User
Pass
2FA

Alt copil Frustrat

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message591
undsheff

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-11-2012 20:30)

Votes: 5

Post Posted: 15-01-2012, 20:10:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului:Sarafan
Data/ora:duminica la 8 seara
Detalii:Frustrat ca tine global channelu` activat:)
Screenshot:http://www.picz.ro/show-image.php?id=fb6d813990afe97739fdebead68303f2
Realm:genesis

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
maestrul
[Banned user]

Banned

(since 20-01-2012 13:48)

Votes: 3

Post Posted: 15-01-2012, 21:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice , vezi ca nu iti merge linkul , in primul rand, in al doiliea rand nu am mancat coirba din aceeasi oala ca sa imi spui tu mie copil frustrat,ca am atatea clase peste tine incat imi poti spune scoala.e foarte normal sa fiu revoltat ca unii care au 14 ani si nici macar nu au drept de vot imi umplu mie GLOBALUL cu fel de fel de tampenii despre basescu.daca sunteti Asa de rai,mergeti in strada si faceti greva,ca mie nu imi pasa ce parere aveti voi despre actuala guvernare.sunt de parere ca am dreptate in ceea ce am zis si imi sustin ideea pana la capat.voi trebuie sa primiti mute cate o luna-doua,ca sa nu va mai dati asa de interesanti in spatele monitorului.daca chair vreti sa comentati despre basescu si sa va dati mari,faceti-va un canal al vostru,gen /join sunt virgin si ma dau mare din spatele calculatorului.baga-ti minte in cap,amice,si nu mai veni sa postezi chestii inutile.si ca sa inchei cum se cuvine sa incheie un dj , ti-am dedicat tie si prietenilor tai urmatoarele versuri:

Cum zicea un mare classic,de aici,din Romania/
GLOBALUL nu este un canal de cersit simpatia!

Staff message (*0ranGe ! extrem):

Iti sugerez sa te calmezi ca sa nu-ti dau warn.

"DIN SUFERINTA SE NASTE POEZIA"-Gheorghias Sergiu.

0 0

Back to top
doru15

[Screwed Freak]

(since 01-02-2022 14:29)

Votes: 97

Post Posted: 19-01-2012, 00:24:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Muted

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by doru15, 18 January 2012 22:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-11-2024, 06:36:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x