User
Pass
2FA

papaSAVARINA + m13lw#
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2908
ametitul

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-03-2022 00:37)

Votes: 10

Post Posted: 06-12-2011, 23:38:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ideea e ca ti-am zis si pe server miel .. daca il ignorai era mai bine ... ca trebuia sa se opreasca .. odata plus ca i-ai dat slay aiurea si nu "poate" ai gresit cum sustii tu .. ci sigur - un simplu gag .. si se rezolva problema .. dupa i-ai dat si quit .. si iar ai gresit nu ai facut altceva decat sa ii alimentezi furia .. ceea ce duce la cearta pentru simplul fapt ca nu ai vrut tu sa il ignori ci sa ii dai apa la moara ...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
VaLaNgA

[Account disabled]

(since 12-06-2012 16:18)

Votes: 93

Post Posted: 07-12-2011, 02:36:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda amice nu ti se pare ca esti putin ironic in tot ce ai scris pana acum ? Arata-mi si mie o regula in care adminul trebuie sa bage ce vrei tu la vot ? Daca stau sa ma gandesc mai bine daca fiecare jucator de pe server (toti cei 32) ar spune o harta cand s-ar incheia timp-ul adminul in cauza trebuie sa puna toate cele 30 de harti la vot ? Hai fi serios ca pe bune esti deplasat ... Adminul are dreptul sa puna ce harti doreste , mentionand doar 2 dintre mentionate de voi sau niciuna. Daca eram in locul lor nu va bagam nici o harta din cele spuse de voi , pentru ca sunteti prea pretentiosi si anume , voi inafara de dust2 , inferno , nuke , aztec , train , cabble , mjolby , ww , bycastor alte harti nu stiti . Presupun ca voi inca nu ati aflat ca exista si alte harti inafara de cele clasice care se joaca incontinuu de 12 ani incoace. Cat despre Booboo are un grad sub owner si ii da dreptul sa bage orice mapa doreste chiar daca sa repetat , dar el tine la regulament si nu face lucru asta si sa "abuzeze" cum spui tu "sufera" . Deci mai pe scurt ai facut o reclamatie toatal aiurea si total deplasata de la un motiv.
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 07-12-2011, 10:38:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci ce-ar fi sa te joci doar tu si restu adminilor pe server mai, domnule valanga? Serverul asta e unde e datorita jucatorilor care intra, daca ar fi gol, nu te-ai mai juca nici tu.

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
anger1
[Banned user]

Banned

(since 13-12-2011 02:50)

Votes: 4

Post Posted: 07-12-2011, 16:32:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jack Bauer wrote:
Am trait s-o vad si p-asta , Bobby acuzat ca nu a pus la vot una din hartile sale preferate , Dust 2 - Sunt curios ce impresie lasa celor mai putin familiarizati cu comunitatea freakz, aceasta mica sicana intre colegii admini. Off topic Bobby.... I KILL YOU , pup-o pe Nadya -

Nu faci decat sa imi arati ca esti prost crescut prin a ma insulta, dar nu te iau in seama, un owner este in masura sa-ti aleaga pedeapsa

@JackBauer te rog sa citesti titlul topicului, eu nu am nicio problema cu bobby dupa cum vezi, ci cu mielu care mi-a dat slay+quit fara motiv si cu papaSAVARINA dupa cum bine vezi mi-a dat ban nejustificat si mai mult de atat continua sa ma insulte si pe forum
Cat despre votul lui Bobby am zis doar atat, CA TREBUIA SA DEA /LAST INAINTE DE VOT SI SA VERIFICE HARTILE JUCATE, nu am nicio problema ca nu a dat la vot d2, pan' la urma se joaca ce se baga :]

Cat despre aberatiile lui VaLaNgA si celorlalti care posteaza off-topic n-are rost sa le dau reply. Este intre mine, cei doi admini si un owner. De dat cu parerea dati-va pe un site de socializare nu in topicul meu. 10x

0 0

Back to top
m13lw#

[+_+]

(since 25-01-2016 08:55)

Votes: 13

Post Posted: 07-12-2011, 16:59:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Cat despre votul lui Bobby am zis doar atat, CA TREBUIA SA DEA /LAST INAINTE DE VOT SI SA VERIFICE HARTILE JUCATE, nu am nicio problema ca nu a dat la vot d2, pan' la urma se joaca ce se baga :]

Ahh daa??? Acum nu mai ai nicio problema ca nu am dat la vot d2? deaia ziceai ca suntem chiori? Ai citit litera cu litera postul in care am zis ca am dat /LAST inainte de vot? Si daca nu te deranjeaza ca nu am dat d2 atunci la ce faci atata scandal? te bati in afirmatii singur. Si spun pt ultima oara deoarece vad ca nu s-a inteles: eu am dat votul, eu am dat last, eu ti-am dat slay si quit. Nu il baga si pe bobby aici ca el era doar spec:)

Cauti scandal aiurea. Ce faci? Vanezi admini? a zis savarina ca ceea ce reclami tu s-a intamplat acum ceva timp. De ce nu ai facut atunci? Faci colectie de greseli sa zicem, sa le postezi pe toate odata nu?

0 0

Back to top
anger1
[Banned user]

Banned

(since 13-12-2011 02:50)

Votes: 4

Post Posted: 07-12-2011, 17:18:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fac scandal ca ai dat slay si quit fara motiv, votul ca votul da-l in branza de vot, pan' la urma am jucat ce s-a votat. Dar tu n-ai avut motive sa-mi dai mie slay si quit de altfel cum nici papaSAVARINA nu a avut motiv sa-mi dea ban !
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 07-12-2011, 17:26:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blablabla blablabla...blablablabla: Dust 2 ...atat am inteles din toate posturile de aici.
Va place atat de mult sa va agitati pentru niste lucruri minore, daca ati pune la fel de multa energie si in activitatile zilnice, sunt sigur ca la final nu v-ar mai intereseaza ca este Dust 2 sau alta harta, atata timp cat poti sa stai chill sa te joci.

Sunt niste reguli referitoare la voturile de harti dintre care in regulamentul serverului este trecuta doar urmatoarea:
Schimbarea hartii se face doar in cazul in care aceasta a fost supusa la vot prin comanda "amx_vote Votati harta1 harta2 harta3 harta4" si s-au scurs cel putin 25 de minute din harta curenta.

Ar fi frumos sa tinem cont de toate hartile care se cer la vot, din pacate nu putem sa ii facem pe toti fericiti.
Chiar daca nu a fost Dust 2 in /last asta nu inseamna ca este obligat sa iti dea Dust2 la vot. Eu sunt PRO diversitate, atata timp cat punem harti decente poa' sa nici nu existe dust2.

Hai lasati rautatile ca nu e loc de asa ceva aici. -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiLe, 07 December 2011 15:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 03-08-2025, 13:13:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password