User
Pass
2FA

Account problem

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message660
Moonblind

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-12-2011 17:29)

Votes: 2

Post Posted: 22-12-2011, 06:05:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am vrut sa ajung sa postez pe forum problema dar din cautarea care am facut-o eu se pare ca nu pot rezolva problema de unul singur.

Problema este ca imediat dupa ce dau login jocul ramane blocat la "Retrieving character list". Din cate am vazut eroarea asta apare atunci cand creezi din nou un character care a fost sters si deja ai un anumit numar de charactere pe cont, ceva de genul. Eroarea asta a aparut imediat dupa ce mi-am creat al 4-lea character.

Inca un mic detaliu, contul initial a fost creat in ziua cand s-a deschis Evolution. Am jucat o perioada atunci, de obicei eram pe Mirana(retri pala), nu mai tin minte cate charactere aveam. Anyway, acum cateva zile cand mi-a revenit pofta de WoW am observat ca nici macar contul meu nu mai exista pe server, nici email-ul nu mai era in baza de date, etc...nu stiu din ce motiv a fost sters contul, dar am zis sa nu mai postez si sa intreb de ce.

Characterele sunt pe Evolution, numele contului este befunnyordie. Sper ca un GM/Admin sa-mi poata rezolva problema...de asemenea ar fi de apreciat daca mi-as recupera characterele care le aveam inainte sa-mi fie sters contul, dar nu stiu daca mai e posibil. Sunt curios si de ce nu mai exista contul de altfel, nu cred ca stergeti un cont dupa cateva luni de inactivitate.

Nu stiu daca am fost destul de clar dar pot da mai multe detalii daca e nevoie, multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 22-12-2011, 10:37:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut.
Caracterele pierdute aveau cumva level 80?
Din cate imi amintesc, caracterele de level 80 si cu o inactivitate mai mare de X zile/luni au fost sterse/se sterg automat.

Good day.

0 0

Back to top
Moonblind

[Mentally Stable]

(since 27-12-2011 17:29)

Votes: 2

Post Posted: 22-12-2011, 21:27:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, characterele erau lvl 80 fiindca am luat o pauza de WoW inainte sa treaca la Cataclysm. Mi se pare ciudat sa ti se stearga characterele dupa nici un an de inactivitate, dar dupa cum ziceam, contul a fost sters cu totul, nu doar characterele. Vad ca acum s-a dus eroarea cu "Retrieving character list" si macar ma pot loga.
0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 22-12-2011, 21:30:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, inainte (sau dupã?!) trecerea pe Cataclysm, caracterele inactive de level 80 au fost ºterse dupã o perioadã de timp.

Asta a fost decizia luatã de Shocker, deoarece erau multe caractere inutile care trebuiau convertite la Cataclysm.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 21-02-2025, 10:39:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x