User
Pass
2FA

unban (va rog mult inca o sansa :(( )

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message460
sigey

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-04-2012 15:07)

Votes: 8

Post Posted: 28-12-2011, 11:38:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:ThUnDeR
IP:92.80.172.67
Adminul care mi-a dat ban:Cabron
Motivul pentru care am primit band:deci eu am facut o mare porcarie contul thunder i lam dat lu thekiler pentru ca era un stresant iar eu miam facut un nou cont ranky si iam explicat cu cbr si astea dar decat sa donez pe ranky miam luat si uzzi si nu imi plac mai bine pe thunder ca am aproape toate donatiile si donez si sa imi scoateti BL pe ranky il puteti bana/cabron/striker va rog din tot sufletul mai dami o sansa cbr sau striker va rog am donat pe thunder pe thunder am jucat samp pana acum pe el am amintirile ,contul ranky il aruncati la gunoi va rog din toata inima imi puteti da unban pe thundeR? cabron imi cer iertare ca am devenit un stres cu astea dar il vreau inapoi pe thunder donez sa imi scoata bl si ce mai e si gata va rog mult striker cabron mai datimi o sansa/si daca ma iertati si imi dati unban va rog mult daca puteti sa imi schimbat parola ca thekiler mia schimbat-o deci putin a fost si un furt de cont/va rog mult de tot pe thunder am donat mult si imi place contul va rog cabron te rog din suflet striker va rog o ultima sansa -===cbr sau striker daca va mai zapacesc odata cu astea sau mai fac o porcarie de genu asta imi dati ban permanent si nu mai am ce cautap freakz /va rog mult imi pare rau pentru ce am facut nu mai repet:( jur ca daca imi dati unban o sa fiu cuminte si no fac nici o porcarie niciodata o sa respect tot si nu voi fi stresant va rog din suflett -
Data la care am primit ban:nu mai stiu de acum catevaa zile
Data la care a expirat ban-ul:cand va dori cabron si striker
Link catre reclamatie:va rog din suflet mai datimi o sansa va rog -

ThUnDeR nu mai joaca samp sunt thekiler de acuma contul va fi la mn el nu mai vrea sa se joace samp .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-12-2011, 12:39:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dispari, ai contul RanKy, degeaba imi faci wall text aici.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 28 December 2011 12:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 21-08-2025, 15:51:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password