Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Raspunsuri la Thickets si solicitari pe forum
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Discussions/Help
Author
IamLegend
[Creep]
Status: Offline
(since 01-12-2012 11:53)
,
Topics: 21
Votes
: 11
Posted: 15-01-2012, 09:18:12
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salutare,
Aceasta sectiune a fost facuta pentru a isi spune fiecare ce nemultumire are si asta intentionez sa fac. Sper totusi ca initiativa mea sa nu fie tratata tipic romanesc si sa ma trezesc cu ban.
Nemultumirea mea consta in faptul ca fiind un server neoficial, pot aparea buguri la questuri, iteme si alte facilitati ale jocului, care, intr-un fel sau altul necesita fixuri. De asta sunt constient.
Normal ar fi, cand probabil cel mai important quest din joc trebuie "inchis" pentru reparatii, sa se si anunte asta pe server.
Eu ma refer aici la cel cu Darkmoon faire Cards.
Inchiderea neanuntata a acestui quest a dus la disparitia din inventar a cardurilor.
Cand am facut thicketuri (da, am facut mai multe) si am postat pe forum la rubrica "recuperare iteme", lasand la o parte ca solicitarea mea a fost ocolita de toata lumea din staff si solicitari facute dupa mine au primit raspuns inaintea mea (cu vreo saptamana inaintea mea), mi s-a oferit un raspuns luat cu copy/paste, fara a mi se citi macar solicitarea de la un cap la coada.
Sunt convins ca sunt multe solicitari si asa mai departe dar cred ca orice membru, indiferent cat de nou sau vechi e, merita ceva mai mult decat un raspuns dat cu copy/paste, dupa 1-2 saptamani de la solicitare, sau merita macar sa ii citeasca cineva solicitarea.
Pe scurt, nemultumirea mea consta in comunicarea defectuoasa dintre staff si membri.
In speranta ca cineva (din staff) imi va citi acest post si nu il va trata ca o ostilitate din partea mea, va multumesc anticipat.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Discussions/Help
The time now is 10-02-2025, 18:29:31
Copyright info