User
Pass
2FA

[rezolvat]ReclamatieFreakz * Kinky

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message371
:::BeBe:::
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 31-12-2011 13:21)

Votes: 2

Post Posted: 31-12-2011, 00:52:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Informatii despre ban
Nume: :::BeBe:::
IP: 79.117.12.11
Motiv: Nespecificat
Durata banului: Permanent
Admin: Freakz * Kinky
Ora si data: 00:09:39, 31 December 2011
Harta: de_inferno

Daca suntem admini trebuie sa abuzam ? Trebuie sa abuzm de acest statut ? Sa il folosim in scopuri personale ? Sau in scopul de a se desfasura un joc mai bun , fara codati si fara incalcari de regulament .
Cand o persoana incalca o regula ( exclus coduri ) mai putin grava ... ce trebuie sa ii facem ? Sarim pe el ? BAN , DESTROY ...daca am putea sa il si OMORAM ? ar fi bine nu ?

Eram pe serverul war5.freakz.ro ! Nici 10 min nu trecusera de cand intrasem si adminul kinky ..... ban !Normal fara sa sti de ce ... ! Am reintrat din nou , cerand explicatii ... un motiv ... ! El imi spune ca am stat la SPAWN , dupa care urmeaza si DESTROYUL . Cati ani ai Kinky ? pun pariu ca nu ai mai mult de 12 ....esti copil si nu esti capabil sa apreciezi un regulament incalcat , un codat .... s.a.m.d ! Am reintrat din nou ... iar ban .... PERMANENT ! Omule ? Care ti-e problema ?

Cam asa s-a intamplat ..... :

Eram prin apropierea bazei CT dar nu in baza ..eram la arcada ... si el de nervi ca l-am omorat BAN ! E corect ? 100 min ban pentru ce ? Spawn ? .. joc de ceva vreme pe server de am facut lvl 19 si nu am avut probleme de nici un fel ... ! Si daca am reintrat si il intreb dc ban ... ? imi vorbeste de parca vezi doamne el e Dumnezeu ca e admin , dupa care imi da destroy ala ... - ! intru din nou ..iar ban ...etc etc .... si tot asa ... ! In fine sa zicem prin absurd ( oricum nu e asa ) eram in baza la ct si am omorat 100 de oameni .... ban 100 min ? si dupa destroy si dupa permanent ? .... ! Astia nu merita admin ...invatati sa respectati si playerii ..ca daca ei nu ar fi .... ! Uite asa dispare cate unu .... aiurea de la niste "Suferinzi " care nu stiu jocul si STRICA JOCUL altora si chefu de a mai intra pe server . ...... Nuj ce sa zic ... dezamagit .. aveam pretentii sincer ... nu sunt incepator , am avut si eu admine ... stiu si eu ce inseamna .... dar SUFERINTELE .....!
Am ip routabil pot sa intru oricand ... dar sa am parte de asa oameni care administreaza sa imi strice seara pentru NIMIC ..... mai bine ma las la mana mea ... ! Codat nu am , de injurat nu injur .... am lvl 19 si nu m-am certat cu nimeni .... etc . ! Dar kinky ... ai ceva personal cu mine prietene ?

dupa repetate randuri de a incerca sa intru ... si mereu BAN ... si DESTROY ... nu m-am mai putut abtine ... l-am injurat - " nu ma da zdreanta ban " sau ceva de genu ... nu mai stiu exact . Voi ce a-ti face in locul meu ?

Astept o parere ....

P.S. ( EDIT ) = un screen ....de unde cand iei *** ....

Cu respect . Un an nou fericit !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gronholm

[Mentally Stable]

(since 27-04-2014 23:18)

Post Posted: 31-12-2011, 01:05:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da,cam ciudata faza.
eu stiam ca n-ai voie sa stai la respawn gen sa stai acolo,sa astepti sa omori.credeam ca in trecere e voie ,de ex sa aj dintr-un x in altul( si daca se respawneaza unu,il omori,na..doar nu stai sa fii omorat).. ei bine azi se ameninta cu ban daca mai trecem prin baza la ct :/

0 0

Back to top
Unmor Cstrike

[Sofer pe Roaba.]

(since 15-06-2016 15:10)

Votes: 32

Post Posted: 31-12-2011, 01:10:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmm pot zice 2 cuvinte? da desigur

1. ai luat ban 100 minute pentru spawn deci puteai sa astepti .
2. ai reintrat si ai luat ***.
3. ai luat ban+*** .

Deci daca erai baiat "smart" asteptai 100 de minute si se rezolva dar asa acuma ... stai si ceartate 2000 de minute pentru unban

Prea rapid, prea furios, eu merg cu dacia tu mergi pe jos -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
:::BeBe:::
[Banned user]

Banned

(since 31-12-2011 13:21)

Post Posted: 31-12-2011, 01:33:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oki ... SMART cum spui ! Tu daca iti iei ban pe nedrept ce faci ? stai SMART ? maine iar ... SMART ? si tot asa ... ! Daca eram in baza cu adevarat .... OK .... Si asa nu mai stateam mult ... joc de fun ... 1-2 ore pe zi ... am multe alte treburi mai importante ... am un job , am prieteni , am o prietena , s.a.m.d .... cand mai am timp liber mai joc si putin cs .... chiar si source ... ! Dar cand intrii si un copil isi bate joc cum vrea el ....

Posturi unite automat, 31-12-2011, 01:24:55

Gronholm wrote:
da,cam ciudata faza.
eu stiam ca n-ai voie sa stai la respawn gen sa stai acolo,sa astepti sa omori.credeam ca in trecere e voie ,de ex sa aj dintr-un x in altul( si daca se respawneaza unu,il omori,na..doar nu stai sa fii omorat).. ei bine azi se ameninta cu ban daca mai trecem prin baza la ct :/

Scuza-ma ca te contrazic ! Nu se ameninta ...se da DIRECT ! -

Posturi unite automat, 31-12-2011, 01:33:22

Unmor Cstrike wrote:
hmm pot zice 2 cuvinte? da desigur

1. ai luat ban 100 minute pentru spawn deci puteai sa astepti .
2. ai reintrat si ai luat ***.
3. ai luat ban+*** .

Deci daca erai baiat "smart" asteptai 100 de minute si se rezolva dar asa acuma ... stai si ceartate 2000 de minute pentru unban

nu ma cert cu nimeni pentru UNBAN . Pur si simplu vroiam sa fac o afirmatie despre un abuz . Care sunt o gramada de oameni de genul asta si nu ma refer la comunitatea FREAKZ ...in general . Lucru mare sa respecti playerii ... eu consider ca nu am gresit cu nimic ... ! A fos tdoar un gest din simpla OFTICA !

PS : Fa`ma Doamne ADMIN sa pot bana tot serverul -))

Edit .... oricum vad ca mai are reclamatii asemanatoare .... !

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 31-12-2011, 11:06:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bebe postezi numai aberatii...din cate vad eu primul ban a fost dat corect :
ai incalcat regula 5 din regulamentu uwc3
Code:
5.Nu aveti voie sa campati in baza echipei adverse.

termina cu tampeniile posteza si tu fraze din care sa inteleg si eu ceva altfel nu o ma chinuiesc sa citesc absolut nimic.
kinky stii foarte bine ca e stipulat in regulament ca *** se da numai la codati..pentru asta ai 1 warning.
ai incalcat regula asta :
Code:

Comanda *** se executa exclusiv asupra codatilor. In niciun caz nu o folositi cand cereti id-ul cuiva in vederea predarii screenshoturilor.

Topic locked.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 31 December 2011 09:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 08-02-2025, 17:35:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x