User
Pass
2FA

boby

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1079
boby_say

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-06-2012 13:47)

Votes: 2

Post Posted: 07-01-2012, 19:59:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul boby
Data + ora 07.01.2012 ora nu mai stiu .. dimineata
Harta awp_dust
Admini online : doar pe Bau il stiu ca era on
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): Bau
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): aim -
Dovada (in cazul unui abuz):

1. Am fost acuzat de mai multi admini ca am coduri...le`am trimis fara nici o ezitare pozele..mi s`a facut si demo si nu a fost nimic

2. Mi s`a zis ca am aim, din cauza ca le aparea niste puncte albe la jucatori pe cap .. [eu din cate stiu, la nici un program de coduri nu apar puncte albe daca ai aim] .. si plus ca trebuia sa imi apara meniul cu codurile daca am coduri ..

3. dupa ce mi s`a dat destroy .. si am dat respawn...am facut un snapshot la scor ..
http://www.girlshare.ro/3120701.1

36 cu 33 .. daca la scorul asta aveam coduri, eu ma las de cs ..

4. inclusiv in Paint pot pune doua puncte pe capul unui jucator sa il acuz de aim

5. Am primit slay de 5 ori la rand...nu stiu motivul...Bau [adminul de pe server] mi`a zis ca e un bug al hartii

6. Aici e poza in care se zice ca am aim
http://www.girlshare.ro/3118408.7

http://www.girlshare.ro/3118409.8 [poate sa fie si daca nu iti determina imaginea la 16 pixeli cs`ul .. imaginea fetzei la distanta asa mare..sau poate sa fie si ca adminul ma iubeste si a pus cu creionul 2 puncte albe in paint]

7. Imediat dupa ce Bau mi`a dat destroy...i`am trimis pozele pe mess...a dat eroare mess`u...mi`a zis sa i le trimit pe rand ca are ceva probleme mess`u...i le`am trimis pe rand si nu le`a mai dat accept...dupa jumate de ora dupa ce m`am plictisit de jucat...am iesit din cs..am iesit de pe mess...[pozele inca erau puse la share dar el nu le`a acceptat...] . si dupa cum se vede, pozele is facute de el ..snapshotu`ir cand statea spectator la mine..

Last edited by boby_say on 07-01-2012, 20:24:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
S U P R A N A T U R A L

[Mentally Stable]

(since 01-08-2012 20:04)

Post Posted: 07-01-2012, 20:20:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

// edit Ze1ss

Nu ai nici o functie sa-ti dai cu parerea la sectiunea unban, reclamatii sau cereri de admin.

0 0

Back to top
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2012, 20:26:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ii acuz pt ca isi fac treaba ..e normal..si eu acum 3 zile mi`am depus cererea de Admin .. si mi`a fost acceptata pana nu a venit Bau cu ideile lui ..

imi pare rau ca nu am steam .. de asta mi ciuda !...dar la scorul care il aveam .. 36 killsuri si 33 dead`uri .. acuzi tu pe cineva de aim -

0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Votes: 6

Post Posted: 07-01-2012, 20:33:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boby...pozele nu sunt modificate pentru ca tot .bmp sunt....se schimbau in .jpg daca erau modificate...!!!
Slay primesti si din cauza hartii nu a dat Bau!!!
Intr-adevar distaza paote determina aparitia unor diferite distorsiuni ale imaginii!!!

Boby eu zic ca poti primii unban....sa asteptam si alte pareri!!!

P.S.: Supranatural nu stiu ce ai cautat sa postezi aici....Cat despre sunet si CS....joc de prin 2000 cand a aparut acest joc!!!Si nu e nevoie sa ne faci incopetenti indirect sau sa te lauzi pe aici...te rog sa iti vezi de treaba ta si sa nu mai postezi unde nu ai dreptul!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-01-2012, 20:37:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pozele se pot salva sub orice nume de fisier vrei...si daca dai save la Paint..ti le salveaza bmp...doar daca le selectezi tu iti salveaza jpg...paint`u automat e selectat din index sa salveze bmp ..
0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

(since 23-05-2014 06:41)

Votes: 4

Post Posted: 10-01-2012, 08:41:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BOBY CE CURAJ AI SA VORBESTI IN HALU ALA.. NU TI-E RUSINE? AM 28 DE ANI.. CUM ITI PERMITI SA SPUI CA AM CEVA CU TINE, CUM ,CA EU AS FI MODIFICAT POZELE? NU TI-E RUSINE DE CE SPUI? SI INCA CEVA TI-AM FACUT POZE ,LE-AI DAT PE TOATE ODATA , A DAT ERROARE, DUPA CARE AM ZIS PE RAND, S-AU DOWNLOAD`at ,LE-AM VAZUT, DUPA CARE AI LUAT DESTROY ,BAN.. CUM ITI PERMITI SA SPUI CA TI-AM DAT DESTROY INAINTE SA VAD POZELE.. NU FII NESIMTIT,SI NU TI-AM DAT NICI UN SLAY CUM SPUI TU ACOLO.. REVINOTI ... SI NU ANIMIC CU NIMENI, EU ARD PE CEI CARE INTELEG JOCUL DIFERIT (CODATII) DACA ESTI CLEAN TE RESPECT TOTAL.. GOOD DAY EVERYONE
0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-01-2012, 12:25:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Bau,eu te stiu,nu dai ban aiurea,mai gresesti,nu e problema!!!Sa vedem ce zic si alti admini!!!
@boby,nu e frumos sa acuzi de motivicarea unei poze sau sa presupui asta fara a avea o dovada concreta!!!

P.S.: O sa intre un Owner sa rezolve aceasta problema si sa inchida mai multe topicuri deschise de mult si care nu au fost inchise!!!Presupun ca se v-a ocupa si de asta!!Bafta!

0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-01-2012, 15:24:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

s-a pronuntat deja cine trebuia pe cereria lui boby, uitate acolo .. si omu a recunoscut ca a fost prins si nu se astepta , daca te uiti mai atent x-men, + pe langa ca ownerii au luat acolo decizia de ban permanent si inchiderea cererii lu prin a fi respinsa, multumesc
0 0

Back to top
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Post Posted: 10-01-2012, 15:54:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cat despre cererea de unban al lui boby am vorbit cu el pe mess si mi-a dat mai multe argumente referitor la "codurile lui".
Intrebarea mea este daca sunt si alte dovezi decat cele prezentate de bau si anume pozele unde se vad punctuletele pe cap ??

0 0

Back to top
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-01-2012, 17:52:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Bau .. in primul rand...nu sunt nesimtit , si chiar daca ai 28 de ani, bravo tie si bafta in continuare...esti mai mare cu doar 6 ani ..

2. Eu cand am zis "daa..m`ati prins, se vede si wall`u si aim`u" ..era un raspuns ironic, pt ca in poza nu se vedea sa am cod...nu omorasem pe nimeni in pozele alea 2..[din contra, chiar am murit odata] .. si nu intelegeam rostul ca ai pus pozele alea 2 si m`ai facut codat .. chiar si X`man a zis "eu nu vad nimic in pozele astea" ..dar dupa aceea ai venit tu sa ne spui ca sunt ceva punctuletze`..alea chiar nu am explicatie ce`s cu ele..la faza cu punctuletele eu ma dau batut...dar daca eram codat, m`as fi tras pe fund si nu ti`as fi trimis pozele...si plus ca m`au mai verificat si Ze1ss si X` ..

3. Nu te acuz ca ai gresit...sigur o sa gresesc si eu daca o sa primesc functia...dar m`a deranjat faptul ca eu ti`am trimis pozele odata, a dat eroare...si mi`ai zis sa ti le trimit pe rand...ti le`am trimis pe rand...si nu le`ai mai dat accept...iar dupa ce m`am saturat sa ma joc, am iesit din Cs si de pe mess...[eu nu am mai apucat sa iti trimit pozele] .. si pozele care le`ai postat tu pe site is de la tine din shapshoot..si tu nu aveai cum sa vezi daca eu am wall sau aim din printscreen`urile tale...ci doar daca le vedeai pe ale mele .. [sa vezi ce e la mine in calculator, nu la tine] ..si plus ca inca am prinscreen in calculator ca aveam un scor de 36 killsuri cu 33 dead`uri ...la scorul asta ma acuzai de coduri

0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-01-2012, 18:25:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma omule mi-ai trimis pozele tu , ce vorbesti acolo. am pozele tale trimise de tine, ce printuri vorbesti ma omuletule? ce am postat eu sunt pozele tale.. tu te auzi ce vorbesti acolo? nu am facut nici un print omuletule, eu am postat poze care mi le-ai dat tu.. revino-ti ca vorbesti numa prostii... si a dat erroare ca le-ai trimis pe toate odata, bun,dupa care ai trimis pe rand , le-am primit si cu asta basta .. ce tot te lungesti ca a dat erroare ca is printuri , ca alea nu s unt pozele din pc'ul tau.. sper sa te creada macar 1% cnv.. mi-ai trimis poze ,ce ai trimis eu am bagat pe forum.. revinoti..
sper sa luati decizia corecta .. stima

0 0

Back to top
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-01-2012, 19:14:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu din cate imi amintesc [si imi amintesc bine!] .. primadata a dat eroare mess`u .. si mi`ai zis sa ti le trimit pe rand..iar a 2`a oara nu le`ai dat accept...ca jucai Cs...[jucam impreuna] .. dar tu mi`ai facut mie 4 poze...daca zici ca ti le`am trimis, pune`le si pe celelalte ... ca daca am aim, ar trebui sa se vada in toate

pt mine nu e nevoie sa mai dai nici o explicatie, absolut nimic...ma intereseaza finalul .. sunt sau nu codat .. is clean sau nu` .. daca am dat poze la alti admini si nu au vazut nimic...[unde aveam scoruri mai bune...nu 36 cu 33 - ] .. nu stiu care e faza ca`s codat aici...ca is doua puncte in poze...culmea ca si cu coduri nu stiu trage..

daca decizia voastra va fi ca am coduri...imi pare rau, si imi caut alt server pe care sa joc - .. numa problema e ca mi`am facut aici prieteni si joc cate 3-4 ore pe zi` pe serverul asta [nu stiu daca joc de 2 saptamani aici, si am deja peste 30 de ore ] .. numai cum spunea si X`man..."se mai intampla sa gresesti" ...numa e oke daca gresesti si iti dai seama dupa aceea...dar sa tii continuu de parerea ta si dupa ce iti spun altii ca ai gresit...e total aiurea ..

0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

Post Posted: 10-01-2012, 19:28:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci din momentul asta nici unul din voi nu mai scrie absolut nimic!!!Sa fie clar,veti astepta decizia definitiva a unui Owner!!!Punct!!!

0 0

Back to top
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Post Posted: 10-01-2012, 21:28:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu sunt si alte dovezi decat cele prezentate sunt nevoit sa inchid acest topic si boby o sa ai unban.

CLOSED !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Ze1ss, 10 January 2012 19:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-08-2025, 19:54:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password