User
Pass
2FA

Cs Tricks Movie - need 2 helpers
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message4515
Creator
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 04-11-2008 21:35)

Votes: 10

Post Posted: 11-08-2007, 07:38:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CobReX wrote:
- nici nu ma asteptam la atati - ...
deci,pana acum ii am pe :
-YosPepy
-Kattana[Shadex]
-Neo

!! Ei nu au timp,am facut cateva faze deja,ieri,dar daca suntem mai multi,putem sa ne urcam unde nu se poate in 2,3 - - facem pod - .!!
Deci,va mai iau pe :
-Asterics
-In2ition
-*0ranGe ! extrem

Pe ceilalti care nu v`am ales,nu va suparati dar...si rocket,stii ca is certat cu tine,deci deasta nu te iau !! mDa,te`ai purtat urat cu mine,adica tu pe grafiks-designs mi`ai dat warn sau ai vrut,numai stiu deci tu ai ceva cu mine !! So...NO
Creator,stii care e treaba..nu o mai lungesc

*Deci v`am luat pe voi 3 pt ca neo,kattana,pepy nu intra intotdeauna,sper sa fie o zi in care sa intram toti,si atunci o sa fie belea ...
Orange,in2 - id mess now -

trebuia sa citesti asta -

Mesaj pt. codatzi: Asa vetzi ramane in consola iar eu va voi face asa de pe server >>
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CobReX

[Screwed Freak]

(since 29-10-2022 02:08)

Votes: 16

Post Posted: 11-08-2007, 11:04:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deja a iesit o prostie,am zis sa se inscrie doar cine are timp destul si cand ii intreb ori nu raspund ori fac altceva... si parca deja au trecut 5 zile,deja e o prostie !! Vroiam odata macar odata sa fim toti pe server sa facem prezentarea ca am o idee ff buna,si acum...nu cred ca il mai fac,doar pt astia care au facut ceva chestii cu mine...
aa.. si raZna,daca nu ai vazut yo is sefu pt asta si nu cred ca tie iti convine pt ca pe war3 nu zic nimic si te iei !! Dar o sa vad

Cum sa faci film Counter Strike | Shocker's ShockingSoft

RIWIX : zice ca-s retard daca il intreb asa ceva.
Cobrex : asta era si ideea
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
KaTTaNa`
[Banned user]

Banned

(since 07-11-2007 10:24)

Votes: 5

Post Posted: 11-08-2007, 11:42:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cobrex ... o sa-mi fac timp sa facem - .. doar sti ca lucrez la site si trebe sa am grije de server -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-07-2025, 15:51:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password