User
Pass
2FA

Propunere comunitate ( Server SA:MP Roleplay )
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help

Doriti un server de RolePlay pe Freakz?
Da
44%
 44%  [ 19 ]
Nu
55%
 55%  [ 24 ]
Total Votes : 43

Author Message13711
Levier
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 13-12-2011, 04:18:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mirra wrote:
Scuze,am uitat sa precizez un lucru important.

Aceasta colaborare vrea sa insemne urmatorul lucru:

Voi imi oferiti un host ( 50 sloturi e de ajuns momentan) pe care o sa il achit cu timpul(2-3 luni)."Garantia" platii mele este traficul de pe forum de pe urma serverului.Asta in cazul in care Administratorii Freakz sunt de acord cu ce spun eu.

Daca nu sunteti de acord cu oferirea hostului,o sa imi cumpar unul curand in cazul in care gasesc ceva de calitate.Numai sa ma acceptati in aceasta comunitate.

Deci,doresc ca eu sa ma ocup de server daca sunteti de acord cu ideea mea.

O seara buna !

In principiu si de altfel si in practica si in teorie, Freakz.ro NU ofera hosting pentru nici unul din serverele sale. Toate serverele de aici sunt detinute privat, singurul pentru care se poate specula ca Freakz.ro ofera hosting este cel de WoW dar si acolo, Shocker este detinatorul de jure si de facto al serverului.

Therefore, iti pot spune eu inainte sa-ti spuna Shocker ca nu ti se va oferi hosting, maxim subdomeniu si forumuri, daca va fi cazul de asa ceva.

Restul comentatorilor, va limitati la chestii tehnice care sa nu fie o opinie bazata pe idei nastrusnice din mintea voastra, ci care sa fie bazat pe aspecte tehnice, dovezi, solutii, etc.

De exemplu: Daca sunt doua servere de samp, nu cumva vor fi probleme cu o oarecare competitie intre ele?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mirra

[Mentally Stable]

(since 12-03-2012 12:17)

Votes: 4

Post Posted: 13-12-2011, 15:28:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Serverul pe care il am eu nu se compara din punct de vedere al game-modeului cu actualul server.Gamemode-ul care ruleaza pe gta.freakz.ro este unul Godfather.Eu vreau sa deschid un server RolePlay ( imita viata reala 99,9 % ).

Problema e ca serverul meu are nevoie de un host foarte bun deoarece sunt foarte multe variabile care se salveaza intr-un interval foarte mic (aproximativ o milisecunda ).Imi trebuie un host cu multi GB la RAM,un procesor bunicel si cu o conexiune foarte buna.

Concurenta nu va exista intre cele doua servere .

0 0

Back to top
nr913
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 10:06)

Votes: 156

Post Posted: 14-12-2011, 13:54:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mirra wrote:
Concurenta nu va exista intre cele doua servere .

... și playerii pot juca pe ambele servere în același timp?

Attitude - A little thing that makes a BIG difference
0 0

Back to top
Mirra

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-12-2011, 14:59:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te asigur ca nu stie nimeni RolePlay de pe serverul de Godfather.Playerii care nu stiu RolePlay,nu sunt acceptati pe server.Cand te inregistrezi,trebuie sa treci un test care iti verifica cunostintele in RolePlay.
0 0

Back to top
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 14-12-2011, 19:51:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mirra wrote:
Te asigur ca nu stie nimeni RolePlay de pe serverul de Godfather.Playerii care nu stiu RolePlay,nu sunt acceptati pe server.Cand te inregistrezi,trebuie sa treci un test care iti verifica cunostintele in RolePlay.

Wtf?- Eu daca sunt incepator nu am voie sa joc la voi pe server?- Imi pare cam ciudata treaba asta ..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
lOl ^_*

[123]

(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 14-12-2011, 20:03:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta cu testul e ciudat vorba lui LAPD daca eu sunt incepator ce fac pic testul -, pun pe altul sa il faca?
Ideea e geniala cu roleplay, ceva gen viata reala...

0 0

Back to top
Mirra

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-12-2011, 06:26:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ve-i avea pe forum un regulament pe care va trebui sa il citesti.Toate informatiile necesare sunt pe forum,astfel,fiecare user nou trebuie sa isi faca cont pe forum .
0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 15-12-2011, 14:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bag cam aiurea ca prostul in treaba , scz ca m-am bagat dar astia care comentati de gta.freakz.ro , ati intrat vreodata pe el ? nici nu stiti ce se intampla prin el , crezi ca tuturor le place roleplay ? serverul gta.freakz.ro are jumatate roleplay si restu godfather ,astia care comentati aiurea de cand joc pe server nu v-am vazut sa intrati , si care intrati stati 5 minute si iesiti ca nu vi se da lvl gratis si masini personale si bani deci comentati degeaba.
0 0

Back to top
Mirra

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-12-2011, 14:56:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai vazut vreun post in care ne plangem de serverul gta.freakz.ro? Sti macar ce e ala RolePlay?Pe un server Godfather nu se va face niciodata RolePlay,aste te asigur.
0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 15-12-2011, 14:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scz ca ma bag dar deja incepem sa facem offtopic si ne paste cadourile de craciun(warn urile)...mai bine vb cu cine trebuie si asa se va rezolva mai repede
0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-12-2011, 17:39:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nr913 wrote:
Tu ai venit pe forum odatã cu serverul de samp, normal cã vi și arunci cu noroi în cei care vor sã facã concurețã.

Eu unul sunt pentru un nou server de samp, dar cu hosting-ul plãtit.

Nu incetezi sa ma uimesti niciodata. Imagineaza-ti 2 servere de wow, unul a lui Shocker si unu a lui X, n-am la ce sa ma astept de la omu' ce ne ameninta ca nu stam mai mult de 6 luni in freakz.
VaLaNgA wrote:

Corect , si eu as incerca un nou server. Desi pe cel de aici rar am jucat. (Ping fail)

Internetul tau fail.

Mirra wrote:
Ai vazut vreun post in care ne plangem de serverul gta.freakz.ro? Sti macar ce e ala RolePlay?Pe un server Godfather nu se va face niciodata RolePlay,aste te asigur.

Prietenas, la un server de ROLEPLAY iti pierzi contul si nu prea ai voie sa faci nimic.
Code:
Character Kill - Este atunci cand un admin iti sterge sau iti blocheaza contul SA-MP,adica nu vei mai avea cum sa joci cu acel nume,cu acel caracter.O sa va dau un exemplu: Eu,sunt liderul Politiei din Los Santos si tin un discurs in fata membriilor mei.Iar dintr-o data eu,am fost omorat de catre un 'pusti' cu o arma ilegala si letala.Reporterii,,cei de la San News incep sa de-a stiri despre moartea mea,deci nu mai am cum sa exist daca deja am murit.

Cititi mai multe aici.

Le dai CK, pentru ca au murit.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
VaLaNgA

[Account disabled]

(since 12-06-2012 16:18)

Votes: 93

Post Posted: 15-12-2011, 18:43:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CbR* wrote:
nr913 wrote:
Tu ai venit pe forum odatã cu serverul de samp, normal cã vi și arunci cu noroi în cei care vor sã facã concurețã.

Eu unul sunt pentru un nou server de samp, dar cu hosting-ul plãtit.

Nu incetezi sa ma uimesti niciodata. Imagineaza-ti 2 servere de wow, unul a lui Shocker si unu a lui X, n-am la ce sa ma astept de la omu' ce ne ameninta ca nu stam mai mult de 6 luni in freakz.
VaLaNgA wrote:

Corect , si eu as incerca un nou server. Desi pe cel de aici rar am jucat. (Ping fail)

Internetul tau fail.

Mirra wrote:

Prietenas, la un server de ROLEPLAY iti pierzi contul si nu prea ai voie sa faci nimic.
Code:
Character Kill - Este atunci cand un admin iti sterge sau iti blocheaza contul SA-MP,adica nu vei mai avea cum sa joci cu acel nume,cu acel caracter.O sa va dau un exemplu: Eu,sunt liderul Politiei din Los Santos si tin un discurs in fata membriilor mei.Iar dintr-o data eu,am fost omorat de catre un 'pusti' cu o arma ilegala si letala.Reporterii,,cei de la San News incep sa de-a stiri despre moartea mea,deci nu mai am cum sa exist daca deja am murit.

Cititi mai multe aici.

Le dai CK, pentru ca au murit.

Daca si RDS-ul meu (Fibra optica) este fail atunci netul tau e bossu bossilor.

0 0

Back to top
nr913
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 10:06)

Votes: 156

Post Posted: 15-12-2011, 18:52:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia nu mai faceți offtopic pe aici!

@CbR*, ați rezistat mai mult decât am prezis, probabil cã o sã mai rezistați și în continuare. Asta nu schimbã cu nimic calitatea staff-ului și a serverului.
Și dacã ești așa de convins de faptul cã lumea n-o sã joace roleplay, ce te agiți așa?!

Attitude - A little thing that makes a BIG difference
0 0

Back to top
Mirra

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-12-2011, 19:28:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cbr*,daca erai destept ( RolePlay ) iti organizai echipa SWAT si nu mai avea cum sa te omoare nimeni decat facand Powergaming .
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 15-12-2011, 22:35:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti offtopic, incetati.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 17 December 2011 17:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 22-07-2025, 06:53:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password