita experienta pe server si spre deosebire de tine a citi REGULAMENTUL
0 0

Back to top
C3ach1

[Creep]

Post Posted: 30-11-2011, 16:05:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da si ink sa citeasca admini si owneri regulamentu k ei fac pe servar ce le taie capul

Reguli de baza pentru jucatori

2.Este interzis folosirea unui limbaj trivial (injuraturi, certuri, amenintari etc.) : GAG / BAN 30 / BAN 120
¤ Ban-ul maxim pentru injuraturi/amenintari adresate adminilor nelogati si jucatorilor simpli este de 120 minute.( nu se mai da ban permanent ! )

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by C3ach1, 05 December 2011 17:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-11-2024, 05:27:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x