User
Pass
2FA

[DUPLICATE] Valiona & Theralion - 10/25H - Nu stergeti !!!
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message53134
almic

[Nebun de profesie]

Status: Offline
(since 05-07-2013 13:13)

Votes: 6

Post Posted: 15-12-2011, 12:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am postat acest bug de 1 saptamana, si din ce am observat eu e cauzat de 1 chestie: Daca raidul ia wipe si bosul se reseteaza, dar cel din twilight nu moare si ramane acolo, el degeaba omoara mobii ca bilele nu mai dispar.
Si ca sa confirm ca din cauza asta apare bugul am facut 3 incercari cand am lasat wipe si am lasat 1 on in twilight si a aparut bugul, si 3 incercari cand am lasat wipe complet, sa moara si cel din twilight si nu a mai aparul bugul.
Mentionez ca asta s-a intamplat vineri, si va rog daca puteti confirma chestia asta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 15-12-2011, 14:09:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand iei wipe din cate stiu / se reseteaza bosul, trebuie sa scoata automat pe oricine e alive in twilight. Altfel aia raman in twilight si omoara mobi de la inceputul fightului, nu primiesc meteorit in 1st phase, poate pune blackout pe ei si nu patesc nimic, nu trebuie sa le mai dai heal, etc.

Corectati-ma daca gresesc.

0 0

Back to top
almic

[Nebun de profesie]

(since 05-07-2013 13:13)

Post Posted: 15-12-2011, 20:00:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

corect, insa la noi pe srv poti sa iei wipe, si cel din twilight ramane acolo fara sa il scoata, si atunci apare bugul cu bilele de nu mai dispar
0 0

Back to top
Mastakilla
[Banned user]

Banned

(since 02-02-2012 15:38)

Votes: 2

Post Posted: 17-12-2011, 17:19:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai stiu cum a fost aici https://youtube.com/watch?v=wJn0ml7DcLA:

au murit sau nu au murit si cei din twilight realm dar clipul asta arata ca buguri exista !!!
clipul nu e editat asa ca nu vreau sa aud comentarii aiurea ! discutati strict de buguri va rog !

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 18-12-2011, 21:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cateodata se buguie valiona dupa deep breath si nu mai vine jos... da devouring flames din aer pe tot raidu si da wipe. Am patit asta dupa al 2-lea deep breath pe 25hc.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
cherosh

[Warrior Junkie]

(since 09-09-2019 08:00)

Votes: 14

Post Posted: 18-12-2011, 21:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sovereign wrote:
Cateodata se buguie valiona dupa deep breath si nu mai vine jos...
devouring flames din aer pe tot raidu si da wipe. Am patit asta dupa al 2-lea deep breath pe 25hc.
Confirm, si la noi s-a intamplat asta pe 10H/25H, in putinele try-uri pe care le-am dat.

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-12-2011, 12:16:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Catalepsia wrote:
Cand iei wipe din cate stiu / se reseteaza bosul, trebuie sa scoata automat pe oricine e alive in twilight. Altfel aia raman in twilight si omoara mobi de la inceputul fightului, nu primiesc meteorit in 1st phase, poate pune blackout pe ei si nu patesc nimic, nu trebuie sa le mai dai heal, etc.

HKP impreuna cu GM-ul Niotex au facut un filmulet minunat referitor la aces bug http://forum.wow-freakz.com/Guild-Progress-t104510.html(Executat asa bine incat nici nu zici ca e heroic. Vote it, Like it Valiona 10H) . Se poate observa totusi pet-ul hunterului Shadowarrows afara dar hunteru e in Twilight Z. deja + 1 heal daca nu ma insel ,also se vede cum acel orb care arunca with black sphere like thingyez( AKA mobu din camera) de langa Niotex(dreapta jos fata de caracterul lui) dintr-o data dispare in prima faza.

" you are "

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 20-12-2011, 12:27:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nerolol wrote:
Catalepsia wrote:

HKP impreuna cu GM-ul Niotex au facut un filmulet minunat referitor la aces bug http://forum.wow-freakz.com/Guild-Progress-t104510.html(Executat asa bine incat nici nu zici ca e heroic. Vote it, Like it Valiona 10H) . Se poate observa totusi pet-ul hunterului Shadowarrows afara dar hunteru e in Twilight Z. deja + 1 heal daca nu ma insel ,also se vede cum acel orb care arunca with black sphere like thingyez( AKA mobu din camera) de langa Niotex(dreapta jos fata de caracterul lui) dintr-o data dispare in prima faza.

Yup, suntem o echipa de bug reporteri extraordinara. Si pe filmul de 25h se pot vedea mai multe bugs in twilight realm. Speram sa se uite si cine trebuie la filmulete si sa repare bugurile. Multumim pentru aprecieri si nu uitati sa dati LIKE la videos -

Also, dati un quote aici daca am uitat sa adaug vreun bug in primul post din acest topic. Thanks.

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 20-12-2011, 12:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da e bugul cu engulfing +meteor pe acelasi target.Am facut noi poze aseara pe 25hc.O sa editez mai tz si pun si poze ca au facut baietii.

0 0

Back to top
Sovereign
[Banned user]

Banned

(since 03-10-2013 13:05)

Votes: 36

Post Posted: 20-12-2011, 14:39:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tamaie wrote:
Da e bugul cu engulfing +meteor pe acelasi target.Am facut noi poze aseara pe 25hc.O sa editez mai tz si pun si poze ca au facut baietii.

Aia nu-i o problema asa mare incat sa fie neaparata fixarea ei. Si anyway este usor de reparat.

Problema cu valiona cand dupa deep breath nu vine jos, aia e prioritara deocamdata, incercati sa aflati din ce cauza se intampla daca tot va laudati ca sunteti bug reporteri.

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

Post Posted: 20-12-2011, 15:15:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am de unde sa aflu cauza, ca nu am scriptu la dispozitie, nu-s programator - Noi doar raportam bugs -

0 0

Back to top
buzzz

[Mentally Stable]

(since 24-03-2015 13:03)

Post Posted: 23-12-2011, 16:54:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bate vantul si pe aci ... ultimul post cu un change la script a fost in 04.12.2011 (dmg reduction) se vede ca interesul este mare pentru acest fight si conteaza parerea celor 9 pagini de posturi... vreau in primul rand sa ma fac singur ratat, ca imi permit sa postez. am anticipat apelativul ca sa nu fie nevoie de catre destinatarul acestui msg , bineinteles am incalcat regula la ceva si ma astept la orice din partea stafului, dar ganditiva ca 9 pagini de bug report si playerii care fac acest boss pot sai numar pe degete, si nu ma refer la faptul ca sunt pro, majoritatea sunt playeri mediocri dar care au avut perseverenta zilnica sa dea try-uri, rugamintea mea care este : se poate face acest bos sa fie facut dupa un script clar si fara improvizatii , sau nu doriti ca playerii de pe acest srv 4-5k sa nu il faca? nustiu asa vad eu lucrurile inca odata dupa mintea mea de ratat, sau orice alt apelativ iti vine in minte cand citesti acest post, sper ca m-am facut inteles pentru persoanele care au mai multe sau atatea clase cat are si trenul.
Va multumesc,
si va doresc sarbatori fericite
poate trece mosu la valiona si prin twilight realm...

0 0

Back to top
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 23-12-2011, 20:11:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Noi am facut si pe 25hc,Guilda Deathwish,asta dupa 2 zile in care am tot da try'uri cu aceiasi oameni.Intradevar faza cu valiona ca ramane sus si da devouring flames si da wipe e nasoala si mai este cea in care deep breath este dat aleatoriu prin camera chiar daca nici 1 tank nu este in realm.Inca nu mi'am dat seama de la ce se intampla acest lucru,dar de fiecare data sau app de fiecare data valiona da al 3lea breath aiurea si mai ramane si jos cu theralion in ACELASI timp.Iti trebuie si cva norok sa nu moara oamenii cand intra in realm.

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Votes: 24

Post Posted: 24-12-2011, 14:40:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

buzzz wrote:
bate vantul si pe aci ... ultimul post cu un change la script a fost in 04.12.2011 (dmg reduction) se vede ca interesul este mare pentru acest fight si conteaza parerea celor 9 pagini de posturi... vreau in primul rand sa ma fac singur ratat, ca imi permit sa postez. am anticipat apelativul ca sa nu fie nevoie de catre destinatarul acestui msg , bineinteles am incalcat regula la ceva si ma astept la orice din partea stafului, dar ganditiva ca 9 pagini de bug report si playerii care fac acest boss pot sai numar pe degete, si nu ma refer la faptul ca sunt pro, majoritatea sunt playeri mediocri dar care au avut perseverenta zilnica sa dea try-uri, rugamintea mea care este : se poate face acest bos sa fie facut dupa un script clar si fara improvizatii , sau nu doriti ca playerii de pe acest srv 4-5k sa nu il faca? nustiu asa vad eu lucrurile inca odata dupa mintea mea de ratat, sau orice alt apelativ iti vine in minte cand citesti acest post, sper ca m-am facut inteles pentru persoanele care au mai multe sau atatea clase cat are si trenul.
Va multumesc,

O zici de parca 9 pagini sunt mult...rofl.

0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 24-12-2011, 21:50:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

buzzz wrote:
Va multumesc,

dupa cum am spus si cu alte ocazii, progresul ne este incetinit in mod intentionat, sunt oameni care nu vad lucrurile asa cum ar trebuii, se consuma prea tare pentru orice amanunt, si prefera sa nu-l facem deloc decat sa il facem mai usor decat ar trebuii, de parca ar fi vina noastra ca ei nu ii pot da de cap scriptului, dar oricum, n-ai ce sa faci decat sa te obisnuiesti cu situatia, nu vad sa se schimbe ceva prea curand

-in twilight realm inca se ia dmg imens in primele 6 secunde, desi nu ar trebuii
-scriptul incepand cu faza a 2-a este haotic, nu sti daca poti sa fugi cu engulfingu de raid, ca iti pune si meteoritu in cap si ai belito, nu sti daca bossu da flames cum trebuie, nu sti daca mai coboara atunci cand trebuie, nu sti unde sa stai sa nu iti puna flames in cap, timerele de la dbm sunt total date peste cap la boss, nu coincid nici cu timerele originale, facute pe blizz, nici cu cele ajustate de sundays

inca insistati sa tineti bossul asta mai greu decat pe blizz, in conditiile in care jumatate din clasele noastre dau dps si heal la 60-70% din capacitatea normala, sa imi spuneti voi daca exagerati sau nu cu scripturile

Staff message (Zohlomg):

banned, tu stii sa-ti apesi rotatia ta de pve si comentezi la shocker ca nu poate da de cap unui script care are mii de linii in C.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 07 April 2012 13:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next    

The time now is 04-02-2025, 16:41:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x