User
Pass
2FA

Cerere unban (Iulica)
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message2876
blu3ang3l

[Lovelly]

Status: Offline
(since 01-11-2012 22:47)

Votes: 8

Post Posted: 22-12-2011, 21:28:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai verificat pe aia care te-au luat... si evident nu erau codati, tu faci poze la tot serverul cand te omoara vreunul... in fine. ai skill , sunt de partea ta.
Asa si apropo. ma oftic ca se dau banuri degeaba si ai stricat cheful unui jucator cinstit, care probabil e mai vechi decat tine prin preajma, si l-au pozat inca 10 mii de admini. tu faci 2 demo-uri neconcludente si pur si simplu strici ziua unui jucator cinstit. Pune-te in locul lui putin, ti-ar placea? pe bune... uneori , aveti zile proaste si altii sufera pentru asta. te asigur ca si astazi nu ai vazut bine , si ti s-a parut... si mi s-ar parea normal sa iti accepti greseala , si sa nu se afla si alte persoane in aceasta situatie. in rest e ok, respect -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pirania

[Mentally Stable]

(since 19-12-2012 20:41)

Votes: 6

Post Posted: 22-12-2011, 21:35:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pretenas vrei sa imi zici ca iulica nu a fost reclamat pe amx_page si ceilalti care le am facut poze chestiile astea se pot verifica nu inteleg dc vorbesti aiurea ia zi mi u mie pe byca cand a fost reclamat te ai uitat pe el macar o runda sau pe orcare altu//iti spun eu nu pt ca esti ocupat sa te joci nu te intereseaza sa fie o atmosfera buna pe servar l am lasat pe nuke mi se pare pe un jucator intentionat sa injure sa vad dk ai dai u gag omu deja ajunsese la a 3 jignire intr un minut si u nimic i am dat eu gag asa ca exemplu in rest veziti de ale tale puteai sa spui simplu ca u nu crezi ca in demo ala are wal nu sa ma ataci pretenas! ps si mie imi strica ziua codatii sau unii jucatori mai sunt si victime colaterale ce pot zice dk am gresit recunosc ti am zis ca am luat decizia asta si pe baza fazelor anterioare cand nu dudusem drumu la demo dk erai intradevar baietas te uitai si u pe el cand ai vzt ca e reclamat si acum puteai sa vi cu o afirmatie de genu ca si u te ai uitat pe el si nu avea wal dupa parerea ta, si sa expui chestia asta fara sa ma ataci sau sa imi zici ca sunt zeu, ai steam dk vrei sa ne certam o putem facem pe chat nu aici !
0 0

Back to top
blu3ang3l

[Lovelly]

(since 01-11-2012 22:47)

Votes: 8

Post Posted: 22-12-2011, 21:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnule il cunosc real, am jucat in acelasi apartament cu el , NU ODATA, daca verific tot ce tipa astia care au ochi bun. as sta sa ma uit pe tot serverul, in fine... si daca pe mine nu ma intereseaza, chiar nu stii ce spui, mereu intreb cand sunt undercover daca se descurca adminii. no comment, forum inchis. nu am zis ca esti zeu, dar la codati chiar, nu prea le ai. salut
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 22-12-2011, 21:59:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are wall , cel putin eu nu am vazut in primul demo .
Faza de la demo , se uita-n stanga si`l vede , il asteapta si face frag , verifica si dreapta cum este normal si fac toti , alt frag.
Decide un owner , i se scoate banul si ***-ul si asta e , voi nu ati gresit niciodata?
Shanna! , no offence , dar Pirania cam are dreptate , ai adminul ala degeaba , stai si te joci si n-ai treaba cu nici un codat sau schimbarea hartii , acum sari ca e tovarasu` tau victima ? Pentru altii care primesc ban degeaba de ce nu intervii ?
Si mai usor cu "zeule" ca nici tu nu esti mai departe , cel putin Pirania isi da interesu`.
Hai salut (astept atacuri de la "colegi")

0 0

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-02-2025, 05:47:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x