User
Pass
2FA

[respins] cerere admin NxT

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request
Author Message729
NxT

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-03-2012 15:44)

Votes: 3

Post Posted: 27-12-2011, 23:32:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: NxT
VarsTa: 12 ani
Vechime:http://www.gametracker.com/server_info/89.39.13.82:27015/top_players/?query=NxT&&Search=Search
LIsTa de CodaTii: nu am facut o lista inca , in schimb "am avuT cate va demourii dar leám pierdut
reinstalandumi windowsu" , dar eo zi k ma implic acu ramane la decizia adminilor
Motiv: as vrea admin pentru a putea da o mana de ajutor in priderea codatilor deoarece intra
multi codai dimineata si seara si eo sunt cam mereu on pe server dimineata chiar si seara
Da , accepT regulamentul integral ! Ms mulT
PS: chiar daca voi avea pro sau conTRa voi sti ka voi face'ti alegerea corecta si ma voi stradui mai mult !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 28-12-2011, 00:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra .
Nu cred ca esti pregatit inca , diferenta dintre cod si skill este cam grea in zilele noastre , avand in vedere cate tipuri de coduri sunt (aim) mai exact , eu unul nu cred ca poti distinge cu exactitate codul de skill .
Nu mi-o lua in nume de rau .

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 28-12-2011, 10:38:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Partea asta cu dimineata si seara tarziu e cam prea fumata. In ultimul timp nu am prea intrat ca deh, sarbatorile, dar inainte intra mult dimineata. Ghici ce? Eu tineam serverul in picioare pana pe la 10-12 cand se mai trezea un admin sa intre. Asa ca nu mai bagati motivul asta.

Ai 12 ani. Ce decizii ai putea lua tu la 12 ani? Crezi ca e simplu sa fii admin? Sunt o GRAMADA de responsabilitati. Pe langa faptul ca trebuie sa te uiti non stop (cand esti mort) pe fiecare jucator, ca trebuie sa recunosti codatii si din joc, si din afara lui, ca trebuie sa mentii o atmosfera placuta pe server, cu glume sau actiuni bine definite si facute la timpul oportun, ca trebuie sa opresti un conflict inainte de a incepe, ca-ti trebuie RABDARE EXTREMA mai tot timpul pe server + multe altele. Tu chiar crezi ca esti pregatit pentru stres?

Inca ceva, daca ai admin, nu joci cs la potentialul tau maxim. Asta e clar. Doar daca mai sunt 5-6 admini care se pot ocupa de codati si tu ai avea un timp liber sa joci cu concentrarea la maxim, fara sa-i ajuti pe colegi in vreun fel. Asa da, dar foarte rar. Ai 12 ani, abia experimentezi cs-ul, de ce sa nu-l experimentezi la potentialul tau maxim?

Tu de ce vrei admin? Sa se uite ceilalti mai mult la tine? Pentru atentie? Sau sa le "aplici" o corectie cand te calca pe nervi? Sau sa ai control asupra lor? Sau sa fii tu mai tare ca ei? Stai fara griji ca nu este DELOC asa cum crezi tu. De foarte multe ori nici nu-ti vine sa joci cand vezi prostia umana adunata intr-un loc, in mare fiind alcatuita din copii ca tine -.

Toate de mai sus tin de partea "estetica" a adminului. Partea "interna/practica" a adminului tine de recunoasterea codului. Cu codurile care evolueaza de la o zi la alta, crezi ca esti pregatit? Suntem si noi luati prin surprindere uneori, noi care avem varsta ta in CS, dar mai ales tu care vii "nou/novice/noob" in ale adminatului.

Nu stiu daca o sa primesti admin dar eu zic sa te gandesti mai bine la ce vrei sa faci si in ce vrei sa te bagi. Nu zic ca nu e placut sa fii admin pe Freakz.ro dar... e greu si trebuie multa experienta si mult calm. -

CONTRA. -
P.S.: scuze pentru roman. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
NxT

[Mentally Stable]

(since 02-03-2012 15:44)

Votes: 3

Post Posted: 28-12-2011, 15:41:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MUltumesc de sfatul dat de akkan si avioane o sa tin minte -
Aici sunt niste codati prinsi azi 28.12.2011 http://forum.wow-freakz.com/codatii-lu-NxT-t124349.html -

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 28-12-2011, 15:50:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra,mai ai mult de crescut si multe de invatat,de multe ori vorbesti mult si prost,ai mai luat si cateva gag-uri si tot nu te potolesti.E treaba ta ce faci,dar in privinta adminului mai ai cale lunga pana sa ajungi la el.Mult succes in continuare!

0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 28-12-2011, 16:20:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respins. Nu esti suficient de matur pentru a avea admin.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NowskI, 28 December 2011 14:20

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request  

The time now is 31-01-2025, 00:37:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x