User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 760, 761, 762  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1430668
Catalepsia

[Account disabled]

Status: Offline
(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 10-12-2011, 02:29:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

doru15 wrote:
Felicitari pentru kill. Sper sa aduca linistea pe globalul de la aly -

Multumim ! Am mai redus cateva guri la tacere ? -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
tulpan
[Banned user]

Banned

(since 19-10-2015 18:13)

Votes: 62

Post Posted: 10-12-2011, 04:45:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Knivez wrote:
http://forum.wow-freakz.com/Raid-Progress-t104708.html

vezi ca la tine progres gulid valiona 25 hc e tot cu rosu, acum poti inchide pc`u si sa iti tai o vena in lung sa nu suferi prea mult

Staff message (Zohlomg):

banned

"I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

0 0

Back to top
Knivez

[The imba Tank]

(since 02-01-2021 13:00)

Votes: 20

Post Posted: 10-12-2011, 15:09:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.

Staff message (Zohlomg):

+3 warns, post editat.

Last edited by Knivez on 10-12-2011, 23:40:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 11-12-2011, 00:07:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prozacel wrote:
Oare de ce vin toti la noi sa ne dea raportul cand nu ne intereseaza despre viata lor?

Catalepsia wrote:
doru15 wrote:
Felicitari pentru kill. Sper sa aduca linistea pe globalul de la aly -

Multumim ! Am mai redus cateva guri la tacere ? -

Fiindca aveti o atitudine de c**at.

Topic inchis pentru curatenie. Si HKP se poate astepta la warnuri, daca faceti iar reclamatie, dau fix cate meritati si nu tin cont de cine sunteti, k?

Knivez - +3 warn - flaming
Remusake - +1 warn - flaming
BineBafta - +1 warn - flaming

Tulpan:
Quote:
vezi ca la tine progres gulid valiona 25 hc e tot cu rosu, acum poti inchide pc`u si sa iti tai o vena in lung sa nu suferi prea mult

De nu stiu cate ori te-am pasuit de al 5-lea warn ca sa nu fie scandal, chestii si vad ca nu te-ai calmat desi ti-am atras atentia de fiecare data si iar faci ce nu tolerez: Mai intai flame si dup-aia report. Cand vine cineva la FLAMING, ii dati report si asteptati sau il ignorati total continuandu-va treaba. Si ignoratul unei persoane e o forma misto de trolling. Use it.

0 0

Back to top
Deenman
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2011 01:44)

Votes: 2

Post Posted: 11-12-2011, 02:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa fiu impartial acestui topic si sa zic Levier imi sugi **** alaturi de haterii din D&C (da atata ma duce capu ) . Bafta celor din HKP mi-a parut bine. Am postat acest mesaj ,in special pt incompetenta unor admini de aici, servu e relativ ok,pt cate resurse foloseste (in mare pare shockeru face ce face,dar e pe linia de plutire,respect pt om , ) DAR : is cativa pustani admini care o invatat si eu sa traga 2 -3 fumuri de tigara si se cred mari scripteri si programatori ( cu addon de admin pe bara ) . Ba copilasule , dute in ***** ta ,invata ceva in viata si cand dai un warn DA-L IN ***** MATII CUM TREBE SI PE MERIT ,si lasa amenitarile frustratule ,ca in fata monitorului suntem toti zmei, dar cand dai fata-n fata cu inamicu nu stii in ce directie sa o iei. ASa e si padurica si multi de pe serveru asta de jegosi,pe care daca v-as prinde ,probabil as face sapun calitatea 1, inaptilor. Pana si cand va **** unu in cur nu recunoasteti ca sunteti mega ***? si cand va tranteste in nas progress cu print screen pe 25h la care nici nu mirositi , tot voi sunteti the best? Mai invatati , Hkp o sa fie cea mai buna guilda pt ca are persoane care gandesc acolo,si nu e doar 1 ca sunt mai mult. Au /am jucat si pe retail deci stiu cum sta treaba.

Tremur ca o sa primesc ban.

Deenman in and out last post,over! Sanatate.

Staff message (Levier):

Banned.

Last edited by Deenman on 11-12-2011, 02:54:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-12-2011, 03:43:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deenman wrote:
Vreau sa fiu impartial acestui topic si sa zic Levier imi sugi **** alaturi de haterii din D&C (da atata ma duce capu ) . Bafta celor din HKP mi-a parut bine. Am postat acest mesaj ,in special pt incompetenta unor admini de aici, servu e relativ ok,pt cate resurse foloseste (in mare pare shockeru face ce face,dar e pe linia de plutire,respect pt om , ) DAR : is cativa pustani admini care o invatat si eu sa traga 2 -3 fumuri de tigara si se cred mari scripteri si programatori ( cu addon de admin pe bara ) . Ba copilasule , dute in ***** ta ,invata ceva in viata si cand dai un warn DA-L IN ***** MATII CUM TREBE SI PE MERIT ,si lasa amenitarile frustratule ,ca in fata monitorului suntem toti zmei, dar cand dai fata-n fata cu inamicu nu stii in ce directie sa o iei. ASa e si padurica si multi de pe serveru asta de jegosi,pe care daca v-as prinde ,probabil as face sapun calitatea 1, inaptilor. Pana si cand va **** unu in cur nu recunoasteti ca sunteti mega ***? si cand va tranteste in nas progress cu print screen pe 25h la care nici nu mirositi , tot voi sunteti the best? Mai invatati , Hkp o sa fie cea mai buna guilda pt ca are persoane care gandesc acolo,si nu e doar 1 ca sunt mai mult. Au /am jucat si pe retail deci stiu cum sta treaba.

Tremur ca o sa primesc ban.

Deenman in and out last post,over! Sanatate.

Fascinant.

Doar ca eu n-am treaba cu serverul. Nu sunt nici scripter, nici programator si nu am nici addoane fiindca nu am pe ce le pune.
Nu v-am amenintat, ci doar am intentionat sa va avertizez sa nu cereti pedepse mai grave decat voi da (asa cum adesea se intampla) deoaresice de-ar fi sa va tratez pe toti fara sa tin cont ca e zona voastra, chestie de care am tinut cont, dand doar warn lui Asiria care a fost pasuit in mod repetitiv de la al cincilea warn, ati iesi tot voi in paguba cu warnuri la useri care nu au atacat in mod direct dar au tinut flame-ul in viata. Deci tot eu sunt ok cu voi si cumva, tot eu merit sa fiu injurat. Cool.

N-am fost zmeu pe internet, nu am zis ca va rup in doua pe stil karateka cand va vad pe strada.

Dar daca insisti sa te comporti cum te comporti, comporta-te altundeva.

Daca mai postati vreunul vreo referire la vreun post din cearta ce-a trecut, are instant ban. Nu e o amenintare, ci o constatare. Sunteti prea nesimtiti.

@BitzaZaOne: Nu esti in HKP, aici posteaza guild members sau staff members. La fel si tu Buzzz. +1 warn la amandoi.

0 0

Back to top
alienware
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2011 02:28)

Votes: 2

Post Posted: 11-12-2011, 04:21:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bine v-am gasit!

Staff message (Levier):

Banned. Tulpan.

0 0

Back to top
kettler
[Banned user]

Banned

(since 11-12-2011 07:35)

Votes: 4

Post Posted: 11-12-2011, 09:35:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bv voua baieti , dupa 3 sapt ati dat-o si voi jos, ne auzim la Chogall, noi dupa o luna de farm avem gearu si reusiti si voi intr-un final, dupa "zile si nopti nedormite" va citez, sa-ll dati jos, hai tot asa cu progesul asta backwards. Incompetenti masivi ce sunteti

Staff message (Levier):

+2 warnuri. Daca incerci flaming iar, iei ban.

0 0

Back to top
Pfear

[Pur sânge]

(since 10-12-2018 08:41)

Votes: 164

Post Posted: 11-12-2011, 12:57:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda.
Nu e prima oara cand un moderator spune "daca faceti X luati ban", apoi vine altul, vede ca un user a facut X si zice "nu ia ban."

Este clar ca unul dintre admini a gresit aici, nu? Acelui admin ii trasmit urmatoarele:

1. "Incompetent masiv ce esti."
2. "Hai ma gata calmeaza-te ca nu te-am injurat de mama. Daca mai fac posturi de genul imi dai report."

On topic, nu cred ca ajung pana diseara la 21:30. Depinde si de trafic.

Staff message (Levier):

+1 warn. Insulte la adresa staffului.

sunet

0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

(since 27-11-2023 09:10)

Votes: 37

Post Posted: 11-12-2011, 15:06:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Ok, cand vei fi tu in postura de moderator te invit sa dai banuri cate vrei, pana atunci ai dreptul sa taci si sa-mi respecti decizia. Nu sunt aici ca sa va umplu de warnuri dar marea majoritatea a timpului o fac pentru ca sunteti nesimtiti, nu fac referire la membrii HKP ci la intreg forumul. Faptul ca aleg sa avertizez un user in scris inainte sa-l sanctionez cu warn sau ban este alegerea mea, la fel cum si lui pfear ii puteam da warn pentru ca m-a facut incompetent. Nu am facut-o, din acelasi motiv pe care l-am scris mai sus, prefer sa avertizez intai si dupa sa actionez, asta ca sa nu mai vad ca spui ca doar membrii HKP iau warn si ceilalti nu, ei bine, te inseli.

Wrong, am "Dreptul" sa comentez despre decizie cat vreau atata timp cat nu incalc regulile de postare. Sa scriu romane, sa deschid topic-uri...

Daca n-ai observat am comentat la raspunsul tau de la report, unde ai scris:

OranGe ! extrem wrote:

Nu vad nicaieri.

Dupa aceea o dai ca ai vazut-o dar:

OranGe ! extrem wrote:
Faptul ca aleg sa avertizez un user in scris inainte sa-l sanctionez cu warn sau ban este alegerea mea

Este sau nu incalcare de regula?Nu era corect sa zici: "Are avertisment", decat sa negi total?

Si eu nu ti-am cerut tie sa dai ban lui kettler , ci lui Levier ca doar el a pus "Regula",regula incalcata de respectivul 3 posturi mai tarziu.

Te contrazici singur si comiti erori ca de ex:

OranGe ! extrem wrote:

asta ca sa nu mai vad ca spui ca doar membrii HKP iau warn si ceilalti nu, ei bine, te inseli.

Unde am scris eu asa ceva?

Daca te referi la:

Arcade wrote:

Ori aplicam regulile ori nu, sau se aplica doar la membrii HKP?

Era o intrebare, pt. ca eu daca as fi facut la fel pe sub-forumul lor dupa sesiunea de flame-war-ul care a fost& avertismentul lui Levier, as fi luat ban instant sau warnx2 cel putin.

Eu unul am incheiat subiectul asta.

Staff message (Levier):

+1 warn. Flame cu stafful.

[quote="Thomas Raynesford Lounsbury"]It never ceases to surprise me at the infinite capacity of the human mind to resist the introduction of useful knowlege[/quote]
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 11-12-2011, 16:16:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, hai ca-ti mai explic odata daca nu esti capabil sa intelegi.

In primul rand, nu stiu daca ai observat dar la report zone iti poti vedea doar tu reporturile tale deci nu mai da cu copy paste aici nimic din acea zona, e facut asa cu un scop.

Am scris in report-ul tau ca nu vad niciun flame deoarece link-ul respectiv ma ducea fix sub ultimul post de pe acea pagina, am cautat sa vad motivul reportului facut de tine si anume "offtopic. instigare la flame.", nu am gasit si ti-am postat in report. Asta nu inseamna ca sunt incompetent, posturile se pot edita, mai nou acum scrie ca postul respectiv a fost sters ca iti aratam exact.

Legat de avertizarea in scris, eu am facut asta cam de cand sunt moderator pe freakz, asa am fost invatat, de cele mai multe ori asa am actionat. Pentru mine acel user incalcase regulamentul o singura data si faptul ca v-a facut incompetenti nu mi se pare o jignire exagerata, astfel incat sa fie motiv de ban, de warn poate dar de ban sigur nu e. Am ales sa ii editez postul si sa-l avertizez in scris, nu-ti convine, ai functia de PM catre Shocker sau Ion.mzk.

Da, din ceea ce ai scris tu acolo, se intelegea ca voi sunteti neindreptatiti, doar voi luati warn si restul userilor de pe forum care nu sunt din guilda voastra, sunt liberi sa faca orice. In concluzie, nu va mai credeti marginalizati si nu va mai atacati la orice post al oricarui user care vi se adreseaza, that includes me too.

Daca era sa neg vreuna din actiunile sau deciziile mele, o faceam pur si simplu, faptul ca ti-am oferit o explicatie care nu iti este pe plac, e total altceva.

@Niotex, nu cred ca am scris "avertizment" pe undeva, nu-ti inteleg aluzia. Faptul ca subforumul "vostru" face parte din aceasta comunitate, le da dreptul si altor useri sa vina sa comenteze aici, ca unii o fac prin insulte/injuraturi sau mai stiu eu ce, e total altceva si da, vor fi sanctionati atunci cand credem noi ca merita, eu sau oricare alt moderator.

Asadar, Arcade, nu mai incerca sa-mi intorci propriile cuvinte si nici sa faci analiza mesajelor pe care eu le-am scris, fie aici fie la report zone.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 11-12-2011, 18:29:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
de ce nu merge sa dau report la un post? S-a schimbat ceva la drepturile anumitor useri de a face acest lucru?

Teoria conspiratiei!

Daca reportul e deja facut, nu-l poti vedea, ca sa nu vezi cine l-a facut. Numai primul reporter vede reportul.

Quote:
Ori aplicam regulile ori nu, sau se aplica doar la membrii HKP?

Daca nu ia ban(cum ar trebui) macar sa ia warn pt off-topic, flame si instigare la flame.

Quote:
speaksoftly wrote:
Felicitari baieti pentru 25hc -
Macar acum e concurenta intre guilde.

Daca nu vezi instigare la flame in asta...e clar. Si e Guild Progress nu Guild Progress cu pareri. Off-topic ca ceasul.Vreti sa ne comportam cilizat? Atunci sanctionati ce trebuie, cum trebuie TOT.

E CEVA PE PLANETA ASTA CARE PENTRU VOI NU ESTE INSTIGARE LA FLAME?!

Pfear wrote:
Mda.
Nu e prima oara cand un moderator spune "daca faceti X luati ban", apoi vine altul, vede ca un user a facut X si zice "nu ia ban."

Este clar ca unul dintre admini a gresit aici, nu? Acelui admin ii trasmit urmatoarele:

1. "Incompetent masiv ce esti."
2. "Hai ma gata calmeaza-te ca nu te-am injurat de mama. Daca mai fac posturi de genul imi dai report."

On topic, nu cred ca ajung pana diseara la 21:30. Depinde si de trafic.

Ai un warn. Nu stiu de cand iti permiti sa ne faci incompetenti. Eu am facut acel anunt, eu il pun in aplicare. Intre timp, imi permit sa dorm si sa am o viata separata de forum.

Quote:
Wrong, am "Dreptul" sa comentez despre decizie cat vreau atata timp cat nu incalc regulile de postare. Sa scriu romane, sa deschid topic-uri...

Si obligatia sa respecti ce-ti spune stafful.
+1 warn pentru flame cu stafful, Arcade, din cauza acestei chestii pe care NU AI OBSERVAT-o :
Quote:
Faptul ca v-a facut incompetenti nu e motiv de ban, ca a zis levier altceva .. sorry, asteptati sa va raspunda el

Kettler a luat doua warnuri, era o noua instigare la flame, nu o referire la ce s-a intamplat mai devreme.

Insa ca sa emulez si eu atitudinea HKP: Kettler, imi place cum gandesti si ai tot respectul meu!

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 11-12-2011, 22:32:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:
Topic inchis, inainte sa va faceti de tot *** pe forum ( membrii hkp)

M-am bagat si eu aici, Kettler banned, si asa ramane. O sa fac curatenie prin posturile inutile, multi dintre voi HKP nu aveti vina, unii aveti (dovada ca ati luat warn pe bun-merit)

Tulpan - Nu trebuia sa reactionezi asa, aveai 4 warn-uri, banul ramane.
Deenman - Nu cred ca e cazul sa-ti spun de ce ai ban.
Restul care au luat 1-3 warn-uri, nu cred ca e cazul sa vorbim, Levier stie ce face.

Topic DESCHIS. Daca mai posteaza cineva care nu e din HKP / nu este scris in primul post a lui Qiu, primeste warns.

Also, jert? Treaba ta aici? Nula.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 11-12-2011, 23:42:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Care post al lu' Qiu ?

Staff message (Zohlomg):

Primul post de pe prima pagina, dar poti sa-mi dai mie PM si editez postul lui ghost.

0 0

Back to top
Punkyfunky

[GLADIATOR]

(since 08-06-2015 22:21)

Votes: 10

Post Posted: 11-12-2011, 23:42:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gz pentru 25 hc guys

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 25 March 2016 18:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 760, 761, 762  Next    

The time now is 05-02-2025, 00:57:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x