User
Pass
2FA

BSOD ram

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message781
Givemepizza

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-01-2013 22:16)

Votes: 2

Post Posted: 03-12-2011, 11:07:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am decis sa imi fac upgade si sa imi mai iau un modul de rami.Inital am avut doar 2gb 1333 ddr3 cl9 kingston, dar pentru ca nu am gasit in oras aceeasi marca am luat Kingmax, tot 1333 cl9.
Dupa ce i-am montat a inceput sa imi dea BSOD (oriunde intre 5 min si 1 ora de la deschidere).Initial am crezut ca modulul e defect asa ca l-am schimbat, dar si al 2-lea dadea BSOD. Am testat placuta separat(mergea), am inversat sloturile(mergeau ambele). Asa ca m-am gandit ca poate nu is compatibile din cauza marcii.
Azi am cuparat un alt modul identic cu cel pe care l-am avut initial, dar spre marea mea mirare am aflat ca si asta da BSOD.
Este ceva ce pot face? Sa setez de ex voltajul si latentele diferit din bios?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EquilibrumHost

[Mentally Stable]

(since 09-06-2012 18:57)

Post Posted: 03-12-2011, 13:14:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa le pui in ordine ! Dupa marimea frecventei fiecarei placute!!!

Incearca sa le schimbi locurile. Si s-ar putea sa nu-ti dea de la rami!

Ai grija ca poate sa-ti dea si de la driver-ul video!!! DAca pui setari prea strong iti da BSOD !!!

0 0

Back to top
Givemepizza

[Mentally Stable]

(since 14-01-2013 22:16)

Post Posted: 03-12-2011, 13:47:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am zis ca is identice, deci nu am ce sa pun in ordine si am zis deja ca am schimbat locurile. Oricum am rezolvat problema, le-am fortat acelasi voltaj si acu nu imi mai da BSOD.
Mc oricum

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 08-11-2024, 19:30:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x